Gigi spune ca Steaua poate sa i-a titlul anul acesta si cu MM pe banca! Un pic cam deplasat. Eu cred ca titlul va veni greu si cu multe emotii daca pleaca Zenga
Gigi spune ca Steaua poate sa i-a titlul anul acesta si cu MM pe banca! Un pic cam deplasat. Eu cred ca titlul va veni greu si cu multe emotii daca pleaca Zenga
fara Zenga are sanse... mai greu dar are... Insa cu Zenga dam drumul la festival dupa meciul cu Dinamo...
are...dar depinde si cine vine in locul lui !?
S-ar putea sa fiu luat peste picior, sau chiar injurat, pentru aceasta parere... Dar Steaua poate sa ia campionatul si cu MM pe banca. Pentru ca:
1. Dinamo are doar "mijloace specifice". Probabil ca reddog se va supara, dar cu exceptia lui Petre si partial Niculescu, ceilalti sunt niste nonvalori, in frunte cu Tamas si Zicu !!!
2. Rapid traieste doar pentru ca echipele de provincie se tem de o fantoma... Asa au castigat in Giulesti, ca in deplasare... Atentie la Dinu Vama, care trebuia sa fie demult inchis pentru trafic de influenta, fals in acte, uz de fals si delapidare !!!
3. Altii poate ca vor dar nu pot...
Deci, cu MM pe banca vom lua titlul pentru ca adversarii sunt inferiori. Cu Zenga pe banca, ii vom surclasa.
FORZA Steaua !!!
eu nu te injur...chiar e posibil...
fara Zenga are sanse... mai greu dar are... Insa cu Zenga dam drumul la festival dupa meciul cu Dinamo...
Degeaba mai dati drumul la festival dupa derby-ul cu noi. Va fi prea tarziu. Apreciez totusi realismul tau.
o sa dam drumul la un fiesta de mama mama....
dar vom vedea noi....deocamdata vorbim si noi ca sa ne aflam in treaba...
Si eu zic ca are sanse, insa ar fi nedrept fata de Zenga, toate meritele ii revin.
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este unicul inlocuitor a lui Zenga dar nu acum Zenga a demonstrat ca se poate si in fotbalul nostru asta mocirlos a demonstrat ca stie meserie a demonstrat ca poate si ca stie ce vrea dar trebui lasat in pace aducetiva aminte inceputul campionatului cand toata lumea nici na vrut sa auda de Zenga
Acum este momentul sa-l sustinem merita
Si in cazul in care va pleca nu mai aberati cu Hagi ala sau ala singurul inlocuitor este Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]
eu unul nu inteleg sensul acestui chestionar. cum adica sa plece Zenga!? nu fratilor Zenga ramane. a inceput o treaba buna si trebuie sa o duca la bun sfarsit. nu e clar pentru toata lumea ce joaca Steaua astazi!? asa ca orice alta discutie fata de Zenga nu-si are rostul. sper sa fi inteles si "inteleptul" si lucrurile vor merge bine.
numai un dusman al Stelei poate sa gandeasca altfel fata de Steaua.
in concluzie nu vad sensul acestui chestionar caci astazi, repet, Zenga este de neclintit! titlul are sa fie luat cu Zenga pe banca! parerea mea!
parerea mea este ca nu gandim in perspectiva...problema nu e daca luam sau nu titlul.sigur,e primul obiectiv...si poate ca-l putem realiza si cu un antrenor mai slab,avand in vedere,asa cum s-a subliniat mai sus,lipsa de competitivitate a adversarilor...problema e sa construim o echipa capabila sa ia titlul multi ani de acum inainte,omogena,adaptata gandirii si sistemului de joc al UNUI antrenor,si cu care sa intram la mult ravnita "masa a bogatilor",adica in CL...Revolutiile implica reconstructie,iar faptul ca Zenga a reusit sa aiba rezultate si sa construiasca din mers inseamna ca e un antrenor de mare valoare.
Vreau sa va spun ca eu am toata stima pentru Zenga pentru ca a stiut cum sa preia munca dusa de un antrenor pana atunci... Daca Piturca a stiut sa ridice valori din nimic Zenga a stiut sa le uneasca in teren, daca Piturca a stiut sa se impuna, Zenga a stiut sa asculte ofurile lor... Eu cred ca meritele acestui titlul il va avea si Piturca in proportie de 20%. Si Forza de a castiga campionatul fara antrenor valoros Steaua o are dar de accedere in CL nu, chiar daca vine un antrenor bun in vara... Numai Zenga poate face acest lucru pentru ca acum cunoaste bine echipa si poate mentine aceste legaturi care se vad, se simt si se traiesc...
...problema nu e daca luam sau nu titlul..
Andros spune ca nu e problema daca luam sau nu titlul, eu cred ca tocmai asta este problema cea mare la Steaua. Avem echipa, avem valoare, avem rezultate in Europa, dar titlul in Rominia nu l-am vazut demult. Nu cred as suporta inca un an cu cyinii sau ciorile mai buni ca noi. Sunt sigur ca daca nu luam titlul anul asta o sa zboare si jucatori si antrenori si presedintele de la Steaua. Acest retur este un ultimatum pentru noi: a fi sau a nu fi CAMPIONII ROMINIEI! asta-i problema
imi venea sa zic ca tre sa fi optimist Andros...dar nu-i nevoie fiindca sigur il vom lua...
Andros spune ca nu e problema daca luam sau nu titlul, eu cred ca tocmai asta este problema cea mare la Steaua. Avem echipa, avem valoare, avem rezultate in Europa, dar titlul in Rominia nu l-am vazut demult. Nu cred as suporta inca un an cu cyinii sau ciorile mai buni ca noi. Sunt sigur ca daca nu luam titlul anul asta o sa zboare si jucatori si antrenori si presedintele de la Steaua. Acest retur este un ultimatum pentru noi: a fi sau a nu fi CAMPIONII ROMINIEI! asta-i problema
Adi, trebuie sa demonstrati ca meritati titlul. Se va vedea dupa meciurile directe cu contracandidatele. Daca il veti merita il veti avea. Meritul insa va fi al tuturor jucatorilor si implicit al antrenorului.
ai dreptate si tu reddog...dar uitandu-ne la performanta voastra a rapidului si a altora....dar apoi la noi din meciurile din UEFA...iii...cine s-ar parea ca poa sa castige :"??
Adi, trebuie sa demonstrati ca meritati titlul. Se va vedea dupa meciurile directe cu contracandidatele. Daca il veti merita il veti avea. Meritul insa va fi al tuturor jucatorilor si implicit al antrenorului.
Ce repede ai uitat victoria noastra din Stefan cel Mare
Sau aia nu se pune?
ca nu erati in forma maxima?
Las' ca veniti voi in Ghencea si va distrugem :twisted: Ce crezi ca daca bateti pe Farul si pe Sportul puteti sa bateti pe Steaua??? Nu uita ca noi i-am batut pe Valencia :wink:
Ce repede ai uitat victoria noastra din Stefan cel Mare Sau aia nu se pune?
ca nu erati in forma maxima?
Las' ca veniti voi in Ghencea si va distrugem :twisted: Ce crezi ca daca bateti pe Farul si pe Sportul puteti sa bateti pe Steaua??? Nu uita ca noi i-am batut pe Valencia :wink:
ce nu le place uita repede...