FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FRF , organizare de liga a iv--A bip ,bip...

ADRIAN PACURAR22.03.2005 16:49

Nu am reusti sa cumpar un amarat de bilet , sa-mi sutin ECHIPA NATIONALA , si-au batut joc de noi , mama lor de escroci si de iresponsabili , sunt nervoos , dupa ore de stat la coada , degeaba au luat bisnitarii to , nici un jandarm , nimic...

Virgil23.03.2005 10:48

Nu e prima data când se întâmpla astfel.

E jenant,dar cui îi mai pasa?Mai rau decât în epoca de trista amintire.Vor da o lovitura frumoasa bisnitarii.Cine nu ar vrea sa vada la firul ierbii echipa Olandei?

Adriane îmi pare sincer rau pentru tine.

ADRIAN PACURAR23.03.2005 11:34
Nu e prima data când se întâmpla astfel.

E jenant,dar cui îi mai pasa?Mai rau decât în epoca de trista amintire.Vor da o lovitura frumoasa bisnitarii.Cine nu ar vrea sa vada la firul ierbii echipa Olandei?

Adriane îmi pare sincer rau pentru tine.

, Virgil si mie imi e ciud a, n-am prea ratat nationala in ultimii ani si ma doare sa o vad la televizor , ma doare rau ca si-au batut iara joc de noi si 600 -700 de mii pe bilet nu am de unde sa dau la bisnitari atat erau ieri , dar azi , cine stie cat or mai fi , ni s-a luat dreptul sa sustinem echipa nationala , s-au psu in vanzare numai 7500 de bilete , numai cam 4.000 au ajuns la case , nebunie , rusine , umilinta ... Restul biletelor pe la ministere si lati care nu vin la staadion decat o data pe an , spagi si cotroale sa fie reduse , impozite iertate , sper sa-i bage in B pe toti daca nu platesc , sa plateasca mama lor , daca nu pot sa plateasca , sa-i distruga ,daca nu sa nu mai platim , nimic , nici noi , de ce sa platesc pentru dreptul de a trai intr-o tara in care nici un rahat de bilet nu-l pot cumpara civilizat ,oare de ce nun se fac abonamente si pentru nationala?
Virgil23.03.2005 12:51
... Restul biletelor pe la ministere si lati care nu vin la staadion decat o data pe an , spagi si cotroale sa fie reduse , impozite iertate , sper sa-i bage in B pe toti daca nu platesc , sa plateasca mama lor , daca nu pot sa plateasca , sa-i distruga ,daca nu sa nu mai platim , nimic , nici noi , de ce sa platesc pentru dreptul de a tr...

Nu suntem de acord cu evaziunea,dar daca tot exista,sa profitam si noi de ea... :)

dbd23.03.2005 12:58

dar de ce nu putushi...cred ca au fost si putine bilete...ca-i mic Giuleshtiu...

ADRIAN PACURAR23.03.2005 17:08
dar de ce nu putushi...cred ca au fost si putine bilete...ca-i mic Giuleshtiu...
, pentru ca era foarte multi bisnitari si au cumparat tot , acuma , sunt intre un milion si un milion jumate.
ADRIAN PACURAR23.03.2005 17:25

Astãzi, într-o conferințã de presã, Mircea Sandu și-a cerut scuze suporterilor care nu au putut cumpãra bilete la meciul România - Olanda și a promis o anchetã în cazul casierilor. El a declarat cã este convins cã stadionul va fi plin, și cã toți cei din arenã vor susține cu tot sufletul echipa, dar cã este conștient cã o parte din bilete va ajunge la suporteri prin intermediul bișnițarilor. Sandu a menționat cã "550 de bilete au fost gratuite pentru galeria Rapidului, cîte 50 pentru galeriile de la Steaua și Dinamo, 25 pentru Timișoara, Craiova și Constanța, ultima încã neridicîndu-le". Președintele FRF a mai afirmat cã și-a schimbat numãrul de telefon din cauza numãrului mare de apeluri primite în aceastã perioadã, preluat de pe www.gsp.ro

dbd23.03.2005 17:32

si daca a luat aceasta decizie parcaa te-ai usurat ...ca doar n-ai primit bilet nu ???

ADRIAN PACURAR25.03.2005 15:02

Conform normelor legale în vigoare şi recomandărilor FIFA şi UEFA, organizatorii întîlnirilor de fotbal au obligaţia de a lua măsuri stricte pentru controlul biletelor, fiind responsabile pentru orice consecinţe negative ce decurg din distribuirea acestora. Avînd în vedere numărul redus de bilete ce pot fi puse în vînzare pentru acest meci, din cauza capacităţii reduse a stadionului, şi experienţa altor întîlniri importante desfăşurate în acest loc, organizatorii puteau să prevadă că vor apărea busculade la locul de vînzare şi acte de speculă şi să anunţe din timp Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru luarea măsurilor de contracarare, însă acest lucru nu s-a facut", a anunţat într-un comunicat dat publicităţii astăzi de Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române , preluat de pe ww.gsp.ro , of organizarea in Romania lasa de dorit.

Francezu26.03.2005 23:35

Cat timp e Mircea Sandu la

FRF Romania nu se mai califica

lanici un Campionat Mondial,sau

European.Bafta :cry: