Acum ca s-a incheiat drumul vostru prin Europa, va transmit felicitari si pentru atat si sa dati tot in meciul cu Dinamo, ca noi nu va iertam!!! :wink:
Acum ca s-a incheiat drumul vostru prin Europa, va transmit felicitari si pentru atat si sa dati tot in meciul cu Dinamo, ca noi nu va iertam!!! :wink:
Meciul împotriva lui Dinamo nu va avea istoric.Vom domina de la un capat la altul si vom castiga fara drept de apel.
Daca Bihorul v-a dat 4,de noi nu veti scapa fara 5.Ca sa fie cum a mai fost.Schalke o4 si Dinamo 05. :lol:
Chiar 5 goluri nu cred ca va vom da, hai 2. Iar voi nici unul, va fi Steaua 0... :wink:
Spre 18 ani pana cand mai castigati ceva sa inteleg...
Nu stiu daca intelegi dar de anul asta se ridica apogeul Stelei care ne va aduce 3 stele deasupra emblemei inainte ca voi sa aveti doua... ![]()
anul' asta nhu ne facetzi fatza!!!desi incercati de ceva timp...
nascuti pt a invinge
nu va putea invinge Dinamo ...cred ca nu puteti sa visti pana la o victorie ...daca visti un egal ...dar nu va fi ...eu spun Steaua-3---Dinamo-0 sau 1...
tu spui,dar cine te crede?
daca pierd in Ghencea,o sa fie o lovitura tare in orgoliul cainilor.amorul propriu o sa aiba serios de suferit.si Steaua da drumul la sampanie si se vede cu titlul ala nenorocit in vitrina.numai ca,pacatele mele,incep sa se vada slabiciunile din lantul Stelei.pe postul de veriga slaba se bat multi si mai si reusesc.visele voastre stralucite se duc sub rugina propriei neglijente,nepasari si ipocrizii.sarutati icoanele inainte de meciuri rugandu-va ca adversarii sa-si rupa picioarele.si atunci o sa iesiti invingatorii unui campionat al ologilor,al putreziciunilor si mizeriei.si asta ce face din voi?un quasimodo al disperarii in goana dupa faima.
Dar tu chiar esti plictisit rau de tot.
. Nu e campionatul nostru printre cele mai bune, dar atata avem si noi, ce sa-i faci???
ai dreptate...dar avem dreptul sa ne spunem parerea...caci nimeni in afara de BUNUL Dumnezeu nu stie cat se va termina ...dar stiu si eu un lucru...Dumnezeu tine cu fiintele care pot sa se roage si care pot sa-i multumeasca pentru ori ce ar fi...
Dar tu chiar esti plictisit rau de tot.. Nu e campionatul nostru printre cele mai bune, dar atata avem si noi, ce sa-i faci???
asta-i,ca n-am ce sa-i fac;nimeni n-are ce sa-i faca,de asta e pacat de milioanele de oameni care iubesc sportul asta.nu cred ca trebuie sa ne privim unii pe altii de sus.meciul Steaua-Dinamo nu e jucat.