FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretexte pentru un divort

fcsteaua.ro22.08.2007 10:32

Ascultand din gura d-lui Becali presupusele motive invocate de fotbalistii Stelei cu privire la rezultatele la limita obtinute de echipa, doar din "faze fixe", cu mare greutate imi pot cenzura supararea. Chiar suntem luati de prosti sau om fi "gasiti" uituci? Nu putem uita ca si in "era" Olaroiu, meciurile erau castigate tot cu diferente mici, cu mari emotii, iar fazele "periculoase" veneau tot din faze fixe, cornere sau contraatacuri. Daca cautam comentariile articolelor de la meciurile sezonului trecut, o sa gasim o groaza de postari exprimand nemultumirea suporterilor si deznadejdea. In plus se inventase "turca oliana", adica o bombare a tuturor baloanelor peste mijlocul advers, adica exact ce joaca echipa si in prezent sub Gheorghe Hagi. Mahnirea mea deriva si din cauza atitudinii fotbalistilor. Ei nu sunt responsabili de jocul echipei, e mult mai comod sa spui ca joci prost din cauza altuia.

Cum naiba sa afirmi ca Olaroiu juca altceva odata ce scandalurile au curs in jurul echipei noastre tocmai plecand de la jocul lipsit de eficienta? Trebuie adusa in discutie partida de la Urziceni cu penaltyul obtinut de Cristocea si scandal iscat din acea faza sau cele doua bare ale gazdelor din finalul acelui meci? Trebuie aduse in discutie prestatiile absolut penibile cu Iasul atat din deplasare (1-1) cat si de acasa (1-0), remiza cu Farul (1-1, deplasare), cu Rapid (1-1, acasa), egalurile albe cu Ceahlaul (0-0, deplasare), Pandurii (0-0, deplasare), impotriva Craiovei (0-0, deplasare), cu Timisoara (0-0, deplasare), cu Bistrita (0-0, acasa), cu UTA (0–0, acasa), dubla infrangere cu Dinamo (0-1 si 2-4), partida castigata la limita (1-0) impotriva Pandurilor din Tg Jiu (acasa), infragerile cu Otelul (1-2, deplasare), cu Bistrita (0-2, deplasare) sau cu marea echipa din Vaslui (0-1, deplasare)?!! Apoi victoriile chinuite, la limita, mulktiplele eliminari tocmai pe fondul prestatiilor jegoase, a ineficientei si a nervozitatii in excces.

Trebuie adus in ddiscutie si faptul ca echipa noastra nu mai are de ani buni un golgheter? Mai mult, au fost adusi golgheteri ai campionatului sau atacanti aflati pe val si acestia nu au reusit sa repete aceasta performanta in Ghencea tocmai pentru faptul ca Steaua Bucuresti nu mai reprezinta de mult timp o masina de marcat goluri.

Sa acceptam gogoasa aceasta cu "m-am inselat cand l-am adus pe acest antrenor, iata inca un experiment la Steaua"? La urma urmei, daca stam si analizam cu atentie vom descoperi cu mare ingrijorare faptul ca toti au reprezentat experimente - Zenga in primul rand (tehnician fara contract concediat desi echipa ocupa locul 1), apoi Dumitriu (un antrenor mai bun decat trei sferturi dintre antrenorii Ligiui I - o solutie de avarie pentru castigarea unui campionat), Protasov, urmati de Lacatus - iar acum a venit randul regelui.

Lumea o sa inteleaga acest articol a fi o pledoarie pentru Gheorghe Hagi. In realitate el reprezinta un indemn catre ratiune si obiectivism. Vrei sa scapi de antrenonul Gheorghe Hagi pentru ca nu-ti convine personalitatea lui atunci fa-o si recunoaste deschis motivele, dar nu invoca pretexte ridicole, de parca Steaua ar fi in prezent o campioana en titre stricata doar de imixtiunea unui tehnician incompetent. La urma urmei daca Gica era un antrenor atat de slab de ce a mai fost adus? Perversitatea este cu atat mai mare cu cat in jurul lui Gica s-a construit tabloul "nu e antrenor". D-l George Becali exploateaza la maximum acest "curent" pentru ca nu are scrupule si nici taria sa exprime clar ceea ce-l deranjeaza.

