Hagi, G.Popescu , Piturca , Dan Petrescu împreunã cu alte legende ale Stelei, sã cumpere Clubul Steaua de la Gigi Becali , pentru a-i astupa , odatã pentru totdeauna gura și aroganța cu care împroașcã în toți cei ce iubesc aceastã echipã.
Hagi, G.Popescu , Piturca , Dan Petrescu împreunã cu alte legende ale Stelei, sã cumpere Clubul Steaua de la Gigi Becali , pentru a-i astupa , odatã pentru totdeauna gura și aroganța cu care împroașcã în toți cei ce iubesc aceastã echipã.
Deci lasam Steaua sa se duca pe apa sambetei. Doar nu o sa ne facem noua rau, nu? Macar scoate semnatura aia penibila. Esti ultras, refuzi dictatura, dar nu ai face nimic impotriva lui Becali daca ai iesi sifonat din asta. Bine mai ULTRAS, daca tu zici...
Cat timp implica violenta, sunt impotriva! Poate ar trebui sa te interesezi ce-i cu "ultra'", "ultras" sau alte cuvinte de genul asta. Bafta si tie la desumflat roti si vandalizat Maybach-uri!
Sau poate vrei sa folosesc alta semnatura penibila: "Ultrasi NU huligani" !?
Nu se poate realiza acest lucru. Niciodata cineva care a "scos" bani din ceva nu se va intoarce sa-i "bage" acolo si sa-i piarda! In plus de asta mai multi actionari iar nu sunt buni ca vor avea opinii diferite asupra tacticii, jucatorilor si asa mai departe si nu se vor intelege.
Din pacate Steaua este dristrusa de acest om jalnic numit Jiji.
Din pacate incep sa ma regasesc din ce in ce mai putin in Steaua actuala si vin in peluza doar pentru amintirea unei mari iubiri pure, fara partide politice, fara certuri interminabile, fara cenzura asta comunista.
A fost odata Steaua lui Laca si a suporterilor, doamne ce bine era, nu ne statea nimic in cale, dar acu Steaua tinde sa fie a lui Jiji(care o taraste prin mocirla politicii, folosindu-se de ea, care injoseste marile legende ale Stelei, care se crede marele capitalist, dar defapt este marele COMUNIST, care considera ca el este buricul pamantului, care considera ca Steaua este a lui, cel care vrea sa devina presedinte si atunci cand cineva nu este de acord cu el, nu foloseste diplomatia , ci forta bruta ca o maimuta in calduri.Oare ce se intampla deca acest om era presedinte in 90, nu cred ca chema minerii, ci trimitea Armata sa fac ordine) si a finului, jucatorului minune, prea bunul jucator, cel fara de care nu poate juca echipa(desi dupa pararea mea, a jucat mai bine cand acesta lipsea) Mirel Radoi, cel care de multe ori se crede la K1 , nu pe stadion, cel care comanda in vestiar.
Pai cum ma nene sa-i convina lui de Hagi, cu zeroiul ala facea ce vroia, ce nu-i convine la Hagi, cand o sa faca si el 5% din ce a facut Hagi pentru ROM atunci sa zica ceva, ati uitat cand a refuzat sa mai vina la nationala??, mare caracter are Radoi asta.
Oare dc nu a fost adus JACA al Steaua??? pentru ca nu i-a convenit lui Radoi de el, eu personal nu prea pot sa-l suport pe acest om, prea arogant, intra prea urat si Laca nu intra sfiinteste(desi l-a accidentat pe unu), dar nu se ducea cu piciorul inainte si fie ce o fi, mai gandea si el, asta prea de tot.Laca era rau in sensul bun ala cuvantului, dar Radoi asta e caum sa spun un fel de huligan sub aripa protectoare a lui fecali. Nu vedeti ca idn cauza lui ies toate certurile si m-asi mira daca ar reveni zeroiu ala ca sa-i fie bine lui Radoi.
