Salut,
As dori si eu o scurta explicatie pentru editarea mesajului meu de aici : http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...st&p=165455
Activez de multi ani pe multe forumuri, atat ca simplu user cat si ca moderator. In general orice editare se face partial, iar moderatorul/administratorul lasa o nota (in functie de tipul forumului) cu "modified by moderator X", tocmai pentru a putea lamuri exact ce a fost editat si de ce, daca este cazul.
Mai mult, pe unele forumuri (SoftPedia, de exemplu), se trimite si un scurt PM (chiar si standard) in care utilizatorul este anuntat ca mesajul a fost editat, eventual si o scurta explicatie.
Referindu-ma strict la mesajul meu, continea 3 parti. O prima parte care putea fi considerata obscena, dar care cita un mesaj de mai sus - adica cel de AICI. Formularea era exact la fel, doar ca destinatia "M**ei" era alta. Intrucat mesajul de mai sus nu a fost editat/avertizat/sters, nu vad de ce mesajul meu - care continea exact acelasi text - trebuia editat/avertizat/sters.
A doua parte continea - daca nu ma insala memoria - o referire la oier folosindu-se cuvantul retardat - si la o simpla cautare pot gasi cel putin alte 50 mesaje extrem de asemanatoare.
Ultima parte a mesajului se referea la Hagi si la situatia de la Steaua, fara referiri "obscene", si chiar nu inteleg de ce a fost editata. Poate intr-un sistem paralele de valori in care unii useri au voie sa posteze cu "M**e" (mai ales referitor la MM) si altii nu, prima parte a mesajului meu ar fi fost editata, dar nu inteleg motivul pentru care a fost editat (sau sters, daca vreti) tot mesajul.
Totodata, asa cum spuneam mai sus, nimeni nu a "revendicat" actiunea, astfel incat sa pot lamuri problema simplu, prin PM, fara sa fie nevoie sa deschid topicuri. Mai mult, formularea de "ultim avertisment" mi se pare futila si curioasa, din cate stiu eu nu am mai fost "avertizat" pana acum.
Multumesc mult pentru intelegere si sper intr-o explicatie logica.