FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gurita si-a reziliat contractul cu Steaua (Sport.ro)!

fcsteaua.ro26.08.2007 08:51

Mihai Gurita revine la Farul Constanta dupa o perioada scurta la Steaua si una si mai scurta la Gloria Buzau. El si-a reziliat contractul cu ros-albastri si deja s-a inteles cu oficialii din Constanta pentru o nou contract.

"Mihai si-a reziliat pe cale amiabila intelegerea cu Steaua si se va intoarce la Constanta",. a spus Gigi Becali.

"M-am intalnit cu domnul Bosanceanu pentru a discuta trecerea mea la Farul. Am hotarat sa revin, iar sambata voi efectua primul antrenament. Luni o sa discutam si termenii contractuali. Sunt bucuros sa revin la Farul, dupa experienta scurta, dar placuta, pe care am avut-o la Steaua", a declarat Gurita.

LanDSharK26.08.2007 09:18

:laugh: pff...ce caterinca de transfer!! eo inca de la inceput m-am indoit de capacitatile acestui transfer dar am zis ca stiu ei mai bine ... :laugh: s-a vazut cat de bine.

pace. Respect :D

fsoica26.08.2007 09:43

Inca o persoana calcata in picioare de Becali dupa toanele si bunul sau plac.

Bai ciobanelule, bai baiatule, bai Gigi, sa stii un lucru: scadenta se apropie !

Si s-ar putea ca miercuri sa simti prima pierdere, vreo 10-15 milioane , oricum un mizilic fata de averea ta !!!

Ce conteaza la tine o ratare a intrarii in Liga? Oricum o sa finantezi pe viata echipa cu 50-100 de milioane anual, nu?

Asa ca o mica aroganta de la Cel-De-Sus nu va face decat sa te ambitioneze si sa-ti arate calea cea dreapta, nu ?

steaua_gloria26.08.2007 09:50

Bai Becali ce faci tu cu oamenii, iti bati joc de ei , crezi ca daca ai bani poti cumpara sorti si vieti?

Ti-ai batut joc de un jucator exemplar. Henrik Larsson nu cred ca a avut macar o data in viata parte de asa ceva. Gurita se descurca cu siguranta la Steaua. Nu va mai disperati atat cand spuneti ca nu era bun. E bun Neaga?(nu zic ca nu e bun, dar nu e in forma)

audiopixel26.08.2007 10:07
Inca o persoana calcata in picioare de Becali dupa toanele si bunul sau plac.

Subscriu.M-as bucura daca Gurita s-ar fi ales macar cu ceva bani in plus din toata tarasenia asta.La 34 ani si atatea meciuri in Divizia A cred ca merita.

AndreyCor26.08.2007 10:33

bai Gigi in **** matii de ratat Dumnezeu nu bate cu parul tata si roata se intoarce.....tu crezi ca ramai nepedepsit pentru ce faci....crestinule bun ce esti tu ...asa scrie in Biblie....**** Gigi!

-=Danny=-26.08.2007 11:03

Nu o fii forst Gurita cine stie ce atacant , dar imi placea ca stia sa sara la cap . In amicale a dat un gol dintro centrare , el era singurul atacant capabil sa ia mingile aeriene trimise in careul de 16 m .

dr.adrian926.08.2007 11:35

de Gurita aveam nevoie in inceputul sezonului acesta. sa vazut ce lent e zaharia si ce naspa forma are Neaga. cat despre Becali: aveti rabdare ca "DUPA fapta si RASPLATA"

se va ajunge la situatia in care nu va mai dori sa vina nimeni la Steaua din cauza ciobanului. ca ii pacaleste si nui respecta.

continua tot asa Becali ca esti pe drumul cel bun...................

odata si o data nu mai da oaia lapte

Le reseau pansant26.08.2007 11:36

Am si eu o simpla intrebare daca tot plangem dupa Protasov si spunem ca nu vine la noi ca ii dau ucrainienii 1 milion pe an atunci de ce dracu nu gandim putin, de fapt ciobanul nu noi.

Deja vad ca din 14 transferuri vreo 5 sunt din start ratate, adica vreo 2 milioane pierduti asa "la misto" plus banii de salarii. Acum pe Gurita a dat 500.000 de euro plus pe altri 2,3 jucatori inca peste 1 milion de ce cu banii astia nu se aduce un antrenor bun, adica banii pentru 2,3 transferuri sa die banii de salariu pentru un antrenor. La cati bani a pierdut anul asta pe transferuri aiurea vezi Elton, Andrey, Vatca, Gurita, Panait si lista e deschisa putea sa il aduca si pe Cappelo.

