" Cu putine minute inaintea fluierului de start al partidei , patronul Stelei a intrat , impreuna cu un traducator , in loja rezervata oaspetilor, I-a urat presedintelui Fernando Roig ( presedinte Villareal) bun venit la Bucuresti , dupa care discutia a curs catre amanunte legate de meci . La un moment dar , ca prin senin Becali l-a intrebat pe spaniol : " DAR DESPRE MINE CE SE MAI AUDE IN SPANIA ? " Roig a zambit amuzat si a dat din umeir in semn de nu stiu nimic. Gigi a insistat " EU SUNT SEFUL UNUI PARTID , CARE A RATAT DE PUTIN INTRAREA IN PARLAMENT. " Pentru a continua apoi :" BUNICUL MEU A LUPTAT PE VREMEA CAND IN SPANIA DOMNEA FRANCO! EU ASTA VREAU , SA FIU UN FRANCO AL ROMANILOR ! " , fara probabil , sa stie ca Franco a fost un dictator ...
... Din vara insa orice este posibil . Intr-un cerc de apropriati , patronul ros-albastrilor a dat de inteles ca din vara Steaua va avea un alt antrenor pe banca , indiferent de parcursul echipei din acest sezon. Mai mult , ofertele mai mult sau mai putin concrete pentru Zenga ... au venitt cum nu se poate mai bine pentru patron , care isi poate pune in aplicare planul fara dificultati. Pe scurt , Gigi ticluieste in taina o mutare spectaculoasa , aducerea lui Gheorghe Hagi IN Ghencea!!!!! " , PRELUATE Din COTIDIANUL FANATIK , aparut in 22 martie 2005 .