FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vine Surdu (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro21.08.2007 10:31

Atacantul lui CFR este cel de-al 14-lea jucãtor pe care Steaua l-a transferat în aceastã varã. Tratativele dintre Steauia și CFR Cluj s-au încheiat cu succes în privința trecerii lui Romeo Surdu în Ghencea.

Gigi Becali și Iuliu Mureșan au bãtut palma, vicecampioana urmînd sã plãteascã 800.000 de euro plus TVA în schimbul atacantului de 23 de ani.

Surdu a devenit astfel al 14-lea fotbalist cumpãrat de roș-albaștri în ultimele douã luni, suma totalã plãtitã de Gigi Becali pentru campania de achiziții a verii fiind de 8,4 milioane de euro, record absolut pentru fotbalul românesc.

Surdu va ajunge în Ghencea în aceastã sãptãmînã și se va pune imediat la dispoziția lui Hagi, el putînd sã fie adãugat pe listã la UEFA pentru a avea drept de joc în grupele Champions League, în cazul în care Steaua va trece de BATE Borisov.

Jony_stelist21.08.2007 10:37

Nu cred nimic pana nu apare pe steauafc.com, astia de la hazeta ar in stare sa scrie ca vine si Kaka pentru a vinde ziarul ala mai bine :huh:

r.ochirosii21.08.2007 10:41

cum zice si johny nu credem nimik pana cand nu confirma site-ul oficial :)... pana cand o sa tipe stirile sportive... ca dak ar fi numai astia de la gazeta...am ajunge departe :))

Astristul21.08.2007 10:45

Mda sa vina ... mi-e ca o sa-l dea pe la Buzau si pe asta!

Off-topic: La emisiunea lui Robert Turcescu de la Europa FM, s-a discutat problema Gigi-Hagi si din pacate au dat telefon numai lingai care ii luau apararea lui Gigi si il cam denigrau pe Hagi! :angry:

forzateaua

alexynho21.08.2007 10:45

Avand in vedere ca atacantii nostri sunt ori accidentati , ori nu sunt in forma , cred util acest transfer , desi din cate stiu eu , Surdu e extrema stanga :dry: , asa ca tot ne lipseste un atacant de careu (cel putin pana revin Iacob si Badea)

Am inteles ca si Ljubinkovic e pe lista Stelei ... sincer nu prea as vrea sa plece de la Vaslui ;)) ... dar dak ar pleca , Steaua ar achizitiona un mijlocas cu adevarat bun :)

Brigante21.08.2007 11:49
Avand in vedere ca atacantii nostri sunt ori accidentati , ori nu sunt in forma , cred util acest transfer , desi din cate stiu eu , Surdu e extrema stanga :dry: , asa ca tot ne lipseste un atacant de careu (cel putin pana revin Iacob si Badea)

Am inteles ca si Ljubinkovic e pe lista Stelei ... sincer nu prea as vrea sa plece de la Vaslui ;)) ... dar dak ar pleca , Steaua ar achizitiona un mijlocas cu adevarat bun :)

Tu esti stelist ???

EDIT: acum am vazut ca esti vasluian. :biggrin:

steaua_gloria21.08.2007 12:42

Surdu e cred ca cel mai util transfer din aceasta campanie. De ce avem nevoie acum cel mai mult decat un atacant?

ne_faci_un_gol21.08.2007 12:51
Surdu e cred ca cel mai util transfer din aceasta campanie. De ce avem nevoie acum cel mai mult decat un atacant?

hahahahhahahahahhahaha.. intr-adevar, dupa ce am adus portar, fundasi si mijlocasi, atacanti, transferul unui atacant e cea mai buna achizitie din toata campania pentru. ca nu avem destui... ce logica de fier :)

Khalid21.08.2007 13:00

Surdu este peste Neaga la ora actuala si cred ca se va impune foarte usor la Steaua. Este genul de jucator care are tehnica in regim de viteza si cred ca se va plia excelent pe noul sistem implementat de Hagi la Steaua.

Acu' sa il vedem in tricoul Stelei si cu actele semnate :).

Gaby098921.08.2007 13:50

Daca vine sper sa si stea,adica sa nu il trimita El Berbecali la Buzau....avem nevoie de jucatori, atat pentru CL cat si pentru campionat.FORZZA Steaua!!!!

Lasa limbajul de tip mirc.

MIREL6RADOI21.08.2007 14:21

Surdu ar fi declarat ca intre Steaua si rapid,ar alege rapid pentru ca a mai lucrat cu bergodi.S-a sucit? :laugh:

Wally21.08.2007 14:43

S-a sucit, nu avea ce sa faca pentru ca G. Copos a declarat ca el nu participa la licitatie alaturi de Steaua. Cu alte cuvinte atat timp cat noi il vrem, crapidul nu mai e interesat de jucator. Asadar Surdu trebuia sa se suceasca, nu avea de ales. La Cluj nici macar nu prinde lotul ,apoi echipa...

axion21.08.2007 17:47

Simplu: o achizitie care va face treaba buna daca va juca.

vanfootball21.08.2007 18:14

Ati vazut cum e normal sa plece un jucator, de la un club? Uitati-va la CFR Cluj! Conferinta de presa, strangeri de maini, imbratisari, urari de bine. Si acum uitati-va la plecarile lui Elton, Thereau, Carlos, Oprita etc. : acuze, balacareala, flegme...Asta la noi, ca Rapidul nici nu mai plateste restantele. In orice caz, CFR-ul e un club mult mai civilizat decat Steaua, orice am spune noi. Nu sunt nici ei usa de biserica, dar in comparatie cu ce se intampla la noi...

