FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

7 Stelisti in lotul mare

ADRIAN PACURAR21.03.2005 17:42

Lotul echipei de seniori

Portari: Lobonț, M. Popa

Fundași: Contra, Ogãraru, Rãdoi, Chivu, Iencsi, Ghionea, Raț, P. Marin

Mijlocași: Fl. Petre, Ghioane, Gâlcã, D. Munteanu, Pancu, Pleșan, Mitea

Atacanți: Ad. Ilie, Andrei Cristea, Gigel Bucur, V. Moldovan, Oprița

Meciul cu Olanda se va disputa în data de 26 martie pe stadionul Giulești, iar partida cu Macedonia pe 30 martie, în deplasare, la Skopje .

Lotul echipei de tineret

Portari: Huțan, Al. Marc

Fundași: Ciupe, M. Constantin, L. Goian, Tamaș, Moți, Neșu, Sepsi (Gaz Metan Mediaș)

Mijlocași: N. Grigore, R. Mãrginean, Prepelițã, Nicolițã, Adrian Cristea, Cociș

Atacanți: Surdu, Keșeru, Curelea, Burdujan, Zicu

, buna treaba 7 stelisti in lotul echipei mari , bravo si la cat mai multi .

dbd22.03.2005 03:45

asta demonstreaza doua lucruri :

1 suntem o echipa de valoare

2 piti nu ne-a uitat si shtie ce sa aleaga

Dar putea sa ia toata echipa in afara de Khamotovski ce mai era 3 jucatori...

In Giuleshti e nashpa...putine locuri...dar tre sa recunoashtem ca au stadionul cel mai bun...

sorin_77722.03.2005 08:25

Imbucurator este faptul ca Andrei Cristea a trecut la echipa mare si doar Nicolita este la tineret... Eu unul il vreau pe Nicolita in teren cat mai repede...

Virgil22.03.2005 09:19

Sunt sigur ca odata cu primele meciuri din retur ale Stelei,Nicolita va fi folosit.La început doar ca rezerva.Apoi cine stie?

In ce priveste jucatorii selectionati,consider ca unul care ar fi meritat din plin si de mult,sa se bucure de onoarea de a reprezenta tricolorul tarii,este Martin Tudor.Nu pot sa cred ca exista cineva între noi stelistii care sa spuna ca M.Popa de la Poli e mai bun decât el.Ghinionul e ca momentan e socotit al doilea portar al nostru.Odata cu marea gafa a lui Hamutovski,care a stat la baza evolutiei ulterioare a Stelei în meciul cu Villarreal,cred ca a venit si rândul lui Martin sa demonstreze ca e unul dintre cei mai buni portari ai tarii si sa-si reia postul ca titular.

sorin_77722.03.2005 11:23
Sunt sigur ca odata cu primele meciuri din retur ale Stelei,Nicolita va fi folosit.La început doar ca rezerva.Apoi cine stie?

In ce priveste jucatorii selectionati,consider ca unul care ar fi meritat din plin si de mult,sa se bucure de onoarea de a reprezenta tricolorul tarii,este Martin Tudor.Nu pot sa cred ca exista cineva între noi stelistii care sa spuna ca M.Popa de la Poli e mai bun decât el.Ghinionul e ca momentan e socotit al doilea portar al nostru.Odata cu marea gafa a lui Hamutovski,care a stat la baza evolutiei ulterioare a Stelei în meciul cu Villarreal,cred ca a venit si rândul lui Martin sa demonstreze ca e unul dintre cei mai buni portari ai tarii si sa-si reia postul ca titular.

Martin Tudor va fi titular la ALBA... 100% :)

dbd22.03.2005 15:16

dar de ce il vrei pe Nicolita ?

reddog22.03.2005 19:27

E clar: pierdem... :cry:

kyd22.03.2005 20:11

nu fi asa sigur baiatule.Cum noi am crezut si am reusit sa eliminam Valencia asa se poate sa castige Romania sambata cu Olanda.

Doar are 7 jucatori de la cea mai buna echipa pe care a dat-o tara asta :D

Virgil22.03.2005 20:45

Câta dreptate ai kyd.

reddog22.03.2005 20:49

Tocmai de asta imi era teama, in afara de Radoi nu prea imi plac altii de la voi.

Virgil22.03.2005 20:57

De ce ar trebui neaparat sa-ti placa?

reddog22.03.2005 20:58

Pur si simplu il consider cel mai bun jucator al vostru.

Virgil22.03.2005 21:02

Doar pentru atât?Atunci ar trebui sa-ti placa echipa.Pentru ca mai presus de orice jucator ea e mai buna.La noi vedeta e echipa.

reddog22.03.2005 21:04

Imi place doar el si atat! Clar?

Virgil22.03.2005 21:28

Nu se poate sa nu ai vreun motiv.Dar e treaba ta pe cine simpatizezi si pe cine nu.

Mie de la voi îmi place de Florentin Petre.Singurul om de caracter de acolo.