FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Olanda

ADRIAN PACURAR24.03.2005 11:54

Pe langa scandalul in care ne-am trezit , speriati , debusolati , tristi si mahniti , nu trebuie sa uitam si de nationala noastra sau de transpunerea Stelei in nationala , 7 jucatori la lotul mare si 3 la lotul mic. Steaua de mult ani nu a avut o asemenea reprezentare in loturile nationale , sa le tinem pumnii tuturor jucatorilor si sa cantam pentru tara , cei care au avut norocul , fericirea sa isi faca rost de bilet :evil: , iar restul vom fi in fata televizorului si vom suferi alaturi de baieti . Sa speram ca vom face un meci mare si fotbalul romanesc , va mai respira un pic de aer curat , ca de mocirla in care ne-am tot afundat de abia mai iesim . Hai baieti! Hai Romania!

sorin_77724.03.2005 12:55

rectificare: 7 la lotul mare si 2 la lotul mic (doar Nesu si Nicolita)...

Nu am uitat de Nationala... dar si aici a inceput prost (casierii FRF, biletele si bisnitarii)... E o lege a lui Murphy: Ce incepe prost se termina si mai prost... O furam rau de tot... O sa ne aducem aminte de Danemarca si cele 5 goluri ale lor... :(

Dansan24.03.2005 13:10

Cu Olanda e cam greu....Si totusi....Am incredere ca Piturca va trimite pe teren o echipa echilibrata care sa poata contracara jocul rapid si laborios al olandezilor....

Virgil24.03.2005 13:16

Vom vedea sâmbata câti din cei 7 selectionati în lot,vor fi prezenti în primul "11" si câti vor sta pe banca,si apoi vom trage linia.

Referitor la bilete si la stadion,e pacat ca la cât s-a furat în tara asta,cei care au facut-o,nu au avut mândria nationala de a contribui cu sume pentru construirea unui adevarat stadion de fotbal.

Adevarul e ca niciodata nu am vazut vreun apel al FRF,în ziare sau pe canalele TV,prin care sa se solicite acest lucru.Poate ca atunci,marii beneficiari ai anilor de dupa Revolutie,cei care si-au burdusit conturile bancare,ar fi fost sensibilizati.

In ce priveste distribuirea biletelor e clar ca cei 17 distribuitori(casieri)si-au vândut cinstea pe bani.Au vândut bisnitarilor,en gros,mai multe bilete decât au vândut en detail.

Parerea mea e ca vom fi înfrânti si ne vom lua adio de la locurile calificante,în aceasta editie a preliminariilor.

Stilul lui Piturca îl cunoastem cu totii.Posesie prelungita,pase laterale,suturi numai atunci când se gaseste cel mai sigur culoar spre poarta.

Sa-si fi schimbat Piti optica si sa fi adaugat putina verticalizare,libertate mai mare jucatorilor în a-si pune în valoare driblingul,etc.?

Vom vedea cât de curând,dar tare mi-e teama ca nu.Dar sa dea cine trebuie,sa-si fi revizuit principiile în ce priveste jocul.Si sa dea conservatorismul pe liberalism.

Vreau sa învingem!

FORZA Romania !

dbd24.03.2005 14:15

nu am uitat de national ...o sa fiu alaturi de ei de peste mari si tari ca si cum ash fi fost langa ei...

ADRIAN PACURAR25.03.2005 15:59

Cei mici a invins cu 2-0 , sper ca si cei mari sa faca acelasi lucru.

dbd25.03.2005 16:46

am auzit la radio ca l-au codat astia de la tvri sau de la tvr1...felicitari baieti si bafta celor mari...

Grinch26.03.2005 09:57

Sa speram ca titularii stelisti vor face o treaba buna , de asemeni si cei de pe banca sa aibe sansa sa joace. Bravo Nesu si Banel la tineret meci foarte bun facut de amandoi.

dbd26.03.2005 10:01

sa speram ca si ceilalti jucatori vor face o treaba buna...nu numai ai nostri...

ADRIAN PACURAR26.03.2005 15:05

În această dimineaţă, selecţionerul Victor Piţurcă a ţinut o şedinţă tehnică cu jucătorii ce vor fi titulari în meciul de diseară. Surprinzător, printre cei cei chemaţi s-au aflat fundaşii laterali stelişti Ogăraru şi Petre Marin, care îi vor înlocui pe Contra, respectiv Raţ, deşi la antrenamente se exersaseră scheme cu cei din urmă. Astfel, echipa care va înfrunta Olanda va fi următoarea: Lobonţ - Ogăraru, Rădoi, Chivu, P. Marin - Ghioane, D. Munteanu - Fl. Petre, Pancu, Ad. Ilie - V. Moldovan

, George e titular ura ma bucur , sper sa joace toti baietii bine , sper din tot sufletul.Le urez bafta si le tin pumnii , stransi.

sorin_77726.03.2005 15:18

Ogararu si Petre Marin meritau sa joace titulari... Sunt fundasii laterali cu cele mai multe meciuri in picioare si la un nivel foarte ridicat...