Cand au venit Hagi si COBRA la Steaua am crezut ca lucrurile se vor imbunatatii, ca fecalii nu isi va mai permite sa intre peste treaba antrenorului ca un nesimtit, dar m-am inselat.MAre pacat :sad2:
Nu se poate realiza acest lucru. Niciodata cineva care a "scos" bani din ceva nu se va intoarce sa-i "bage" acolo si sa-i piarda! In plus de asta mai multi actionari iar nu sunt buni ca vor avea opinii diferite asupra tacticii, jucatorilor si asa mai departe si nu se vor intelege.
In lumea civilizata, actionarii nu au nici o treaba cu tactica echipei.
Un mare LOL ,asa mi sa scarbit de Jiji ca parca nici nu ma mai intereseaza de ce zice.
Totusi dak e sa plece Hagi de la Steaua exista si alti antrenori nu Olaroiu .
..deja o cam da in telenovele si se pare ca au multi spectatori la seriale
In lumea civilizata, actionarii nu au nici o treaba cu tactica echipei.
Ai spus bine: "in lumea civilizata". Ti se pare ca Romania face parte din aceasta categorie?
Tara nu, dar fostele glorii steliste, care au strans niste bani de la cluburile mari din Europa, sunt mai civilizati...Cat de cat.
"Am fost chemat in Olanda cu cinci zile inaintea stagiului de pregatire a Stelei, dar am zis ca ce sa caut eu acolo? Jucatorii mi-au spus sa vin si sa vad ce se mai poate salva. Am reusit acolo sa impac pe toata lumea, cu mare talent", a explicat Becali.
Nu se poate asa ceva ! Zoofilul este constient ca o data ce nu va mai fii patron la Steaua va fii dat la molii si s-ar mai face public numai platind din ce in ce mai multzi bani.A si declarat in acest sens ca ,,Steaua nu este de vanzare ca reprezinta ceva sentimental".Cum sa ramana fara jucarie ?
De asta nu scapam decat cand l-om vedea in ,,ob-uri"in nas.
Nu imi mai gasesc cuvinte sa imi exprim revolta fata de atitudinea acestui neanderthalian pe numele lui Gigi Becali. Nu pot sa zic ca sunt o mare fana a lui Gica Hagi(ca antrenor), dar atitudinea lui Becali fata de acesta m-a ingretzoshat total. Daca nu este multzumit de calitatile lui Hagi ca antrenor si avand in vedere ca intre ei exista un anumit grad de rudenie, cea mai buna solutie ar fi fost sa discute toate problemele intre patru ochi, sau in orice caz nu in modul in care a facut-o(spurcandu-l si umilindu-l peste tot in presa). Existau nenumarate solutii de rezolvare a problemelor existente si care sa nu implice totusi umilirea unei personalitati cum este totusi Hagi. Eu personal nu pot sa inteleg de ce Gica mai continua sa antreneze la Steaua, dupa ce s-a dovedit ca si chiar fotbalistii incearca sa il lucreze pe la spate, nesuportand regulile si disciplina pe care Hagi probabil le-a impus in cadrul lotului. Iar despre Olaroiu ce sa zic? atat pot sa observ: Becali este cam singurul om care il considera un antrenor bun si un caracter exceptional.
imi vine sa plang cand ma gandesc la tot ce se va intampla la Steaua:(si partea proasta e ca afacerea Becali va ramane in familie ani si ani...sper sa se poata face ceva sa scapam de el cat mai repede..nu imi dau seama cum dar, sper ne luam Steaua inapoi.
