FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sdrobis il ataca pe Hagi: "Un natarau" (ProSport)!

fcsteaua.ro21.08.2007 11:41

Managerul general al echipei Jiul, Ioan Sdrobis a afirmat ca a fost singurul antrenor din Romania care a avut curajul sa isi exprime parerea despre tehnicianul Gheorghe Hagi, despre care spune ca nu este un antrenor de talia Stelei.

"Ati vazut ca am avut dreptate, iar Becali mi-a confirmat asta prin declaratiile pe care le-a facut. Hagi nu e antrenor de Steaua si cu asta basta. A fost un natarau ca nu l-a luat pe Pintilii la Steaua. Dar lasa ca ma ambitionez si o sa vedeti ca Pintilii va ajunge la o echipa si mai buna", a spus Sdrobis.

Oficialul gruparii petrosanene a tinut sa-l atace, discret, si pe finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

"Preotul va veni in secret nu trebuie sa stie presa ca vine popa la stadion. Noi nu facem fatarnicii ca Gigi Becali ca ne bate Dumnezeu. Si cand am salvat Jiul de la retrogradare am adus preotul si echipa s-a salvat, dar nu a stiut nimeni ce am facut noi", a afirmat Sdrobis.

fedora21.08.2007 11:49

Sdrobis nu ma mira, toata lumea stie ca e cel mai prost om din fotbalul romanesc.

brandutz21.08.2007 11:50

cat il mai critica lumea pe Hagi.. . uite si la asta vb de parca ar fi un alt "rege" al fotbalului.... veziti de Jiul tau frate ...nu ai tu treaba cu Steaua !!

SteauaToronto21.08.2007 11:55

Bah tarane. Uitati-va la fata lui si zice tot !

Dragoshel21.08.2007 12:07

"Managerul general al echipei Jiul, Ioan Sdrobis .........."

daca si asta de la echipa Jiul a ajuns sa comenteze despre Hagi, cand toata lumea il lauda inseamna ca s-a trezit dupa era Hagi. Nu are nici o treaba cu istoria, dar maia les cu fotbalul. Sa traiesti in lumea ta cu Jiul tau.

vasilestelistul21.08.2007 12:08

mah tzarane vezitzi de echipa aia ta de amaratzi infectule

FORZA HAGIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

Astristul21.08.2007 12:09

Se baga si amatorul asta in seama ca supozitorul! Sdrobise tata, lasa-ne ca de 3 luni ne tot plictisesti cu parerile tale!

PS: Zici ca Pintilii o sa ajunga la o echipa mai buna decat Steaua daca te ambitionezi tu... :laugh: Pai bai nene, echipa mai buna ca Steaua in Romania NU EXISTA, poate in strainatate sa-l dai pe Pintilii, dar ma indoiesc!

Vezi sa nu iasa un fass mare daca te mai ambitionezi mult! :icon_rolleyes:

forzateaua

DonAndres21.08.2007 12:10

Doamneeeeee....daca a ajuns si Sdrobis asta de 2 lei sa-si dea cu parerea despre Hagi,e grav!Asta trebuie sa fie coleg de salon cu Jiji la Sapoca.Sunt aproape de Buzau si pot conduce din sanatoriu si destinele echipei Gloria!!!!

Scoate-ti articolul asta de pe site fratilor....si mai ales poza lu' sdrobis,caci poate mai intra copii pe aici si nu vrem sa se sperie!!!

vanfootball21.08.2007 12:14

Are si asta un fix, cu Pintilii-ul lui. Un idiot!

Tupac Amaru21.08.2007 12:24

Rog adminii sa nu mai mediatizeze basinile tuturor handicapatilor (presa, tehnicieni, arbitri, conducatori). Haideti sa vorbim despre Steaua si problemele noastre.

AmuntBoy21.08.2007 12:27

dc a trebuit sa deschidem topic pentru asta

asa toti tarani au ceva de zis

nu trebuie bagati in seama si gata

Dragoshel21.08.2007 12:34

Topicul va fi inchis temporar, pentru ca sigur se va sari calul cu posturi, injuraturi la adresa lui Sdrobis.

Daca alt moderator/administrator crede ca trebuie redeschis sa il redeschida, pana atunci va fi inchis.

LE: topicul a fost redeschis la cererea colegilor(mod)

grizzly22.08.2007 09:49

domnul sdrobis vorbeste mult si degeaba. nu imi aduc aminte de vreo performanta de a dansului, nici de un jucator facut celebru de el. iar apelativul cu care i s-a adresat lui Hagi ii dezvaluie limitele de cultura si comportament. probabil ar fi un antrenor foarte pe placul lui Becali.

revivo22.08.2007 10:18

@grizzly

Zdrobis la promovat pe Chivu si pe V.Badea si a dus pe Dacia Unirea Braila in finala cupei Romaniei.

Nu spun ca Zdrobis e antrenor slab.....e doar un kkt care vrea sa fie bagat in seama.

Omul asta a spus la un moment dat niste panarame mai mari despre Mircea Lucescu....

si inca ceva...daca Pintilii asta e asa mare scula de jucator......bun....nu l-a luat Hagi....dar de ce nu se bat pe el Dinamo, Rapid, Timisoara, alte echipe????

antimanelist22.08.2007 11:15

sdrobis impusca-te NATARAULE

cristian8622.08.2007 21:07

am si eu o curiozitate : de ce ii facem reclama gratuita lui scorbis ?

sau se iau articolele din pres(h)a fara a fi citite inainte si se pun pe site ca sa fie?

axl2322.08.2007 21:12

In primul rand titlul este tendentios, respectivul n-a spus ca Hagi este natarau, a spus ca Hagi a fost un natarau ca nu l-a luat pe nu-stiu-cine la Steaua. Marca prosport.

Secundo, Sdrobis ar trebui sa-si vada lungul nasului.

SSK22.08.2007 21:19

Chiar asa, daca in contextul general noi mai si ascultam parerea lui Sdrobis (?!? wtf?) despre Hagi, s-a terminat cu smecheria. Topic inchis.