Concluzia este ca un antrenor este bun atata vreme cat il place patronul. Daca are ghinionul si este iubit de public, atunci chiar ca este o problema. Elton a fost transformat in circar pentru asa ceva. Si a plecat. Acum va pleca si Gica. Sa speram ca se va intampla intr-un moment fericit cu ros albastrii calificati in Grupele Champions League si pe locul I in marea Liga a lui Mitica. Asta daca o sa vrea si finul....

Irresistible23Steaua22.08.2007 10:43

Mare dreptate ai ... Steaua nu mai e cea care ataca mereu si dadea 3-4 goluri pe meci. Acum Steaua joaca doar din centrari si cornere ... Hagi incearca sa indrepte ceea ce a stricat olitza, dar jucatorii se pare ca nu vor sau nu pot(?!). Hagi are o ambitie extraordinara si pentru acest lucru ar trebui lasa in pace sa`si faca treaba. Daca Hagi va fi lasat in pace, jocul Stelei se va schimba mult in bine, o sa avem parte iar de acel stil ofensiv...

FORZA Steaua

Mihai Gruia22.08.2007 10:53

Orice ati zice Steaua cu Hagi la carma a inscris 1 (un) singur gol din actiune in 6 meciuri oficiale consecutive. Daca se intampla asta in timpul lui Oli ...

In al doilea rand mie personal, episoadele Adi Ilie si Lovin (povestite de gibi aseara la Realitatea) + faza cu Zaharia vazuta de o tara intreaga la meciul de la Cluj imi ridica mari semne de intrebare asupra profesionalismului lui Hagi.

O alta parere pur personala este ca gibi (g.b) nu poate sa ascunda sub pres astfel de chestiuni, pentru ca nu l-ar crede nimeni daca Hagi ar pleca inainte ca ele sa fie facute publice.

Eu sper ca Hagi sa ajunga la performantele lui Oli, chiar si cu un joc anost (caci lui i-am ierta infinita mai multe) insa sincer am foarte mari dubii, dupa faza e la Cluj (nu-mi iese din minte privirea de copil nedumerit a lui Zaharia, cand a fost impins in teren).

Ceea ce sper cel mai mult este ca la Steaua sa vina un antrenor strain de calibru, care sa aduca disciplina si prestanta intregii echipe, inclusiv fi(n)ului mereu nemultumit M Radoi.

Sper sa vad acest lucru in 2-3 ani sunt sigur ca atunci vom avea succes.

Cat despre finut ... poate ar fi cazul sa incetam acel Mireeeeeel Radoooooooooi.

daniel_mititelu22.08.2007 10:55

Ai dreptate in tot ce ai scris.Chiar mii interesant chiar au fost acei jucatori la Gigi sa zica ca Hagi e un antrenor slab mie unul nu-mi vine sa cred dar apare altceva la mijloc daca nu este asa de ce nici un jucator nu zice nu domnule nu a fost asa sau de ce nu iese Dica sa zica ca tot ce se scrie in gsp e o minciuna?Ne asteapta vremuri grele la Steaua!Asta e chiar nebun!Iar pina nu scapam de Gigi nu vom mai avea liniste la echipa!!!!!!!!

vanfootball22.08.2007 10:57

"Mahnirea mea deriva si din cauza atitudinii fotbalistilor. Ei nu sunt responsabili de jocul echipei, e mult mai comod sa spui ca joci prost din cauza altuia."

Jucatorii sunt rasfatati de patron, care le ia mereu apararea in fata antrenorilor. Ne trebuie o "supernanny".

Daca Hagi e incompetent, cum spune Gigi, sa-l dam afara si sa luam altul, nu sa-l tinem sub papucul lui Radoi&Co.

baron22.08.2007 11:00

Pentru Becali conteaza doar banii si aparitiile pe prima pagina a ziarelor.

