FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jiji lasa-ne, lasa-ne.. du-te mulge Oile!

alexblana200322.03.2005 13:44

E inadmisibil ceea ce face George Becali la Steaua, asa ceva nu se poate, sa de el ordine cine sa joace,in loc sa-l felicite pe Zenga ca ne-a adus unde nici o echipa din fotbalul romanesc nu a mai ajuns de 15 ani, el arunca cu noroi in cel care a dus Steaua acolo sus. Becali este o persoana care crede ca daca are bani are tot, are bani sa-si cumpere cea mai luxoasa masina din Romania dar nu prea are bani a-si cumpere un indreptar ortografic..Domnule Becali ne-ati facut de ras, nu va mai bagati in echipa, lasatzi antrenorul sa-si faca treaba sau vreti sa ajungem ca celelate echipe adica a pierdem in turul 2 preliminar.Nu stiti fotbal atunci nu va mai bagati in treaba antrenorului....RUSINE Becali!

dbd22.03.2005 15:14

pur si simplu ...nu-i mai acordati atata atentie...

ADRIAN PACURAR22.03.2005 15:57

De un milion de ori voi alege Steaua.

Bisquit22.03.2005 16:06

M.M.Stoica a vrut sa-si dea demisia si la convins Becali sa ramana dupa 2 ore. Zenga a spus ca la intoarcerea in Romania va avea o discutie cu patronul si va lua o decizie!! Becali a spus ca nu conteaza ce antrenor are Steaua ca si Stoica si Dan Diaconescu daca ar fi, tot am lua campionatul!!! Eu nu prea cred ca e chiar asa si plecarea lui Zenga cred ca ar fi, dupa plecarea lui Neaga, cea mai mare prostie a conducerii Stelei!!! PACAT!!!!....

sorin_77723.03.2005 08:51

Eu in locul lui Zenga as ramane la Steaua indiferent ce zice Jiji... Vorba aceea: "Cainii latra, ursul merge". Numai ca trebuie sa mearga si nu are cum sa il dea afara. Asta inseamna victorii pe linie. Are toate sansele...

Virgil23.03.2005 10:04

Nici eu nu cred ca Zenga o sa renunte.Pâna la urma nu a terminat ce a început.Ma gândeam la campionat.Poate sa lase el pe altcineva sa se încununeze cu laurii de campion al tarii?Nu cred pentru ca mi s-a parut a fi un om foarte calculat.La o chestie ca asta orgoliul propriu nu are ce cauta.Daca ar proceda ascultându-si vocea orgoliului ar fi cel mai mare prost.Ar pierde foarte mult.

Ultimul lucru pe care mi l-as putea dori,ar fi sa plece Zenga de la Steaua.Si sa fie înlocuit de Titi Dumitriu care în ultima vreme a îngropat toate echipele pe la care a trecut.

sorin_77723.03.2005 10:52

E calculat italianul... Sunt sigur ca va lua decizia corecta... Dar la vara o minune il va tine la noi...

dbd23.03.2005 12:52

decizia ii apartine in totalitate lui...(Zenga)

suflet ros-albastru23.03.2005 14:25

Fratilor, voi care sunteti din Bucuresti si mergeti la stadion, nu puteti sa va uniti toti si sa-i transmiteti retardatului cum sta treaba la Steaua?

reddog23.03.2005 16:48

Si cum sta treaba la Steaua??? :roll:

suflet ros-albastru23.03.2005 17:06

Dupa mintea mea la Steaua se vrea profesionalism si performanta... Tu ce crezi? :?:

reddog23.03.2005 17:12

Cred ca toate echipele aspira la asa ceva. Spune-mi si mie formula magica pentru a atinge acest tel in Romania!

dbd23.03.2005 17:30

altceva ...o cafea...un suc...vrei cam multe secrete de la noi...se vede ca fcdinamo.ro someaza...

reddog23.03.2005 17:31

Nu someaza deloc. Ce te bagi acum si tu peste discutia mea cu sufletul acesta? :cry:

dbd23.03.2005 17:35

scuze ...mii de scuze... :cry: ...ce nesimtit sunt... :cry: ca doar ma invatase mama sa nu ma apropii de caini....sau sa nu ma bag in discutia altora....scuze :cry: ...

reddog23.03.2005 17:48

Pai atunci asculta-ti mamicuta si ia-ti o "pisica".

dbd23.03.2005 17:52

din pacate pentru noi...nu pot chiar am un caine ....ca vreau sa-l tin pentru experimente ca sa vad ce mentalitate aveti...

reddog23.03.2005 17:59

Atata timp cat nu e rasa noastra tot degeaba. Hai sa incheiem cu discutia asta ca nu ii vad rostul...

dbd23.03.2005 18:32

revenind la subiect ...Zenga a anuntat ca se intoarce chiar daca se va certa cu Jiji.

sorin_77723.03.2005 20:08

Pana se intoarce Zenga Jiji uita toate supararile si cu asta basta...

zgomy24.03.2005 12:12

Eu as vrea sa fac cateva comentarii legate de dezbaterea asta stupida: Becali este patron, ca urmare poate face ce vrea, "pentru ca sunt banii lui". In primul rand, sa nu uitam ca Becali a castigat o gramada de bani din participarea Stelei in UEFA. Grija lui ar fi trebuit sa fie aceea de a face tot posibilul sa aduca la echipa jucatorii pe care Zenga ii voia. De fapt, Becali vrea cu tot dinadinsul sa introduca niste jucatori pe care vrei sa ii vanda ulterior.Legat de Dumitru, nu pot uita un meci din Champions Leahue cand Henry a intrat doar pentru doua minute.

sorin_77724.03.2005 12:51
Eu as vrea sa fac cateva comentarii legate de dezbaterea asta stupida: Becali este patron, ca urmare poate face ce vrea, "pentru ca sunt banii lui". In primul rand, sa nu uitam ca Becali a castigat o gramada de bani din participarea Stelei in UEFA. Grija lui ar fi trebuit sa fie aceea de a face tot posibilul sa aduca la echipa jucatorii pe care Zenga ii voia. De fapt, Becali vrea cu tot dinadinsul sa introduca niste jucatori pe care vrei sa ii vanda ulterior.Legat de Dumitru, nu pot uita un meci din Champions Leahue cand Henry a intrat doar pentru doua minute.

da dar Dumitru nu se compara cu Henry... :lol: el el micul maimutoi Bechkam :lol: