FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campioana mondiala a fost distrusa de unguri

Virgil23.08.2007 06:52

Soc la Budapesta: Ungaria 3-1 Italia!

Nationala Ungariei a oferit cu siguranta surpriza serii in Europa. O echipa care nu mai batea pe nimeni, dar reformata de la baza, cu majoritatea jucatorilor in jurul varstei de 21 de ani, a umilit campioana en-titre a lumii. Prima repriza s-a terminat 0-0, dupa ce golul lui Luca Toni a fost anulat pentru ofside. Totusi, squadra azzurra a deschis scorul prin reusita norocoasa a lui Di Natale, in minutul 49.

Ungurii au revenit prin Juhasz, care a reluat din vole la vinclul lui Buffon (min. 61). Italienii lui Donadoni nu si-au revenit din soc si ungurii au preluat conducerea prin Zoltan Gera, care a transformat un penalty obtinut de Priszkin (min.65). Bomboana pe tort a pus-o Fecszin (min. 73), care a pus latul dupa ce Cannavaro a fost ridiculizat. Ungaria 3-1 Italia.

Sursa: sport.ro

alexynho23.08.2007 07:01

Nu ma mira ... Italia nu mi-a placut niciodata din cauza jocului plictisitor practicat de acestia (1-0 , si aparare) ... imi place mai mult stilul Germaniei sau al Angliei (inscriu cat pot) .. in plus ... Cannavaro , marele Balon de Aur a fost ridiculizat si in Primera , nu numai la nationala (eu stau si ma intreb , cum naiba a reusit mondialul acela) ... in plus , aici arata cata minte au avut cei care i-au acordat Balonul de Aur , doar pentru acel mondial , pentru ca (in acel an , nu a iesit cu nimic in evidenta la Juve , si nici in Primera la Real , unde deja incepea sa isi arate limitele).

Ma bucur sincer pentru unguri !!! si sper ca Italia sa nu se califice la EC08 ... :)

c.ronaldo1723.08.2007 08:28

Daca era un meci oficial le dadeau italienii un 5-0.

Wally23.08.2007 11:10

Acesta e stilul italienilor. Se califica greu la turneele finale, in ultimul meci, in ultima secunda, incep prost turneul, ies cu greu din faza grupelor, iar apoi in fazele eliminatorii e specialitatea casei: dau un gol si se apara, daca se ajunge la penalty-uri, au noroc si castica. Si uite asa castiga italienii turneul. Asa sunt ei. Joaca bine, joaca prost, castiga trofee.

cRiss4Steaua24.08.2007 08:13

amical ce vreti .. si cu ce jucatori o jucat Italia .. Di Napoli etc .. ungurii .. is varza oricum .. pe penultimul loc in grupa

alexynho24.08.2007 08:46

Cu ce jucatori a jucat ?

Buffon-Oddo-Zambrotta-Materazzi-Cannavaro-Pirlo-Gattuso-Quagliarella-Del Piero-Di Natale-Toni

Nu-i spun pe cei de rezerva , ca nu ii stiu ... si oricum ... Italia nu a jucat absolut NIMIC ... Ungurii puteau sa castige la un scor de handball daca se fortau putin ... au avut noroc italienii cu un Buffon in forma mare , si cu un gol absolut norocos al lui Di Natale

silvian8724.08.2007 09:49

eu n-o sa ma bucur niciodata pentru unguri :-"