Solutia cea mai buna pentru Gica ar fi sa faca astfel echipa incat sa RATEZE CALIFICAREA in Champions League.

Nu va suparati si nu sariti!!!

Decat sa iti doresti sa intri in Liga doar pentru bani si nu pentru glorie, mai bine stai acasda in mocirla.

Ce, sa-l vad iarasi pe Becali cum isi taie venele in ritualuri de rasu-plansu ? Daca ar fi atat de prost sa le taie de adevaratelea, ar fi altceva.

criminalu200522.08.2007 11:03

mai bine sustineti echipa si pe Hagi decat sa va uitati la emisiuni unde este Gigi Becali.

potra22.08.2007 11:19

pey da, in "era" Olaroiu se juca acelasi lucru, dar e prost sa recunosca Becali asa ceva? mai ales ca se stie ca Oli juca dupa cum ii canta patronul? asta ar insemna sa recunoasca faptul ca mai bine tace din gura cand vine vorba de alcatuirea echipei si sa-si lase antrenorii in pace! sa fim seriosi....nu e stilul lui, nu o sa faca niciodata asa ceva. adevaratul motiv este ca Hagi nu vrea sa faca asa cum ii dicteaza Becali si asta a luat foc si gaseste pretexte stupide!

cand l-am auzit ca a spus ca toti antrenorii au facut ca el, inclusiv Protasov....din cate imi aduc eu aminte cam de asta a plecat Protasov, ca nu era lasat sa-si faca treaba si se tot intervenea. daca ma insel, mea culpa!

nush sincer ce sa mai zic....sunt atat de scarbita de acest ultim an al Stelei....de ce a fost sezonul trecut cu Oli, de scandalul iscat acum intre patron si antrenor, de jocul de rahat al echipei. a ajuns sa fie obositor sa ma cert cu dinamovistii din jurul meu pentru ca nu mai am ce argumente sa invoc decat istoria.....prezentul pute rau!!!!

sanbk200222.08.2007 11:24

De ce e atat de important cum se dau golurile, daca sunt din faza fixa sau nu?!?!

Cred ca e mai important daca echipa joaca, nu cum marcheaza.

Daca gandim asa, vom vedea ca in toate meciurile ( poate in afara primei reprize cu bate si a celui cu Farul) Steaua chiar a avut ocazii. A doua repriza cu bate, a fost chiar buna, ceea ce ma duce si cu gandul ca jucatorii il lucreaza pe Gica. O explicatie ar fi aceea ca au vrut sa-l lucreze, iar cand au vazut ca e pericol sa piarda banii ( de calificare nu-i intereseaza pe ei ) au jucat, caci erau in pericol !!!

alexblaja22.08.2007 11:29

In momentul de fata nici nu mai conteaza daca Hagi este antrenor bun sau nu, daca echipa joaca spectaculos sau nu...in momentul de fata conteaza ca ne-am dat seama, cei care inca nu o facusem pana acum, ca atata timp cat Becali va mai detine Steaua trebuie sa ne mai asteptam la asemenea derapaje. Poate sa fie antrenor oricine la Steaua, daca are cat de cat personalitate, tot i-ar gasi finu ceva de reprosat...ma tot uit pe toate site-urile de sport si nu-mi vine sa cred ce se intampla, parca este un vis urat! Asa am ajuns: la o echipa PROFESIONISTA de fotbal se aplica nu legile performantei, ci nepotismele, in cazul de fata "finismele"...Ce conteaza ce a facut Radoi pentru Steaua, daca acum distruge totul prin acest comportament al sau? E ca si cum ai construi o casa, doar pentru a o darama apoi!

In alta ordine de idei, ma rog la toti sfintii sa mai ramana Hagi, pentru ca sa nu vina Olaroiu, care, iata, probabil ca va fi dat afara de la arabi, conform unor zvonuri. Cica "nu este multumit de conditiile gasite acolo"!

