Ne plangem ca unii si altii se plang ca suntem protejati.
Pana si Meme a inceput sa se smiorcaie.
Dar cand anul trecut dupa meciul de la Urziceni Dan Petrescu, omul care fara de Steaua ar fi fost un nimeni, urla ca lovit de ciuma ca l-a furat Tudor, eu am spus ca omul acela nu ar trebui sa mai fie in sufletul nici unui stelist. Multi mi s-au opus atunci.
Dar iata ca recidiveaza:
"""""""""""""""""""""""""""""""""""''
"Am jucat frumos, nu trebuia sa luam gol. Azi trebuia sa fie 7-0. Timisoara nu a ajuns la poarta. Sintem furati, trebuie sa jucam in Bulgaria. Cu Steaua nu avem nicio sansa daca nu ne arbitreaza arbitrii straini. Arbitrul m-a dat afara premeditat, nu am facut nimic. Urziceniul joaca cel mai frumos fotbal din tara. Trebuie sa mergem in Bulgaria sa nu mai fim furati. Sa vedeti la meciul cu Steaua ce furati vom fi. Nu avem nicio sansa la cupele eurpene din cauza arbitrilor", a afirmat "Bursucul"
""""""""""""""""""""""""""""""""""""'
Nimic mai aproape de mine decat dorinta ca Steaua sa castigea meciurile pe merit, pe teren, dar daca acest guraliv needucat antrenor la Urziceni face asemenea afirmatii vis-a-vis de echipa antrenata de cel pe care il considera (sau asa spune la TV) unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui, Gica Hagi, e clar ca individului ii lipseste o doaga. Ba chiar mai multe, ca i-a dat din putinul sau una lui Meme, care avea un deficit greu din nastere.
Rusine acestor oameni prefacuti si duplicitari.
Rusine , Dan Petrescu !
Cand vei mai calca in Ghencea sa vii cu umbrela !!!