FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doamne,fereste-ne de Becali,ca de dusmani ne ferim singuri.

Virgil22.03.2005 17:33

Doamne fereste-ne de

Hotarât lucru,Ciobanul,prin felul lui cunoscut de a-si face dusmani dintre suporterii Stelei,este o adevarata oaie neagra în sublimul peisaj ros-albastru.

Ca el nu cred ca mai exista un al doilea care sa faca rau propriului club.

Când te astepti mai putin si de regula atunci când lucrurile merg bine,trebuie sa iasa el în fata cu comportamentul sau de stapân absolut.

Nu era deloc necesar sa faca ceea ce a facut în vazul atâtor oameni si mai ales al presei.

Tot ce a spus,putea sa spuna prieteneste,pe un ton civilizat,la o cafea sau la o sedinta de analiza.

Dar asta-i Becali.

Noi ce i-am mai putea face pentru a-l determina sa înteleaga ca de multe ori da cu piciorul intereselor Stelei?Si ale poporului stelist.

reddog22.03.2005 19:10

Ce frumos spus, Virgile:"poporul stelist"... Condus de un om cu multe studii si cu o doza mare de diplomatie si multe cunostinte fotbalistice etc. :twisted:

Virgil23.03.2005 10:11

Studiile nu ar conta prea mult daca ar exista bun simt,limita,masura în toate,etc.

suflet ros-albastru23.03.2005 13:05

Oameni buni, este extraordinara dragostea voastra pentru Steaua dar trebuie FACUT ceva pentru ca zmintitul asta de Becali sa realizeze ca nu este iubit de noi si ca e in plus!

Am senzatia ca el chiar crede tate tampeniile pe care le debiteaza. Intr-un fel sau altul trebuie facut sa realizeze ca gestul lui de a finanta aceasta echipa devine nul daca se crede stapan in Ghencea. Trebuie sa inteleaga in sfarsit ca nu e dictator in Steaua. Simt ca sunt o gramada de lingai care ii creeaza senzatia de "cel mai iubit". Imi pare rau ca nu sunt bucuresten sa pot sa FAC efectiv ceva in sensul asta. Trebuie luata o masura imediata pentru ca idiotul asta sa afle ca adevaratii stelisti sunt ingretosati de modul lui de isi bate joc de profesionistii de la Steaua!

dbd23.03.2005 13:06

stau si ma intreb : ishi va reveni Becali vreo data...daca da cand ???

Motanu D23.03.2005 13:13

Pentru Becali, Steaua e proprietatea lui. La fel si MM, Zenga, fotbalistii si suporterii. Si ii trateaza pe toti ca pe proprietatea lui.

Pacat ca nu a intrat in parlament, poate atunci ar fi fost si Steaua conduusa de oameni care se pricep...

suflet ros-albastru23.03.2005 13:13

Daca il analizezi putin ca si comportament in ultima perioada, vei realiza ca individul asta nu are nici o sansa sa-si revina! Dimpotriva, evolutia lui este clar indreptata spre "maxim de penibil" (in cazul in care acceptati aceasta expresie)

Virgil23.03.2005 13:29

Nu-ti face probleme.Aici se accepta orice,spus la modul civilizat.E site-ul democratic al suporterilor ros-albastri.

suflet ros-albastru23.03.2005 13:42

Credeti ca suporterii ar putea influenta situatia existenta acum?

Este galeria aservita lui Becali, cum se tot aude?

Chiar nu se poate exprima publicul in Ghencea fara sa fie cenzurat?

reddog23.03.2005 16:50
Credeti ca suporterii ar putea influenta situatia existenta acum?

Este galeria aservita lui Becali, cum se tot aude?

Chiar nu se poate exprima publicul in Ghencea fara sa fie cenzurat?

Asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o sau citit-o... Cum sa fie suporterii aserviti lui Jiji??? Dar nici nu pot face nimic. Aceeasi a fost situatia si la noi. Ce am putut noi sa facem decat sa ne crestem doza de nervi si neputinta?

suflet ros-albastru23.03.2005 17:04

se tot aud pareri cum ca unii din liderii galeriei sunt ..catei pe la Becali. NU m-am referit la suporteri in general! In afara de nervi si neputinta ma gandeam la reactii mai dure si mai directe vis a vis de cei care distrug o echipa!

reddog23.03.2005 17:09

Am inteles unde bati tu, dar da exemple de "reactii dure". Nu cred ca puteti face ceva.

reddog23.03.2005 17:10

Am inteles unde bati tu, dar da exemple de "reactii dure". Nu cred ca puteti face ceva.

suflet ros-albastru23.03.2005 17:14

Nu zic "dure" in sensul violent! Dar nu crezi ca in momentul in care un stadion intreg scandeaza impotriva porcariilor facute de Becali - si asta nu doar 2 minute, ci meci de meci - ar trebui sa apara si unele efecte? zbanghiul are senzatia ca lumea il aduleaza si doar 10-15 "manipulati" nu sunt de partea lui! De ce sa nu afle adevarul?

dbd23.03.2005 17:27

mie nu-mi place cum suna : FANII SUNT PROPIETATEA LUI Becali !

Dar ce suntem o marfa ???

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

reddog23.03.2005 17:30

Cred ca asa e parerea generala. Nu suntem o marfa (ma refer la suporteri in general), dar de pe spatele nostru traiesc unii.

dbd23.03.2005 17:38

ai spus-o ca un poet...fara gluma...mishto zis...asta e ...si la voi e tot la fel ???

reddog23.03.2005 17:47

general vorbind. Ce nu intelegi? Suntem materia prima pentru castigurile altora. Mii de fraieri care pun suflet in ceva ce nu e al lor decat spiritual.

Motanu D23.03.2005 21:46

Ai dreptate Reddog... Pacat ca cei in cauza (Becali, Borcea & co.) nu sunt interesati decat de castigurile materiale.

Din fericire acel "ceva ce nu e al lor decat spiritual. " e etern in compartie cu acei "patroni" care de obicei mor langa un morman de bani...

Nero24.03.2005 21:04

Singurul investitor "detronat" de suporteri a fost Netoiu, insa se stie ca Netoiu a fost sapat si de alti interesati, deci finalmente suporterii poate au contribuit, dar nu au fost singuri.

Ma indoiesc deci ca putem face ceva singuri; si-apoi parca si vad declaratii a la Becali, gen "retardati", n-ar fi prima oara. In concluzie, in afara de un razboi deschis, nimic nu se va schimba. Parerea mea.