Pentru cei care ii contesta valoarea lui Hagi ca antrenor: cand credeti ca o sa ne dam seama daca are sau nu valoare, daca el o sa plece acum ?

revivo22.08.2007 11:30

Eu am senzatia ca .... ...... l-a adus pe Hagi la Steaua tocmai pentru al umili.

alexynho22.08.2007 11:38

E o problema foarte mare aceasta de cum se marcheaza golurile ... suporterii vor spectacol , antrenorii vor victorii , patronii vor trofee si bani ... insa , pana la urma , depinde si de jucatori ... daca un jucator nu se intelege cu un antrenor (ex. Mutu cu Morinho) , logic ca nu are randament , daca insa se intelege (tot Mutu , cu Prandelli) , atunci normal ca baiatul da randament ... parerea mea , este ca ar trebui un antrenor strain , pentru ca acesta are mai multa posibilitate de a forma echipa dupa viziunea proprie , decat a unui antrenor roman , care stie fiecare jucator pe ce post e , ca un jucator (care e umflat de presa) este titular incontestabil ... si tot asa .... deci , in cazul in care Hagi si-ar prezenta demisia , sper din tot sufletul sa aduca un antrenor strain .

Roxana_2322.08.2007 11:51

Doamne .. 8-| vorbim atat de mult de Oli de parca el ar fi .. la echipa. Nu putem sa renuntam la echipa pentru un antrenor, e vina lui ca nu a castigat vestiarul si asta nu i se datoreaza lui Oli .. Daca jucatorii l'ar sustine pe Hagi discutia asta nu ar mai avea loc, doar ca .. cum sa'l sustii daca nu se comporta cum trebuie ?

LARI22.08.2007 12:28
Orice ati zice Steaua cu Hagi la carma a inscris 1 (un) singur gol din actiune in 6 meciuri oficiale consecutive. Daca se intampla asta in timpul lui Oli ...

Cat despre finut ... poate ar fi cazul sa incetam acel Mireeeeeel Radoooooooooi.

1. Steaua lui Oli juca bine pe contraatac. Aminteste-ți cã si golul al doilea din meciul cu Jiul (ultimul din retur) l-am dat tot grație unui contraatac. Mai mult, vezi ca Steaua a dat 2 goluri din acțiune (Bicfalvi cu Iași și Zaharia cu Zaglebie). Este catastrofal de puțin, însã ca joc n-aș putea spune ca existã o diferențã categoricã fațã de era Oli. Parcã facem pressingul ceva mai agresiv, câteodatã. Ca organizare a jocului, eu cred cã Hagi este cu o clasã inferior lui Oli.

2. Nu numai c-ar trebui sã încetãm cu "acel Mireeeeeel Radoooooooooi", ci sunt de pãrere cã finu' trebuie blagoslovit zdravãn. Asta pânã ce va ieși alãturi de Hagi și ne va asugura cã-i va fi 100% alãturi.

Le reseau pansant22.08.2007 12:53

Azi catam pe google o istorioara in limba franceza care cuprondea printre altele si cuvantul roseau (trestie), ma uit peste rezultate si cu mirare neobisnuita "ma vad" cu nikul de la fcsteaua si un comentariul la aderesa lui Gigi. Am dat clic si am gasit randurile asta de care sincer uitasem, sper sa fie relevant, oricum vremurile nu s-au scmibat prea mult.

Pentru a nu stiu cata oara sut pus in fata acelorasi declaratii date de eminentul JJ Kant Bkl, aceleasi promisiuni marete, aceleasi clisee abjecte care demult ne provoaca sila si scarba, aceleasi aberatii spuse intr-o criza acuta de logica.

Cum mama dreacu sa spui ciobane ca vrei sa faci o echipa numai din romani cu care vrei sa mai si castigi LC, cine te mai crede nesimtitule cand promiti lucruri care in viitorul aprpopiat stim bine ca nu se vor intampla. Tu nu iti dai seama cat de penibil esti cand spui ca vrei sa faci o echipa de LC? nu ciobane, tu nu vrei sa faci nimic din Steaua, vrei doar sa iti faci tu nume, sa ramai tu ca cel care a facut si a realizat unele lucruri la aceasta echipa. Vrei ca sa fie doar numele tau si a lingailor tai, doar tu.