Rationamentul e simplu bagi ceva bani intr-un antrenor care stii ca te duce sigur in CL iar in Liga faci taras cu "contracandidatele la titlu" si uite cum iti iese investitia, acum sa nu spuneti ca la ce lot are Steaua un antrenor bun nu poate sa le faca.

danimarcu26.08.2007 12:08

@LRP -eu stiam ca pe Gurita s-au platit 100.000...

comore26.08.2007 13:08

Ce ciudata e reactia suporterilor! Daca la inceput toata lumea critica aducerea "batranului" Gurita la Steaua si se intreba ce naiba mai cauta si asta la o echipa de Champions League, acum toata lumea regreta plecarea lui neasteptata. Asa a fost si cu Bostina! Cat era la noi il criticati, cand l-au pus pe lista de transferuri a devenit deodata cel mai valoros si util jucator!

w3bmaster26.08.2007 13:34

comore Punct Lovit Punt Ochit

Subscriu

LeoKinG26.08.2007 13:46

Mai bine ramanea la Faru de la inceput decat sa vina la Steaua sa isi bata jj joc de el !

andyro26.08.2007 14:13

@comore

Una e valoarea jucatorului si alta e modul gretos in care Jiji s-a comportat cu el. Adus la Steaua, imprumutat la Gloria, si apoi aruncat (ca atatia altii) ca o carpa de pantofi de care nu mai ai nevoie.

Valoros sau nu, util sau nu, Gurita venise cu toata inima la Steaua si nu merita tratamentul care i s-a aplicat. Se inscrie in seria Elton, Thereau, Andrey, Bostina, samd...

comore26.08.2007 15:30

@andyro

Te-ai gandit ca poate Gurita nu s-a adaptat la Steaua? Vad ca si la rapid e o situatie similara cu Tamandare. Sau ca poate Gurita are si alte probleme extrasportive pe care noi nu le cunoastem, dar pe care conducerea Stelei le-a aflat? Nu cred ca e cazul sa exageram si in acest caz si sa-i dam o mai mare amploare decat e normal. Si nu inteleg de ce l-ai pus pe acea lista si pe Thereau. Baiatul asta chiar nu a mai vrut sa continue la Steaua. A stat un an si a plecat. Nu s-a descotorisit nimeni de el dupa o luna.

andyro26.08.2007 20:07

@comore

Cum sa se adapteze, dupa 3 meciuri de pregatire ? Sincer nu ma intereseaza situatia de la Rapid, habar n-am cine-i Tamannushce, dar ma bucur ca suporterii stelisti sunt la curent cu tot ce se intampla sub pod. Cazul e reprezentativ pentru modul in care isi trateaza Becali "subordonatii", si deja nu ma mai mira.

Cat despre Thereau, s-a discutat mult si bine cat de mult a vrut el sa plece si cat a fost gonit de Becali.

grizzly26.08.2007 21:46

@ comore

cat timp nu a jucat nici un meci oficial nu se poate vorbi de adaptare

daca avea probleme extrasportive trebuiau aflate dinainte

si totusi Gurita saracu` a dat o declaratie mai mult decat cuminte. eu chiar cred ca era visul lui sa joace la Steaua.

steaua din chicago26.08.2007 22:02

Asta om! Se reintoarce la prima iubire daca a doua nu l-a vrut. Gigel Coman in schimb nu ar fi renuntat la Steaua nici daca l-ar fi scuipat astia si pentru meciuriile cind nu joaca. Si am facut-o hahahah si tot nu a plecat. La fel si Olaroiu. Astia-s oameni de doi lei care se umilesc in fiecare zi mai mult numai sa ii arate aia din comuna cu degetu "uite bah pe ala de la Steaua." Bravo Guritsa, asa gest mai rar...si succes lui Farul in a ramane in prima Liga. Si bravo lui Becali ca a renuntat la oalaroiu si Gigel. Poate renunta si la Banel si Lovin, poate il readuce pe Bostina pina se repara Plesan si poate rupem iar Europa.

EuroSTELIST27.08.2007 04:59

Sunt bucuros sa revin la Farul, dupa experienta scurta, dar placuta, pe care am avut-o la Steaua", a declarat Gurita.

Bucuros sa revina dupa experienta scurta, dar placuta? Hm...interesant nonsens. Dupa mine, un alt motiv sa dam apa la moara laturii paranoide care zace in stare mai mult sau mai putin latenta in fiecare dintre noi. Chiar mai crede cineva ca la club nu e o buba suprainfectata cu puroi din care, in ciuda "pansamentului" supremului, mai iese periodic la iveala cate-o mizerie?