FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Acces gratuit pentru marile legende ale Stelei

fcsteaua.ro16.08.2007 10:57

Asa cum a promis pe 7 iunie, cand s-au implinit 60 de ani de la fondarea celui mai iubit club din Romania, conducerea clubului FC Steaua Bucuresti va incepe distribuirea acceselor gratuite la partidele jucate pe ,,Ghencea" pentru marile legende ale echipei. Este vorba despre fotbalistii care, de-a lungul anilor, au scris istorie pentru culorile ros-albastre, acesta fiind doar un prim gest de recunostinta pentru valorile noastre.

Incepand de astazi, toate cardurile pot fi ridicate de la tribuna oficiala a stadionului birou marketing. Cei care nu pot ajunge aici si doresc sa primeasca, prin posta, abonamentele, sunt rugati sa sune la numarul de telefon 021 4102082 pentru a preciza cu exactitate datele.

Ilie SAVU

Eugen MLADIN

Ioan APOSTOL

Ion Voinescu

Costica TOMA

Vasile ZAVODA

Constantin CACOVEANU

Nicolae TATARU

ENERIC Ienei

Stefan Sames

LITA Dumitru

GHERGHE Constantin

LAJOS SATMAREANU

TEODOR ANGHELINEI

Cornel DRAGUSIN

Nicolae PANTEA

Iosif VIGU

Vasile AELENEI

FLOREA VOINEA

Helmuth Duckadam

Stefan Iovan

Adrian Bumbescu

Miodrag Belodedici

Ilie BARBULESCU

LUCIAN Balan

Anghel Iordanescu

LADISLAU Boloni

Mihail MAJARU

GAVRILA Balint

Marius Lacatus

Victor Piturca

Marin RADU II

Dumitru STANGACIU

ANTON WEISSENBACHER

Constantin PISTOL

Tudorel Stoica

Nicolae PANTEA

SteauaFC.com

I.N.Money16.08.2007 11:00

Salut decizia clubului,dar nu zaresc numele lui Marcel Raducanu in lista de mai sus :dry:

Wally16.08.2007 11:21

Poate nu il are la inima "nationalistul" GG gandind ca a tradat tara si Armata(avand grad de ofiter) prin "fuga" in Germania...

carmen 2316.08.2007 11:24

nimik iesit din comun, era absolut normal sa se intample asta, eram curioasa dc primeste si LADISLAU Boloni :).Hagi de ce nu e trecut acolo, acum e la Steaua, dar.....Sper sa le ridice toti. steagsimplu

ma dar totusi, cei care nu pot ajunge aici si doresc sa primeasca, prin posta, abonamentele, sunt rugati sa sune la numarul de telefon 021 4102082 pentru a preciza cu exactitate datele. Sunt legendele Stelei, cred ca toti vor sa primeasca, oare costa mult 37 de telefoane??????

1. Mai ușor cu stegulețele.

2. Este interzisã postarea a douã mesaje consecutive în același thread.

SSK16.08.2007 12:15

Cum am mai zis, in sfarsit o decizie de toata isprava a clubului.

Cristocea_16.08.2007 12:40

Ilie Dumitrescu?

axl2316.08.2007 12:44
Cei care nu pot ajunge aici si doresc sa primeasca, prin posta, abonamentele, sunt rugati sa sune la numarul de telefon 021 4102082 pentru a preciza cu exactitate datele.

Cel putin ciudata fraza asta. Nu cred ca e nevoie ca cineva sa sune la fel cum nu cred ca cei din lista afla de gratuitate DOAR de pe site-ul oficial, n-au alta treaba decat sa vada ce comunicate mai da SteauaFC. Sunt sigur ca toti au fost anuntati telefonic sau prin alte mijloace asa ca fraza asta este pusa doar de ochii lumii, sa dea impresia de implicare.

In rest, o initiativa excelenta, ce da sperante de intrare in normalitate.

MrJack16.08.2007 13:30

Lipsesc mult mai multi(din pacate): Dumitrescu, Dumitriu, Petrescu, chiar si Zenga.Sper sa se destepte conducatorii nostri si asupra acestor oameni MARI pentru noi. La bine si la rau cu Steaua fularsteaua2

Wally16.08.2007 15:48

Nu vad legatura intre Zenga si marile legende ale Stelei...

Bobolot16.08.2007 18:48

steag3 Hagi cea mai mare legenda de la Steaua

mache17.08.2007 15:03

Pai cred ca el intra oricum gratis, nu ? :biggrin: cel putin cat timp este antrenor la Steaua

Asta este una dintre "indreptarile" pe care le-au facut cei din conducere dupa ce si-o fi bagat (cat de cat) mintile'n cap ciobanul ca nu e el cel mai tare la Steaua

1on17.08.2007 19:14
Nu vad legatura intre Zenga si marile legende ale Stelei...

Datoritã lui Zenga s-a schimbat mentalitatea echipei și, de la o Steaua pentru care era o performanțã senzaționalã calificare în grupele Cupei UEFA, am ajuns o Steaua al cãrei obiectiv este calificarea în optimile Ligii Campionilor sau finala Cupei UEFA

Pãrerea mea e cã ar fi trebuit ca sã se facã un sondaj pe site-ul oficial și suporterii sã voteze pe cine cred ei cã ar merita.

Ilie Dumitrescu, Dumitru Dumitriu, Basarab Panduru, Dan Petrescu, Vasile Iordache, Iosif Rotariu, Walter Zenga, Ion Vlãdoiu, Bogdan Stelea, Ilie Stan.

Obs: Gavril Balint, Mihail Majearu

Bundy18.08.2007 11:28

Noroc cu Hagi.....

Wally18.08.2007 20:18

Eu inteleg ca Zenga a facut multe pentru noi, inclusiv ca ne-a schimbat mentalitatea, ne-a invatat sa ne aparam, l-a promovat pe Ogararu si multe altele, dar de aici pana la a fi considerat una din marile glorii ale Stelei e drum lung. Pana la urma a stat la noi mai putin de un sezon, ceea ce mi se pare extrem de putin...

katabossx19.08.2007 19:52

In sfarsit ceva laudabil pentru fostele glorii!!!