FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie aniversara!

fcsteaua.ro15.08.2007 08:49

La 60 de ani de la disputarea primului meci de catre clubul Armatei Regale Romane, Steaua face astazi primul pas pentru accederea in grupele Ligii Campionilor, pentru al doilea sezon consecutiv. Bucuria momentului aniversar, care ne trimite cu gandul la inceputurile dificile ale urcusului sisific catre Olimpul performantelor sportive, trebuie sa fie dublata de o victorie a Stelei de astazi in fata "rusilor albi", chiar pe terenul acestora, pentru a putea pregati in liniste fiesta de peste doua saptamani.

Desi foarte multe persoane apreciaza ca vom avea parte de o dubla facila, in care vom zburda pe teren, inclin sa cred ca nu va fi deloc asa si ca vom transpira serios pentru a obtine calificarea. Pe langa faptul ca nu jucam grozav, jucatorii nostri exponentiali, de la care se asteapta enorm, Dica si Neaga, par a trece printr-un con de umbra al formei sportive, iar solutiile ofensive sunt sublime, dar lipsesc aproape cu desavarsire. Mai mult chiar, practica a demonstrat-o, este mult mai greu sa te capacitezi la maxim intr-un joc cu o formatie anonima, decat sa lupti contra formatiilor bine cotate, unde oricum nu ai nimic de pierdut. Sper insa ca ai nostri sa dea dovada de maturitatea sportiva necesara acestui nivel, care i-a facut de altfel sa performeze in Europa in ultimele sezoane si sa transeze calificarea inca de la Borisov.

In ceea ce priveste formatia de start, avand in vedere ca Gica Hagi si-a exprimat recent optiunea de a juca la Steaua intr-un sistem 4-2-3-1, cred ca aceasta va arata astfel: Zapata - Golanski, Goian, Rada, Petre Marin - Radoi, Plesan - Nicolita, Dica, Neaga - Zaharia. Daca antrenorul va opta finalmente pentru un 4-4-2 "clasic", cel mai probabil varful impins Zaharia va sari din schema, urmand a intra Croitoru la mijloc, in banda stanga. Personal, as agrea mai mult prima formula, care mi se pare mai elastica si in care putem avea o organizare superioara.

In speranta pretuirii cum se cuvine a momentului istoric de acum 60 de ani, printr-o victorie cu iz aniversar, inchei prin a ura "La Multi Ani!" acelora care isi serbeaza onomastica astazi.

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

Dragoshel15.08.2007 08:56
inclin sa cred ca nu va fi deloc asa si ca vom transpira serios pentru a obtine calificarea.

da, asa este toata lumea zice ca vom avea o dubla usoara. Doar Hagi mai este "cu capul pe umeri" si pregateste acest joc ca pe oricare altul.

Jiji este cem mai pregatit pentru meciul din aceasta seara. Nu a mers la Borisov, pentru ca, "de Sfanta Marie , nici Chelsea, Barcelona, cu oricine am juca nu ne pot invinge."

shack3r15.08.2007 08:59

Eu as vrea la fel ca Becali,un 2-0.Prima formula spusa de tine ar fii mult mai buna,deoarece zaharia pare cel putin la prima vedere capabil sa se lupte cu masivii fundasi ai rusilor.Sa vedem..

P.S. : In unele regiuni geografice nu se sarbatoreste azi,ca e adormirea maicii domnului :D

Khalid15.08.2007 09:15

Articol bun si pertinent, insa tin sa te contrazic in ceea ce il priveste pe Dica. Intradevar, pe parcursul celor 90 minute nu arata aceeasi forma care l-a consacrat, dar inscrie des si reuseste sa aduca victorii de moral echipei.

P.S: Prevad o victorie la limita deseara.

glow15.08.2007 09:43

Steaua sper sa invinga si azi. Pronosticul meu este cu 3-1 pentru. Steaua (goluri: Nicolita, Plesan, Golanski)

BAFTA Steaua !!!!!!!!!! steagcruce2

piturca200215.08.2007 10:03

o formula de echipa bunicica cu o singura obiectie Marius Croitoru in locul lui Nicolita ,croituru este un mijlocas dreapta acolo se simte in largul lui in rest mijlocasii centrali mi se par stalpul echipei Mirel va sprijini apararea si va recupera mingi iar plesan va fi creierul echipei coordonatorul de joc (acest jucator poseda o tehnica excelenta dar cred ca nu si-a dat seama toti anii acestia de valoarea lui si s-a complacut in mocirla de la Dinamo si mediocritatea de la bragadiru) doresc ca Steaua sa fie Steaua o echipa cu un stil ofensiv si foarte calculata in aparare se poate face un meci bun cu aceasta echipa din belarus

Misterjohnn15.08.2007 10:27

Ma daca eram in locul lu agi il bagam pe eric bicfalvi!