Mult Succes!!!

BlackWoolfy26.03.2005 15:45

Radoi D.Munteanu Ogararu SI Petre Marin SUNT TITULARI E SUPER :D

dbd26.03.2005 18:28

conduc portocalele cu 1-0 si trecu deabia un minut... :cry: :evil:

Grinch27.03.2005 08:42

Ce a urmat nu are rost sa mai comentam.

dbd27.03.2005 09:42

ce sa urmeze ??? decat un 0-2 ...totushi am scapat usor fata de cum jucam...

horse3727.03.2005 13:45

si foarte dureros dupa atatea iluzii. sa vezi neputinta de a face mai mult.

ieri olanda nea aratat ca numai contam in lumea buna a fotbalului. ca am luat drumul ungariei in fotbal. ca avem 2,3 jucatori care pot emite pretentii la altceva iar restul cu parere de rau o spun, ar trebui sa joace in campionatul mondial divizia b. cred ca ar trebui facut si asa ceva, ca la hochei.

sa luam fiecare jucator in parte si vom constata ca fiecare pe postul lui cu cele 2,3 exceptii sant invinsi la toate capitolele.

un exemplu, Moldovan vs van nistelroy; unul parcurge suta de m in 11.7 fata de 10.6, detenta numai vorbesc, plasament si dribling tot in favoarea olandezului. daca toate acestea le adunam la fiecare echipa in parte ajungem la concluzia ca 2-0 nu-i un scor rau. o puteam lua chiar mai rau.

atata vreme cat baza de selectie se subtiaza cand noi jucam tot pe maidane iar copii astora li se intocmeste o fisa pe calculator de cand intra pe poarta primului club din viata lui, la ce sa mai speram!? numai daca te gandesti la cel ce nea dat golul nr doi(numai stiu cum il cheama), avea 19 ani si nu stiu unde-i era tracul ala care-i numai pe la noi. noi jucam numai cu tabachere iar astia au mai pe toate posturile numai galigani, de la 178 in sus.

daca vom vrea un fotbal de calitate si p'aci pe la noi ar trebui ca cineva cu capul pe umeri sa ia taurul de coarne. sa ne debarasam rapid de "vechituri" si sa batem la usa guvernantilor sa le spunem "asa nu se mai poate". creati conditii pt sportul de masa! altfel pe toboganul pe care am inceput sa luam viteza are sa intre mai totul.

sincer imi este mila de piti, s-a inhamat la o munca fara izbanda.

hai Romania!

sorin_77728.03.2005 08:35
rectificare: 7 la lotul mare si 2 la lotul mic (doar Nesu si Nicolita)...

Nu am uitat de Nationala... dar si aici a inceput prost (casierii FRF, biletele si bisnitarii)... E o lege a lui Murphy: Ce incepe prost se termina si mai prost... O furam rau de tot... O sa ne aducem aminte de Danemarca si cele 5 goluri ale lor...  :(

Am zis ca o furam... asta ne e valoarea...

serban2328.03.2005 10:25
Am zis ca o furam...  asta ne e valoarea...

oau , ai avut dreptate eu unul nu am putut sa cred o asemenea ineptie, dar se pare ca tu ai intr-adevar puterea de a vedea in viitor...ce zici Steaua va invinge la apulum pt ca la mine globul e un pic in ceata

dbd28.03.2005 15:36

ce intrebare care nu-si avea rostul...sigur ca va invinge....cum ti se pare tie cand auzi Steaua-Apulum...

serban2328.03.2005 16:34

nu prea te prinzi tu cum stau lucrurile.

si apropo de asta , am si eu o curiozitate, sper sa nu te deranajeze intrebarea, cati ani ai?

p.s.: vezi ca e apulum-Steaua :wink:

dbd28.03.2005 18:01

scuze ...da Apulum-Steaua...si vroiam sa spun ca ar fi inposibil sa nu invingem...iar in legatura cu chestia cati ani ai ...ma iei la mishto sau ma intrebi serios ? :?: :roll:

serban2328.03.2005 20:50

nu te iau la misto deloc, sunt doar curios

dbd29.03.2005 12:32

atunci cred ca se vede ca sunt mic...si de aceea...ok am 13 ani...

serban2329.03.2005 14:20

multi inainte

dbd29.03.2005 15:25

multumesc la fel...