Gigi te rugam noi stelistii adevarati taci din gura si du-te la oi.......vrei sa ne distrugi echipa ...tu si Radoi sunteti singurii vinovati
DAR DE CE NU ZICETI NIMIC SI DE KKT-UL DE Mirel ? HABAR NU ARE SA DEA O PASA LA CENTRUL TERENULUI,DACA Ii ARATA Hagi CUM SA DEA ISI RUPE GLEZNA.JOACA BINE FUNDAS CENTRAL? OARE CE ZICE Daniel NICULAE?CEI DE LA ROSENBORG?CL. Niculescu? CE ATATA INGAMFARE pentru UN TZARAN DIN TR. SEVERIN?PAI DACA MAI JOACA INCA 10 LA Steaua NU O SA FIE IUBIT ca Laca SI Gica.DE FAPT ASTA II DERANJEAZA PE FINU` SI NASU,CA Gica ESTE MAI IUBIT DECAT EI (ASA AU FACUT SI CU Elton).
HABAR NU ARE SA VB,LA 3 CUVINTE ZICE "INSA","MM Stoica ERA UN PLIANT".IMI PARE RAU pentru EL DAR CRED CA O SA-L CAM FLUIERE LUMEA LA URNAT MECIURI.
FORZA Gica!!!!
imi pare rau de cea ce se intampla la Steaua in acest moment dar cred ca o parte din vina o are si Hagi.nu a reusit sa faca armonie la club, sa certat si cu Adi Ilie si cu Gigi si cu jucatorii.toti au personalitate si vor respect.timpurile sau schimbat,nu e ca in timpurile lu Iordanescu sau Ienei cand toti erau supusii antrenorului.trebuie disciplina la club, dar s-o fi luat incet incet si nu brusc iar el fiind un tip vulcanic nu poate altfel.acum nu are de ales dar daca va avea intelepciunea unui psiholog sa-i adune pe toti in jurul sau, si cu toti sa vada unde sa gresit,atunci va fi pace.eu cred ca pacea va veni si din rezultate.iar lotul pe care il are Steaua la momentul actual il obliga sa o faca,plus Iacob si Badea care vor da calitate in jocul Stelei.Hagi trebuie sa-si faca din jucatorii Stelei niste prieteni si nu niste vasali ,altfel va pierde.el e unul iar ei sunt multi ,il vor debarca. ![]()
no comment .....nu mai am ce sa mai zic despre fiintza careia cu greu ii poti spune umana...aka bkl ...... Sper sa iesim din toata nenorocirea care a produs`o ciobeneru ...
fularsteau2
De fapt am uitat ca tu mai Jiji esti un mare antrenor de care Hagi trebuie sa asculte fara comentarii.
Diferenta este ca Hagi este antrenor de fotbalisti ,pe cand tu esti antrenor la OI.
Esti un mare gunoi.
Sper sa ti se apropie sfarsitul cat mai repede.
Un singur lucru am de zis:
Gigi Becali l-a luat p Hagi ca antrenor doar ca sa se impace cu suporterii!!! steag3
ba fratilor ma enerveaza de nu mai pot acest Becali.este cel mai jegos si arogant om de pe fata pamantului.ii doresc sa ajunga cel mai sarac om din Romania sa piarda toata averea pentru ca nu stie sa apreciezec ce are.se crede cel mai destept fu..i morti in gura de bosorog.hagii este si o sa fie cel mai tare.il iubeste toata Romania.eu unu sunt cu el.Hagii nu uita o tara intreaga te iubeste esti cel mai atre.
Acest mesaj este pentru domnu becalii.sa dea domnu sa devii cel mai sarac si sa pierzii tot ce ai.sa faci accident cu masina si sa iti rupii mainile si sa nu mai potii vorbii vreo 40 de anii.si va spun eu domnu Becali am o gura asa aurita ca asa se va si intampla.sa faci si puscarie si sa fiii tratat asa cum tratezi tu oamenii.Dumnezeuu este sus.Si atata timp cat pupi icoane care sunt niste chipurii cioplite te va bate Dumnezeu.ai sa vezi tu bosorogule.Am spus aceste lucruri cu cea mai mare ura pentru dumneavoastra si cu o mare dragoste pentru Hagi si Steaua.