FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipa "gazetei Sporturilor" Va Realiza Revistele "suporter Steaua" și "Poli Iași"

cristi_mold19.08.2007 12:12

Echipa de la "Gazeta sporturilor" care editeazã mai multe publicații destinate suporterilor cluburilor de fotbal va realiza, începând cu luna septembrie, și revistele "Suporter Steaua" și "Poli Iași", a declarat, pentru NewsIn, Ramona Mânzat, directorul de proiecte al Unlimited Sport Media.

Ramona Mânzat, directorul de proiecte al companiei Unlimited Sport Media, care editeazã revistele pentru suporteri realizate de echipa de la "Gazeta sporturilor", a declarat cã cele douã noi publicații vor avea apariții lunare.

Revista "Suporter Steaua" a fost editatã pânã de fundând de clubul Steaua, dar conducerea acestuia a decis sã contracteze compania Unlimited Sport Media pentru a relansa publicația. Noua revistã "Suporter Steaua" va apãrea tot într-un format A4, va avea 68 de pagini, fațã de 36 de pagini, cât avea pânã în prezent, toate vor fi full color, iar noua publicație va costa 5 lei, fațã de 3 lei, cât costa pânã la relansare.

Echipa de jurnaliști de la "Gazeta sporturilor" se va ocupa și de lansarea pe piațã a revistei "Poli Iași", destinatã suporterilor echipei moldovene. Publicația va apãrea în format A4 și va avea 36 de pagini, full color. Directorul de proiecte al companiei Unlimited Sport Media, Ramona Mânzat, a spus cã prețul acestei publicații nu a fost încã stabilit.

Echipa "Gazetei sporturilor" realizeazã, în prezent, alte patru publicații destinate suporterilor din fotbal. Acestea sunt editate de Unlimited Sport Media, companie care coordoneazã proiectele de print și internet ale "Gazetei sporturilor". Douã dintre publicațiile destinate suporterilor sunt reviste de club, "Dinamo" și "Viola", care se adreseazã suporterilor clubului Politehnica Timișoara, una este revista oficialã a echipei naționale, "Revista Tricolorilor", iar o patra, "Campionii" este o revistã de eveniment, care apare numai la ocaziile speciale.

dica 10019.08.2007 12:30

Dupa ce ca revista sa scumpit cu 2 lei,ca avea si marca gsp.Totusi sunt 68 de pagini,sper ca nu cumva,30 dintre ele sa fie reclame gsp :)).

cristi_mold19.08.2007 13:09

Singura mea speranta ii sa apara in fiecare luna. Ca inainte aparea odata la 2-3 luni

Wally19.08.2007 14:00

Cea mai proasta decizie care se putea lua. Preferam sa nu mai apara decat sa fie realizata de carpeta sporturilor. Nu stiu daca incepand cu noul format o voi mai cumpara.

bodanelu19.08.2007 15:07

eu totusi astept sa vad primul numar... daca e reusit si nu se vede marca gsp in ea.. o sa continui sa o cumpar...

stifler_cale19.08.2007 15:44

naspa decizie....mai bine nu s-ar mai face decat sa vedem minciunile unor ziaristi incompetenti!!

cristian01419.08.2007 16:28

Asta ne mai lipsea, sa citim articole scrise de Tolontan & Co. despre Steaua. Pana acum cateva luni, Becali se rafuia de mama focului cu gsp-istii, iar acum accepta ca revista sa fie redactata de ei.

bodanelu19.08.2007 16:53

din ce am citit eu in articol, nu o sa fie facuta de GSP, ci de compania media care se ocupa si de GSP. totusi e o diferenta

Seedorf19.08.2007 20:37

Eh lasa ca e bine fularsteaua2

axl2319.08.2007 20:43

Sa asteptam, deci, rabdare.

bodanelu20.08.2007 01:03

asta zic si eu, rabdare sa vedem primele numere..

-=Danny=-20.08.2007 08:13

Inainte de cine era facut revista asta "suporteri Steaua" ?? Ca nu am nici o ideee . Cat despre chestia ca e facuta de firma care face si GSP , care ca mai bine asa decat deloc :P .

bodanelu20.08.2007 08:18

E Suporter Steaua si era facuta de club

-=Danny=-20.08.2007 08:20

Cred ca ar fii fost mai bine sa fie facuta tot de club revista asta .....pentr ca decat clubul stie cel mai bine ce se intampla in interiorul lui , ca asa o sa minta aia de la GSZ , ca gazetele .

cristi_mold20.08.2007 08:43

Inainte era facuta de Paul Andone, ofiterul de presa al clubului Steaua. Insa acum el a plecat la Urziceni cu MM Stoica si nu se mai poate ocupa de revista. Oricum a venit un nou ofiter de presa si speram ca el sa continue seria revistelor.

carminastan20.08.2007 13:07

Dar sunt io tampita sau ei au sarit de la nr 24 la nr 26?

Sau poate ca l-am ratat dar nu stiu cum, ca doar intrebam in fiecare saptamana (dat fiind faptul ca niciodata nu stiam cand apare).

Oricum sper sa apara in mod regulat de data asta.

cat despre obiectivitatea gazetarilor, eu cred totusi ca o sa fie bine. Sa nu uitam cele 2 editii ale revistei "Campionii" dedicate Stelei, care mie mi s-au parut ok.

forever_STEAUA21.08.2007 06:42

@carminastan

Nr. 24 - Vali

Nr. 25 - SEVILLA 21

Nr. 26 - TATA Goe

Nu au sãrit nici un numãr, l-ai pierdut tu.

Virgil21.08.2007 08:02

Rezulta ca carminastan e asa cum a spus?

Wally21.08.2007 08:56
Nr. 26 - TATA Goe

A aparut nr. 26? Eu nu stiam. Trebuie sa ma duc s-o cumpar...

forever_STEAUA21.08.2007 09:21

@Wally

A apãrut acu' o lunã! Ar trebui sã te grãbești!

Wally21.08.2007 10:02

Nu ma grabesc deloc. Nu e nici o problema, o gasesc la magazinul oficial.

carminastan21.08.2007 10:50
Rezulta ca carminastan e asa cum a spus?

:)))) Partial. Pentru ca acum cand ati zis ca 25 e cu Sevilla imi amintesc ca l-am luat.

(Eu m-am mutat de curand si inca am bagaje nedesfacute si probabil ca nu e cu fratii si surorile ei.)

Virgil21.08.2007 17:11

OK, m-am linistit Carmina. Credeam ca esti pe dee a-ntregul. Incet-incet o sa-ti revii. Ai incredere in mine. :biggrin:

Aoleu ce-am scris! O sa se supere dee... " pe de-a-ntregul!". :laugh: