FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avem nevoie de un atacant de clasa!!!..

Bisquit21.03.2005 15:57

S-a vazut si aseara dificultatile atacantilor nostri de a finaliza!! De la plecarea lui Neaga, eu zic ca ne cam lipseste omul de gol!!Cristea va ajuge mare dar va mai dura 1-2 sezoane pana va fi "european"!! Oprita are tehnica, alearga mult dar la finalizare lasa mult de dorit. Dinita e putin individualist si e departe de a fi un fel de arma secreta a noastra. Cat despre Ciocoiu!!!!.....

Avem nevoie de un atacant care sa suteze periculos si din afara careului, care sa stie sa stea la limita ofside-ului si sa nu se grabeasca si nu in ultimul rand avem nevoie si de un atacant inalt si puternic care la fazele fixe sa poata face fata "bataliilor" din careu!!! Eu zic ca asta lipseste Stelei momentan!!!

ADRIAN PACURAR21.03.2005 17:34

Da nu avem atacant de careu , care sa o bage in ata , poate ma injurati acuma , dar Rica cred ca facea mult mai bine faza asta a atacului .

kyd21.03.2005 17:59

Ne trebuie un atacant de carea dar si acestia sunt buni numai ca le lipseste curajul.Nu prea au tupeu la finalizare.Asta s-a vazut si in meciul de aseara cand am avut 2 suturi periculoase sprea poarta dar care s-au dus pe langa.

Motanu D21.03.2005 19:16

Problema e ca si rezolvata: La vara Gigi ii va aduce pe Ibrahimovici si pe van Nistelrooy... de divizia C. Ca tot l-am luat si pe Jardel de la Braila (nu ca Nicolita n-ar fi bun...)

Gigi, daca nu-i vindeam pe idiotul de Raducanu si pe Rica, acum aveam sanse mari la finala...

Apropo, sa stii ca Boloni avea dreptate, Cristea poate ca va face candva 20.000.000 $, dar acum face doar 200.000 !!!

dbd22.03.2005 03:49

Jiji vrea sa aduca jucatori ca sa-i creshtem noi ...bai Jiji adu bre jucatori buni !

l-ai dat pe Raducanu pe Rica pe Aliutza....

dbd22.03.2005 03:50

Jiji vrea sa aduca jucatori ca sa-i creshtem noi ...bai Jiji adu bre jucatori buni !

l-ai dat pe Raducanu pe Rica pe Aliutza....

sorin_77722.03.2005 07:01

Din campionatul nostru nici in 3 ani nu poti sa cumperi un atacant de clasa,un golgeter adevarat, nu unul care sa dea 3 goluri la Alba ca asa au vrut unii si altii... La noi majoritatea atacantilor sunt falsi. Inscriu datorita aranjamentelor care se fac si la final printr-o conjuctura sau alta sunt mari golgeteri... :)

la Steaua atacantii care au fost buni au plecat si asa se va intampla si cu Cristea si Oprita... Probabil la anul amandoi vor fi ca Neaga acum si hop vor fi vanduti din cauza unui cine stie ce conflict pe care il va isca Jiji...

Virgil22.03.2005 09:48

Avem în lot un viitor atacant de clasa.Nr.35,Litu.

Golgeter,cu 20 de goluri,în ultimul campionat al juniorilor republicani.

Deocamdata nu a apucat sa joace,fiind promovat în lotul primei echipe doar din aceasta iarna.Astept cu interes returul si primele sale aparitii în echipa, si primele sale goluri în campionat.

sorin_77722.03.2005 11:21
Avem în lot un viitor atacant de clasa.Nr.35,Litu.

Golgeter,cu 20 de goluri,în ultimul campionat al juniorilor republicani.

Deocamdata nu a apucat sa joace,fiind promovat în lotul primei echipe doar din aceasta iarna.Astept cu interes returul si primele sale aparitii în echipa, si primele sale goluri în campionat.

Da intradevar, mai ne-ai spus acest lucru... Dar nici macar nu stiu cum arata. Ce inaltime are si ce greutate...? Cum pot afla?

dbd22.03.2005 15:18

ni-l poti descrie virgil ?

Bisquit22.03.2005 15:38

Dar de Gigel Bucur asta, ce ziceti, ca toata lumea vorbeste de el??.. In ultimul joc al sportului, cel cu Dinamo, nu prea a aratat nimic, dar vad ca tot il lauda astia!!! Ar avea valoare de Steaua???!!...

Virgil23.03.2005 10:15

Quote Sorin 777 :

Da intradevar, mai ne-ai spus acest lucru... Dar nici macar nu stiu cum arata. Ce inaltime are si ce greutate...? Cum pot afla?

Mai mult de atât nu stiu nici eu în acest moment.Dar pot merge la un antrenament al Stelei sa-l vad pe viu si sa dau relatiile necesare.

dbd23.03.2005 12:59

dar spui ca joaca bine nu ? atunci il vom vedea...poate...