Tu nu iubesti Steaua si nu esti atasat de ea deloc, faci totul doar pentru a incerca sa pari ca tu esti trimisul, salvatorul, cel fara de care noi nu am mai putea face nimic. Afla acum (desi ti-au mai spus-o si altii) ca tu nu esti nimic, ca esti doar bataia de jos si presul pe care se stegre toata lumea, esti un om fara cuvant si fara credibilitate, esti batjocura si deraderea tuturor.

Steaua nu este a ta, si nu mai spune asta niciodata, tu esti doar un simplu finantator, ala care da niste bani-mult prea putin pentru traditia si pretentia noastra, tu nu repreziti Steaua deloc, din contra ii prejudiciezi si ii murdaresti istoria prin fiecare gest, prin fiecare declaratie prin insuti prezenta ta.

Ciobane, tu nu ne merti, tu nu meriti Steaua, nu meriti nimic la cum te comporti si cine te crezi, va trebui sa pletesti pentru asta iar din pacate cei care platim suntem noi si nu tu. Ne tot spui ca vrei sa faci o echipa de talie europeana, oierule echipa asta asa a fost de cand a luat fiinta, Steaua este Steaua astazi pentru ca a are o traditie si o istorie fabuloasa pe care tu nu numai ca nu le stii, dar vrei sa le si distrugi. Da vrei sa distrugi mitul Stelei de aur ca sa apari tu ca salvatorul si binefacatorul echipei, insa nu vei reusi, nu uita un monument ridicat pe decenii de lupta nu poate fi distrus prin declaratii si circ grotesc la TV.

Uite-te ciobane acuma, asta este Steaua ta, asta care este suspectata de blaturi si aranjamente, asta care abia inscrie 1 gol pe meci si nu joaca nimic, asta care practica antifotbalul si omoara spectacolul, Steaua ta e aia care umbla cu bani dupa adversare sa castige cand joaca cu javrele si sa o lase mai usor cand joaca cu noi, ca daca ar fi cinstit nu e sigur daca ar realiza ceva.

Esti o mizerie de caracter si personalitate, esti un fudul prost, infatuat, vanitos si fara respect, fara nimic demn si moral in tine, fara nimic maret si inaltator, esti doar o jigodie care se ascunde sub mantia credintei ca sa atraga oameni simpli si fara orizont.

Esti un mare fatarnic, un parvenit care mirosi a branza si lana chiar daca proti Armani si ai Maybach, esti un ipocrit si un om fara cuvant, o persoana care pentru interesele tale intri in cele mai sinistre combinatii si cele mai infame jocuri, te vinzi ieftin si minti cu nerusinare ca o faci pentru noi, NU ciobane o faci doar pentru tine si pentru plecerile tale interne, pentru megalomania ta patologica. Iti place sa te injosesti si sa fi tradat, ii iubesti pe cei care te umilesc si care te fac in toate felurile pentru ca nu ai discernamantul necesar sa iti dai seama ce esti, te consideri cel mai important dintre toti cand tu de fapt nu ai nicio valoare si esti un zero.

Infatuatule, daca te inconjori de oameni care te ridica in slavi nu inseamna ca esti si o mare valoare, daca pentru banii tai te lauda toti, ce o sa faci cand banii nu vor mai conta? Nu uita, ca nimic nu se compara si nimic nu este mai de pret decat valoarea umana si demintatea unui om. Ciobane, vrei sa fi iubiti si idolatrizat ca Lacatus, el ne-a cucerit pe toti prin daruire, prin respect, prin atasament fata de noi si culori, niciodata nu a venit sa ne spuna infumurat ca suntem golani si ca ne cumpara pe toti, asa cum ostentativ faci tu de fiecare data cand cineva este contra ta.

alpopa22.08.2007 13:02

A million thoughts, only one solution : [...] Becali !

