FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De prin presa adunate , zvonuri sau adevaruri!!?

ADRIAN PACURAR24.03.2005 12:14

" Cu putine minute inaintea fluierului de start al partidei , patronul Stelei a intrat , impreuna cu un traducator , in loja rezervata oaspetilor, I-a urat presedintelui Fernando Roig ( presedinte Villareal) bun venit la Bucuresti , dupa care discutia a curs catre amanunte legate de meci . La un moment dar , ca prin senin Becali l-a intrebat pe spaniol : " DAR DESPRE MINE CE SE MAI AUDE IN SPANIA ? " Roig a zambit amuzat si a dat din umeir in semn de nu stiu nimic. Gigi a insistat " EU SUNT SEFUL UNUI PARTID , CARE A RATAT DE PUTIN INTRAREA IN PARLAMENT. " Pentru a continua apoi :" BUNICUL MEU A LUPTAT PE VREMEA CAND IN SPANIA DOMNEA FRANCO! EU ASTA VREAU , SA FIU UN FRANCO AL ROMANILOR ! " , fara probabil , sa stie ca Franco a fost un dictator ...

... Din vara insa orice este posibil . Intr-un cerc de apropriati , patronul ros-albastrilor a dat de inteles ca din vara Steaua va avea un alt antrenor pe banca , indiferent de parcursul echipei din acest sezon. Mai mult , ofertele mai mult sau mai putin concrete pentru Zenga ... au venitt cum nu se poate mai bine pentru patron , care isi poate pune in aplicare planul fara dificultati. Pe scurt , Gigi ticluieste in taina o mutare spectaculoasa , aducerea lui Gheorghe Hagi IN Ghencea!!!!! " , PRELUATE Din COTIDIANUL FANATIK , aparut in 22 martie 2005 .

ADRIAN PACURAR24.03.2005 12:18

Oare e adevarat , nu stiu ce sa spun. timpul le va decide pe toate.

ADRIAN PACURAR24.03.2005 12:18

Prima parte daca e adevarata vorbeste de la sine , de setea lui Gigi de a fi cunoscut , de a avea publicitate . Pe cand a doua parte mi se pare ca este omutare cu bataie lunga , impacarea cu impresarii , jucatori adusi si vanduti , aducerea unui nume pe care noi il respectam si ne-ar figreu sa-l contestam in caz ca nu i se va prelungi contractul lui Zenga , daca acum va ramane la echipa .

sorin_77724.03.2005 12:33

Poate fi un adevar nu doar un zvon dar e greu sa aduci un antrenor care castiga titlul in Turcia si care are sanse mult mai mari de accedere in CL cu o echipa care o cunoste cel mai bine... Ar fi totusi un vis frumos... Eu sunt PRO Hagi... deci ai aratat bine... nu ma supar daca pleaca Zenga si vine Hagi... Dar parca o zgarietura adanca in suflet tot am...

ADRIAN PACURAR24.03.2005 12:35
Poate fi un adevar nu doar un zvon dar e greu sa aduci un antrenor care castiga titlul in Turcia  si care are sanse mult mai mari de accedere in CL cu o echipa care o cunoste cel mai bine... Ar fi totusi un vis frumos... Eu sunt PRO Hagi... deci ai aratat bine... nu ma supar daca pleaca Zenga si vine Hagi... Dar parca o zgarietura adanca in suflet tot am...
, am uitat sa specific , ca era scris ca il va aduce antrenor daca va rata titlul in Turcia.
sorin_77724.03.2005 12:38
Poate fi un adevar nu doar un zvon dar e greu sa aduci un antrenor care castiga titlul in Turcia  si care are sanse mult mai mari de accedere in CL cu o echipa care o cunoste cel mai bine... Ar fi totusi un vis frumos... Eu sunt PRO Hagi... deci ai aratat bine... nu ma supar daca pleaca Zenga si vine Hagi... Dar parca o zgarietura adanca in suflet tot am...
, am uitat sa specific , ca era scris ca il va aduce antrenor daca va rata titlul in Turcia.

Asa cred ca are sanse mari... si daca nu il pastreaza pe Zenga? tare curios sunt?

kyd24.03.2005 12:40

si daca ia titlul in turcia pe cine va pune antrenor?Oare pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau va ramane Zenga?

sorin_77724.03.2005 12:45

Si eu m-am gandit la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], dar tare imi este ca lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ii va fi greu sa accepte doleantele patronului: baga-l pe ala, scoate-l pe ala... Nu e genul... Dar Hagi cam a ascultat de bascani.. Are o situatie f. asemanatoare cu a lui Zenga, deci se acomodeaza mai repede :lol:

Virgil24.03.2005 13:50

In ceea ce priveste aducerea lui Hagi la Steaua,tot ce se spune este o simpla supozitie.

Referitor la ce va fi dupa ce Zenga nu va mai fi,refuz sa comentez.Pentru ca deocamdata Zenga este.Si poate va mai fi.

dbd24.03.2005 14:13

Hagi ...mie nu mi se pare un antrenor bun...