FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Khamutovski:inger si demon

kyd21.03.2005 09:12

Portarul nostru Hamutovski a gresit din nou.El a inceput sa alterneze prestatiile bune cu cele proaste.Dupa un meci tur in care a aparat bine a urmat gafa din retur,nu aparat nimik iar la faza penlty-ului eram linistit deoarece stiam ca el nu poate apara un 11 metri.Singura astfel de lovitura aparata de el a fost in meciul cu Petrolu din campionatu trecut cand am castigat cu 2-1.Asta este sper sa isi revina si sa apere ca in primul lui sezon la Steaua.

ADRIAN PACURAR21.03.2005 12:26

sa speram ca va vine constant , speram, dar vad ca nu e asa.

dbd21.03.2005 14:08

acu nu stiu ...dar la penalty Dorinel i-a spus stai pe mijloc...cred ca aici a fost problema cu romana...dar in rest nu-i un portar rau ...dar mie imi place de Martin Tudor...da chiar el pe unde mai e ?

Virgil22.03.2005 10:37

Dupa gafa monumentala la primul gol al Villarrealului,dupa lipsa de inspiratie la fiecare penalty pe care încearca sa-l apere,dupa iesirile total gresite la centrarile în careu,etc,Vasili H. nu mi se mai pare acel portar mare,din primul campionat jucat pentru Steaua.

Martin Tudor nu o mai fi component al lotului?Sau trebuie sa intervina înca o data...Gigi?

Raspunzând întrebarii din titlul acestui topic,Vasili mi se pare a fi înger.Pentru ca e cam aerian!

As fi preferat sa apere draceste !

sorin_77722.03.2005 11:12

Mai mult demon decat inger... La Alba Iulia 100% nu va fi in poarta...

dbd22.03.2005 15:22

si cred ca mai mult demon...