Editat de moderatori!

cornel-cluj22.08.2007 13:07

S U U P E E E R B !!!!!!!!!!!!!!!!! Ar trebui trimis si lui Hagi sa-l mai aline.....

RobertoOff22.08.2007 13:17

good point Le Reseau ....mi-as dori sa citeasca si ciobanul tot ce ai scris tu acolo ....desi sunt convins ca nu va intelege nimic... si daca intelege...raspunsul va fi clar...."esti un golan" urmat de cateva mai multe injuraturi de genul acelora care i le adresa fara pic de retinere lu' voiculescu ... si cand il ami auzi ...." sunt fara de pacat" "sunt trimisul lui Dumnezeu"...etc..... asta ori e prost ...ori ii lipsesc cateva facultati mintale..(desi cred ca sunt mult mai multe decat astea 2)....daca tot crede in Dumnezeu...( ceea ce nu cred)...nu se gandeste ca El e sus si vede .. ? ..

oare va disparea vreodata din viatza noastra ?..."celebrul" ..."atotstiutor".

forzateaua fularsteau2

Renunta la limbajul gen MiRC.

JKO22.08.2007 14:19

Hagi ar trebui sustinut. Olaroiu a inceput foarte prost la Steaua, imi aduc aminte ca toti ii cereau demisia spunand ca Olaroiu nu e un antrenor care poate sa lucreze la o echipa de nivelul Stelei.Hagi inseamna fotbal, Hagi inseamna Steaua, Hagi reprezinta in lume mai mult decat insemna Romania.

Noi il vom sustine in fata unei nulitati care il jigneste zi de zi.

alexmk1722.08.2007 15:30

Vin cu niste corecturi:

1.Meciul cu rapid 1-1, a fost jucat cu un om mai putin o repriza jumate si am condus jocul in 10 si am egalat pe final!

2. Cu Bistrita nu prea am facut noi 0-0 acasa! Parca am castigat 2-1 pe National si a mai fost meciul de pe vremea lu' Protasov in Ghencea, fara spectatori 0-1, gol Muresan din lovitura libera!

3. Cu Otelul in deplasare 2-1, numai Dica a rata 5 mari ocazii de gol + Thereau 2 + Badea 2! E adevarat ca nu din cauza lui Olaroiu am jucat asa ofensiv ci din cauza Galatiului!

4. Vaslui 0-1, cu meci in 10 din primele 5 minute din cauza de al 7-lea arbitru care a vazut ceva invizibil pentru toti, meci in care am avut ocazii de 4 ori mai multe ca Vasluiul, e adevarat ca nu toate mari!

Deci, cu toate ca nu sunt de acord cu Olaroiu, si daca vine inapoi va fi un scandal absolut infernal, nu putem sa-i punem in carca lucruri neadevarate pentru ca se pierde din credibilitate!

PS: Hagi a vrut sa-l dea pe Lovin afara! Patronu' jegos si mincinos a vrut si el candva sa-l dea afara!

Ghici de ce nu a fost dat Lovin afara???? A aparut o declaratie dupa meciul cu Bate: "Nu inteleg de ce nu-l baga pe Lovin titular" - Dumitru Dragomir!

Deci pe Hagi la Steaua il lucreaza Piturca - "Ov. Petre" si Mitica Dinamogromir - "Lovin"

Oare nu este clar ca dobitocu' de patron sare dupa cum ii spun altii care vor sa destabilizeze Steaua??

Oare nu e clar ca cineva nu vrea Steaua in Liga si totul a aparut dupa egalul din Bielorusia, tocmai pentru a opri Steaua??? Ca avem un patron dobitoc care nu isi da seama ca e o marioneta in mana altora e altceva!

Il Soldatino22.08.2007 16:03

@alexmk17

corecturile tale isi pierd consistenta pentru ca nu au legatura cu mesajul textului. Era vorba de rezultate si nu de scuze sau motive. Din cate stiu eu, fotbalul se joaca pe goluri, iar ceea ce conteaza cel mai mult este rezultatul final al meciurilor. Daca faci o comparatie cu alte editii de campionat o sa descoperi ca echipa Steaua a facut anul trecut unul dintre cele mai slabe parcursuri din ultimii 17 ani (au mai fost doar doua editii la fel de sterse).

