FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Il luam pe Surdu daca e liber de contract" (ProSport)!

fcsteaua.ro16.08.2007 22:50

Despre posibilul transfer al lui Romeo Surdu în Ghencea, Becali merge pe mâna lui Adrin a Ilie "Adi a spus cã e liber de contract și dacã e așa, îl luãm"

Finanțatorul stelist a vorbit și despre plecarea lui Gigel Coman la Universitatea Cluj. "Dacã îl vor, îl dau. Ce sã mai facã Gigel Coman aici, cã nu a mai jucat vreun minut. Ce fac acum? Þin așa jucãtori sã-i cresc în Ghencea?", a spus Becali.

danimarcu16.08.2007 22:54

Eu stiu ca Surdu ramane liber de contract abia la vara!

Ar fi un transfer bun pentru noi, Surdu are doar 23 de ani,e foarte muncitor si modest pe deasupra...

Dar cred ca pana la vara se intampla multe.Daca l-ar vrea Jiji,ar fi bine sa inceapa negocierile deja...

FortuneTeller17.08.2007 04:42

... daca e liber de contract, poarta chiloti albi, are mama care se roaga la biserica in fiecare duminica, conduce o Dacie, are sapca, nu are tita, n-are sapca, nu vine argentinianul, il vrea Hagi, nu vine Camus, intram in grupele LC, iesim din grupele LC, si in general daca nu trebuie sa plateasca Gigel de la palat nimic. Concluzie: mai Romeo, semneaza cu Ana Maria, cel putin arata mai bine decat Gigi.

Oops! Credeti ca mai primesc acum abonament la peluza?

ady_steauaforever17.08.2007 06:47

ar fi un transfer foarte bun deoarece la ora actuala suntem in criza de atacanti

vanfootball17.08.2007 07:34

In orice caz, e un varf mai bun decat Neaga. Mai e si gratis...Sa vina!

Wally17.08.2007 08:57

Ideea e ca nu prea e gratis. Mai are un an de contract, iar noi avem nevoie de el acum, nu vara viitoare...

vanfootball17.08.2007 09:01

Asa a declarat Gigi ca l-a informat Adi Ilie. Probabil aiureaza, din nou, pastorul.

axl2317.08.2007 09:19
e liber de contract

Al nostru e!!!

mirceaor17.08.2007 09:40

Mie nu-mi place Surdu. Mi se pare un impiedicat ,n-are joc de cap si nici killer-instinct in fata portii .

antimanelist17.08.2007 10:50

Impiedicat? N-are joc de cap? Cred ca vorbesti despre Plesan.

Este interzisa citarea in intrergime a postului anterior. Citeste regulamentul.

ManiaCU17.08.2007 11:09

Intrebare : Ce ii place lu`Jiji ?

Raspuns : Tot ce e moca !

Oricum avem nevoie de atacanti. Neaga nu se regaseste , Badea nu revine odata...

dr.adrian917.08.2007 14:23

de ce la dat pe Gurita.acum era bun

vanfootball17.08.2007 16:17

De ce nu l-am luat noi pe Bogdan Stancu, nu inteleg...

dr.adrian917.08.2007 16:22

Eu scriu de la inceputul anului ca avem nevoie de Bogdan Stancu, numai ca nimeni nu vede asta. Stie cineva cine sunt scouteri de la Steaua, ca sunt cam orbi.

Dupa punct se scrie cu litera mare

vanfootball17.08.2007 17:00

Pai Steaua a negociat pentru Stancu. Dar, probabil ca cei de la Urziceni au cerut intre 1mil si 1,5 milioane pe el, iar gigiotul (expertul in atacanti) apreferat sa dea 1,1 mil pe Neaga si Zaharia.

Wally17.08.2007 17:26
probabil ca cei de la Urziceni au cerut intre 1mil si 1,5 milioane pe el, iar gigiotul (expertul in atacanti) apreferat sa dea 1,1 mil pe Neaga si Zaharia.

La noi INCA se pune accentul pe cantitate, si nu pe calitate. Luam mult si prost si cu bani putini.

Cristocea_17.08.2007 17:37

Bogdan Stancu BAA NOUL Mutu IN PUII MEI SI Steaua NU VEDE??!!!!

Serilius17.08.2007 22:16

dar danalache?...app am auzit de surdu de multe ori da in mom de fata nu mai stiu la ce echipa e...(lapsus)...

I.N.Money17.08.2007 22:20

E la CFR Cluj.

vlad7518.08.2007 03:56

Surdu a declarat ca prefera Rapidul in dauna Stelei din 2 motive:

1. Lucreaza cu fostula sau antrenor de la CFR,Bergodi.

2. La Rapid ar fi titular .

Bogdan Stancu are foarte mici sanse sa ajunga in Ghencea .Ganditi-va cine este managerul Unirii Urziceni.Sa nu uitam de prietenia dintre patronul clubului Unirea cu cei de la Dinamo.Sanse are sa ajunga la Dinamo.Steaua a avut sansa ei sa-l ia pe Bogdan Stancu dar a ratat-o.Acelasi lucru se poate spune si despre Danalache.Peste putin timp asa se va spune si despre Cojocneanu,jucatorul Otopeniului.

fsoica18.08.2007 10:36

Ne plangem ca unii si altii se plang ca suntem protejati.

Pana si Meme a inceput sa se smiorcaie.

Dar cand anul trecut dupa meciul de la Urziceni Dan Petrescu, omul care fara de Steaua ar fi fost un nimeni, urla ca lovit de ciuma ca l-a furat Tudor, eu am spus ca omul acela nu ar trebui sa mai fie in sufletul nici unui stelist. Multi mi s-au opus atunci.

Dar iata ca recidiveaza:

"""""""""""""""""""""""""""""""""""''

"Am jucat frumos, nu trebuia sa luam gol. Azi trebuia sa fie 7-0. Timisoara nu a ajuns la poarta. Sintem furati, trebuie sa jucam in Bulgaria. Cu Steaua nu avem nicio sansa daca nu ne arbitreaza arbitrii straini. Arbitrul m-a dat afara premeditat, nu am facut nimic. Urziceniul joaca cel mai frumos fotbal din tara. Trebuie sa mergem in Bulgaria sa nu mai fim furati. Sa vedeti la meciul cu Steaua ce furati vom fi. Nu avem nicio sansa la cupele eurpene din cauza arbitrilor", a afirmat "Bursucul"

""""""""""""""""""""""""""""""""""""'

Nimic mai aproape de mine decat dorinta ca Steaua sa castigea meciurile pe merit, pe teren, dar daca acest guraliv needucat antrenor la Urziceni face asemenea afirmatii vis-a-vis de echipa antrenata de cel pe care il considera (sau asa spune la TV) unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui, Gica Hagi, e clar ca individului ii lipseste o doaga. Ba chiar mai multe, ca i-a dat din putinul sau una lui Meme, care avea un deficit greu din nastere.

Rusine acestor oameni prefacuti si duplicitari.

Rusine , Dan Petrescu !

Cand vei mai calca in Ghencea sa vii cu umbrela !!!

Za Best18.08.2007 10:51

Intr-adevar,Petrescu m-a dezamagit cu aceasta declaratie!El zice ca e stelist si ca va ramane mereu asa!Nu se vede deloc asta!Mi se pare ca tipul acesta e total lipsit de caracter!