Cristocea_21.08.2007 18:20
Ati vazut cum e normal sa plece un jucator, de la un club? Uitati-va la CFR Cluj! Conferinta de presa, strangeri de maini, imbratisari, urari de bine. Si acum uitati-va la plecarile lui Elton, Thereau, Carlos, Oprita etc. : acuze, balacareala, flegme...Asta la noi, ca Rapidul nici nu mai plateste restantele. In orice caz, CFR-ul e un club mult mai civilizat decat Steaua, orice am spune noi. Nu sunt nici ei usa de biserica, dar in comparatie cu ce se intampla la noi...

Pai nu zicea lumea ca unguri sunt mai civilizati ca romani?

danimarcu21.08.2007 18:24
Mda sa vina ... mi-e ca o sa-l dea pe la Buzau si pe asta!

Off-topic: La emisiunea lui Robert Turcescu de la Europa FM, s-a discutat problema Gigi-Hagi si din pacate au dat telefon numai lingai care ii luau apararea lui Gigi si il cam denigrau pe Hagi! :angry:

forzateaua

Stii ca robert turcescu a fost platit de Jiji ca sa ii faca acestuia loc intr-o emisiune TV,la REALITATEA?...

Dupa care Jiji l-a dat in gat pe la alte emisiuni(cum ii sta bine unui turnator)

Stii ce audiente are r.turcescu? 0,000...

Papagalii aia care il denigrau pe Hagi erau pusi de Jiji sa sune,stai linistit...

Oricum doar ei ascultau emisiunea si cu Jiji...

Tu esti o exceptie,probabil ai dat intamplator pe acest post... :biggrin:

strezahuzum21.08.2007 20:45

Nu inteleg rostul acestui transfer. Ori l-am luat si pe asta doar ca sa nu-l ia Rapidul ?? Ce joaca Surdu ? Mijlocas stanga ? Pai acolo e ingramadeala mare. Cristocea, Ochirosii, poate si Neaga. Bine, Neaga n-a jucat prea grozav. Raman Cristocea si marea noastra speranta, Ochirosii. Ce facem ? Freaca Ochirosii banca sau pleaca la Buzau ca sa-i faca loc unui jucator care sincer sa fiu nu-mi amintesc sa-l fi remarcat vreodata ?

Alte posturi ? Atacant de careu nu e. In spatele atacantului de careu (Iacob/Zaharia) sta Dica, pe care nu-l poate scoate Surdu din echipa in nici un caz.

Repet, ce rost are acest transfer, cand de fapt noi avem nevoie iar de un mijlocas central ofensiv ??

cRiss4Steaua21.08.2007 21:01
Surdu este peste Neaga la ora actuala si cred ca se va impune foarte usor la Steaua. Este genul de jucator care are tehnica in regim de viteza si cred ca se va plia excelent pe noul sistem implementat de Hagi la Steaua.

Acu' sa il vedem in tricoul Stelei si cu actele semnate :).

stii ce vorbesti ?

vanfootball21.08.2007 22:04

@cRiss4Steaua

Cu ce a gresit?

ThereauRistul22.08.2007 00:24

nu inteleg cum se pot plati 800.000 de euro pe un jucator care curand intra in ultimele 6 luni de contract? ok..e nevoie de el pentru Liga Campionilor dar totusi...800.000???ma rog..e un jucator muncitor,sjtie si cu "varza',poate fi o solutie...in schimb sunt un pic derutat...avem in echipa 2 diamante, eric bicfalvi si Razvan Ochirosii...primul incepe sa se impuna incetul cu incetul spre bucuria mea...dar ochi??el cand va mai juca? surdu,Cristocea,Neaga,Croitoru si chiar plesan sau bicflavi daca nu si Nicolita pot juca acolo in stanga...dar acestui copil talentat cand i se va mai oferi sansa sa se impuna ?? la 21,22 de ani?? nu uitati..Boloni il folosea titular pe Ronaldo la sporting inca de la 17...i-a dat incredere...juca..intr-un an a fost la Manchester...evident comparatia e un pic fortata..dar totusi e pacat de copilul acesta....in rest...multa bafta romeo surdu..sa speram ca Steaua va fi "julietta" ta...

potra22.08.2007 07:56

nu stiu prea multe despre acest jucator....he didn't catch my eye sincer....asa ca nu imi pot da cu parerea despre el....in schimb, ca tot veni vorba de atacanti, cand revine Badea??? ca am inteles ca acum la sfarsitul lui august... chiar avem nevoie de el! si de el si de Iacob

Jony_stelist22.08.2007 15:13

A venit gata a aparut pe steauafc.com, acu cred.Sper sa sie o achizitie buna

Dragoshel22.08.2007 15:18

Surdu a semnat un contract pe 4 ani cu gruparea din Ghencea, si va primi tricoul cu numarul 84.

Surdu: "Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra si mi-as dori sa castig Cupa si campionatul aici"

Acesta din urma a mai declarat : "Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urma cu cinci ani si care a fost o mare stelista".

surdu_steaua.jpg

cristian01422.08.2007 15:21

Acum cateva zile declara ca i-ar placea sa mearga la Rapid sa lucreze cu Bergodi, si apoi ca prefera Steaua ca joaca in Champions League. Nu l-am remarcat vreodata pe baiatu' asta, dar sper sa fie o achizitie buna si sa confirme. Insa slabe sanse sa fie titular..

Dragoshel22.08.2007 15:24

@cristian014 si acum daca Lobont daca vine la Steaua, declara ca toata viata si-a dorit sa joace acici si a fost stelist de mic si etc etc(am dat un exemplu), asa fac tot care se transfera, daia sunt profesionisti;)

«12»