Nu sunt sunt sigur dar am auzit ceva la stirile din sport de la Prima si ziceau ca neoficial Mihai Stoica si-ar fi dat demisia.Astep alte stiri sa ma lamuresc
Nu sunt sunt sigur dar am auzit ceva la stirile din sport de la Prima si ziceau ca neoficial Mihai Stoica si-ar fi dat demisia.Astep alte stiri sa ma lamuresc
da asa e si cia , ramane demisionar , daca nu revine Zenga , asa am auzit si eu.
LOOOOOOOOOL vb serios ma ? ca nu prea m-am uitat la stirile de azi ? si cum adica "ramane demisionar daca nu revine Zenga" ? Zenga unde ? si-a dat demisia ???? :?
si VREAU INFORMATZII CAT MAI REPEDE
... please ! amanunte ... explicatzi-mi ca sa ma lamuresc si io
...
Daca aceste zvonuri se adeveresc, poimaine trebuie sa decalaram razboi total lui Gigi. Total. Si nu ma refer la reactii ipotente pe forumuri.
nu se adeveresc, cel putin nu inca ![]()
Am auzi si eu despre plecarile lui Zenga si MM si ca in locul lor urmeaza sa fie pusi Titi Dumitriu si Argaseala.
Pina cind nimic oficial, doar zvonuri
Stire de ultima ora. MM si-a dat demisia in aceasta dupa-amiaza dar dupa o discutie de 3 ore Gigi la convins sa ramina (asta am auzit la Prima)
deci Neaga88 uite lamuriri...
Zenga dupa cearta cu Jiji a plecat in Italia sau unde s-o fi dus el...si se gandeshte ca nu se mai intoarca...iar MM Stoica a tinut de partea lui si acu neoficial a spus ca daca Zenga nu se va intoarce isi va da demisia ...pricepu-si ?! :o
Zenga a spus ca revine la Steaua si ca nu va pleca decat daca Jiji se va pune antrenor in locul lui... Tare italianu... ![]()
Cred ca Zenga a lasat sa se inteleaga pana acum ca a facut ce vrea Jiji dar in realitatea lucrurile au fost firesti. Dupa meci se pare ca Jiji s-a vazut calcat de Zenga cu toate ca antrenorul are treaba lui si Jiji pe a lui... Treaba lui Jiji la Steaua este sa fie PROST...
Ce o fi in capul lui Jiji?De ce nu il lasa pe Zenga sa isi faca treaba de antrenor?Nu isi da seama cata presiune pune pe antrenor dar si pe jucatori?
Sa isi i-a banii si sa plece de la Steaua ca m-am saturat de mofturile lui,il vrea pe Cristea titular,acu il vrea si pe Dumitru.
Corect titlul acestui topic:neoficial MM si-ar fi dat demisia!
Pentru ca oficial nu si-a dat-o si cred eu ca nu si-o va da niciodata.In cel mai rau caz va fi demis.
De când e lumea,câinele nu s-a îndepartat niciodata prea mult de abator.I-o dicteaza interesele legate de ciolanul de ros.In cazul de fata si de calitatea ciolanului.Una e sa-l rozi de la Steaua...
MM avea si el o oferta de la Otelu' intradevar si i-a revenit vocea in fata lui Jiji... Un lucru bun de altfel sa vada si ciobanu ca si el poate fi parasit...
chiar daca e oficial sau neoficial ...Jiji il va da afara dupa ce l-a enervat...
Ce naiba i-a apucat pe ai vostri? Prea multi pe un os?
O simpla vrajeala pentru ca se plictiseau.Totul e facut la shto,pentru a avea ziarele subiecte.