Da nu conteaza suntem obligati sa castigam

FORZA Steaua

fular-campionii

neli15.08.2007 10:50

Steaua e Steaua, altii sa se nasca de 1000 de ori si nu ajung la nivelul Stelei. LA MULTI ANI ! in europa si in lume, te vom iubi mereu sprecl2

www.mfun.ro15.08.2007 11:09

@Alex(Piece)....de acord cu Khalid --- Nu poti sa zici despre un jucator ca e intr-un con de umbra dupa doar 2 meciuri mai putin reusite. Deci si yo te contrazic in privinta lui Dica. El a marcat constant de la inceputul campionatului, intr-adevar in ultimele meciuri nu a mai marcat, dar asta nu inseamna ca e intr=un con de umbra!! LOL....au trecut doar 3 etape de campionat si 2 meciuri europene, si gata putem sa ne dam cu parerea ca unii jucatori sunt intr-un con de umbra....mai ales Dica, care totusi e golgeter ul formatiei pan acum...

stelistu1015.08.2007 11:16

Cred ca scorul va fi 3-0 pentru Steaua cl spre cl spre cl spre cl forzateaua steagcruce2 steagsimplu

seven715.08.2007 11:44

eu imi doresc foarte mult un rezultat bun, dar si modul in care jucam e important. vreau si eu sa vad putzin spectacol si vreau sa jucam la firul ierbii cu pase din prima, devieri. nu mai vreau sa vad pasele alea bubuite ca noi nu avem jucatori d bubuite. fotbalul modern se joaca la firul ierbii nu p sus.

sper sa joace asa ca acesta este fotbalul adevarat:pase din prima, devieri, patrunderi prin centru nu numai p benzi cum face Steaua.

forzza Steaua! vinci per noi! forzza Steaua! tutti con te! steagsimplu steaua_ro steagcruce2

st_194715.08.2007 13:36

totusi nu cred ca sunt asa de tampite toate casele de pariuri de ne dau cota de victorie de la 1 70 in sus :-" totusi.. batem 2-0 dica10

onyx15.08.2007 13:51
@Alex(Piece)....de acord cu Khalid --- Nu poti sa zici despre un jucator ca e intr-un con de umbra dupa doar 2 meciuri mai putin reusite. Deci si yo te contrazic in privinta lui Dica. El a marcat constant de la inceputul campionatului, intr-adevar in ultimele meciuri nu a mai marcat, dar asta nu inseamna ca e intr=un con de umbra!! LOL....au trecut doar 3 etape de campionat si 2 meciuri europene, si gata putem sa ne dam cu parerea ca unii jucatori sunt intr-un con de umbra....mai ales Dica, care totusi e golgeter ul formatiei pan acum...

A marcat din nimic, nu datorita jocului prestat. Este clar ca nu e in forma.

st_194715.08.2007 14:40
Ma daca eram in locul lu agi il bagam pe eric bicfalvi!

Da nu conteaza suntem obligati sa castigam

FORZA Steaua

fular-campionii

daca a jucat un meci bine gata e titular?

ballack.1315.08.2007 16:33

trebuia gazeta sa va aduca aminte ca voi habar nu aveati de aniversarea asta :))

ma doare sufletul (si nu numai pe mine,pe toti stelistii adevarati) cand vad ca uitati atat de usor performantele unor adevarati stelisti, il pupati in fund atata pe Hagi, stelistu [...] mele, care cand era la galata mi se pare ca a si mentionat ca a jucat la Steaua din cauza regimului, si ca nu mai are nici o treaba cu gruparea ros-albastra..spre deosebire de altii.

supervladiTM15.08.2007 16:46

Primul meci oficial disputat de ASA a avut loc pe 24 august 1947!!! 0-0 pe teren propriu cu Dermata Cluj. Pe data de azi, Carmen inca era in prima Liga. Credeam ca am stabilit demult ca GSP sunt niste idioti dupa care nu are rost sa ne luam. (nu am citit GSP azi dar am vazut comentariul lui ballack.13 ca ar fi aparut acolo informatia).

http://www.labtof.ro/diviziaa/etapa/1-22

Gica Chioru15.08.2007 21:26

Foarte bun si complet acoperit de ceea ce s-a intamplat pe teren acest articol. Pacat ca nu ti l-a citit si Hagi, Piece, poate incepea cu varianta cealalta.

ps.stiu ca-ti placea Neaga, stii ca mie nu. E o catastrofa.

trebuia gazeta sa va aduca aminte ca voi habar nu aveati de aniversarea asta :))

ma doare sufletul (si nu numai pe mine,pe toti stelistii adevarati) cand vad ca uitati atat de usor performantele unor adevarati stelisti, il pupati in fund atata pe Hagi, stelistu pulii mele, care cand era la galata mi se pare ca a si mentionat ca a jucat la Steaua din cauza regimului, si ca nu mai are nici o treaba cu gruparea ros-albastra..spre deosebire de altii.

Individul asta, daca nu e vreo spurcaciune acoperita, ar trebui sa stea pe bara vreo doua luni jumate.