Rezultatele au fost verificate "de pe "istoricul" Ligii I (sunt afisate pe site).

Chiar daca scuzele pot fi invocate rezultatele au aratat cu totul altceva. La un moment Steaua avea 2 ocazii pe meci, iar rezultatele au fost la limita. Daca ar fi sa cad si eu in plasa si sa fac o divagare de la MESAJUL TEXTULUI ar trebui sa-mi aduc aminte ca si victoriile categorice au fost prilejuite de faze controversate si intr-o anumita conjuntura.

roby_spartacus22.08.2007 19:12

Nea Gigi spune ca Hagi nu e antrenor .... pai lasa-l BA sa antreneze lasa-l sa vezi ce poate 1 sezon si pe urma iti dai cu parerea deocamdata avem 5 victorii si 1 egal.... cu Oli pe banca pana acum aveam 1 egal si 5 infrangeri !!! ESTI UN MARE JEGOS BA Gigi vrei liniste la echipa si tu faci cel mai mare scandal

Renunta la limbajul gen MiRC. Scrie romaneste. Foloseste punctuatia, de aia a fost inventata.

Le reseau pansant22.08.2007 19:37

auzi Soldatino tu ti-ai dat avertisment si editat postul? tu stii ca ai incalcat regulamentul forumului? sau trebuie sa iti reamintesc ca postul anterior nu se citeaza in intregime?

daca as fi fost moderator ai fi avut toate astea plus ban :D =))

mai intra si tu pe mess cand ai timp

Noroace, sanatate si numai de bine

Tokai23.08.2007 15:30

Mai baieti, nu va mai faceti atatea ganduri, ca totul e o gaselnita... tot scandalul e o gaselnita a lui Gigi, pentru putina publicitate. Cel mult, s epoate intampla ca Gica sa se supere mai mult decat a convenit cu Gigi si sa plece, din nou, cu coada intre picioare.

Si inca ceva, mai treceti la munca, ca strazile sunt pline de drogati... :angry:

Bucurie!

endorama24.08.2007 05:04

l-a adus pe Hagi fiindca Hagi ii tot batea apropouri ca ar vrea sa fie antrenor la Steaua.... si probabil ca batea apropouri de genul asta si celorlalti din familia lor si cum se stie foarte bine ce inseamna 'familia' pentru machedoni, lui Becali i-a fost jena sa nu-i satisfaca dorinta cand Olaroiu ne-a lasat in sfarsit........

iar acuma, Becali si-a dat seama ca Hagi nu e de Steaua si l-ar vrea plecat, dar din nou ii e jena sa-l demita si incearca sa-l determine sa-si dea demisia singur.

e adevarat ca modalitatea prin care a ales sa faca asta lasa de dorit, dar toti cei care ii plangeti de mila lui Hagi ca este umilit de Becali poate n-ar strica sa-si aduca aminte ca Hagi are milioane de dolari, hotelul Iaki samd si ca in mod cert lui nu i-ar fi mila de voi daca ati merge si i-ati spune ca voi lucrati pe cate $150 pe luna....

nu zic ca Hagi nu merita ce are, dimpotriva! doar ca nu are sens sa ii plangeti voi de mila. la urma urmei, Zaharia ar trebui sa se simta si el cel putin la fel de umilit pentru faza pe care Hagi i-a facut-o in meciul cu Clujul - in direct sa vada toata tara. si chiar daca Zaharia nu e un fost mare jucator, e si el om.........

voi cum ai merge acasa la prietenele/sotiile voastre daca ati sti ca tocmai a vazut la TV cum ati fost umilit fara nici un motiv? ce fel de om v-ati simti in fata lor? dar Hagi nu stie de chestii de genul asta - el stie doar ca 'eu sunt Hagi' si prin urmare fac ce vreau...