La inceputul sezonului Victor Piturca , antrenorul care se plafonase si plafonase si performantele noastre , a plecat , nu a suportat ca sa se bage cineva peste el la echipa . A veni Zenga , sincer eu am fost printre cei care nu au crezut in el , eram si degustat de faptul ca a plecat din Romania , declarand , ca nu mai vine sa antreneze aici , dar asta e alta poveste .
Incepe campionatul , pierdem cu Rapidul , nervi , ura ,echipa joaca slab, cat pe aci sa iesim si din Cupa UEFA se aude din mii de piepturi :" [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] , [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] " , dupa totul revine parca spre normal , ne batem dusmanii la ei acasa , se iarta si se uita multe , vin victorii in campionat si seri magice in Cupa UEFA , totul decurge normal . Lume pe stadion , atmosfera incadescenta , mii de suflete canta si traiesc pentru Steaua , se nasc tinerii STELSITI, oameni care vor tine cu aceasta echipa zeci de ani , pana cand moartea ii va desparti , Steaua devine bun national , dar bomba , Neaga e indepartat printr-o politica de forta , suporterii se enerveaza , promit razbunnare , dar e mai important un meci cu Valencia , Cristea se pare ca e impus in echipa , cineva innebuneste de fericire , se urla si se fac declaratii sforaitoare . jUCATORII AMETITI DE prime imense se aleg cu a cincea parte ,se cearta antrenorul ca un jucator imatur doreste sa fie impus in echipa , Hamu , Dumitru ,comenteaza , suporterii Stelei sunt impartiti in grupuri si grupulete . Cine este de vina , cine si-a batut joc de Zenga , cine se crede stapanul nostru , cine considera ca suntem niste nimicuri , cine isi impune cu forta gorilele in fata , cine e avid de publicitate ? De ce am ajuns atat de dezbinati , de murdari , de corupti moral , eu nu accept ca numai banii cuiva vor putea aduce fericire , nu e normal sa fim considerati o gloata cu potential de trambulina spre parlament.Eu nu mai suport , cand credeam ca va fi liniste iara a ajuns sa fie scandal , cine a generat direct sau indirect atatea scandaluri ? sA FIM NOI , sa fie conspiratia presei ![]()
? Sau altcineva , e binele si raul ? De ce cand ne pregateam de retur , cineva nu a reusit sa se controleze? Daca el nu poate atunci noi sa fim uniti si sa conducem echipa spre victorie si sa ignoram oamenii , care nu ne sunt eroi . Forza STEAU , am scris din prea multa durere , habar n-am in ce ordine si cum am scris , imi cer scuze daca am fost prea haotic , dar sunt suparat , ne-am prabusit ca un turn de carti.