FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eme e apt (GSP)!

fcsteaua.ro15.08.2007 00:10

Nigerianul a fost externat ieri de la Timișoara, dupã ce a primit aviz favorabil pentru a juca fotbal în continuare. O zi a stat internat Ifeany Emeghara la Institutul Cardiologic din Timișoara.

Ieri dimineața, fotbalistul Stelei a pãrãsit spitalul avînd în mînã avizul favorabil de a-și continua cariera sportivã.

Profesorul ªtefan Drãgulescu i-a fãcut o coronarografie și un cateterism cardiac, nigerianului fiindu-i introduse sonde în miocard pentru a-i mãsura presiunea sîngelui din vase și cavitãți. Deși inițial s-a temut și a refuzat intervenția, Eme a acceptat ulterior, fiind convins cã nu va primi acceptul de a juca fotbal în viitor.

"La Emeghara, e vorba despre o hipertrofie a cordului, cu unele modificãri secundare, care probabil a alertat, însã nu e nimic grav. E ceva obisnuit la sportivi, sã aibã inima mai mare. Asta nu-l împiedicã sã joace fotbal în continuare. E nevoie totuși sã realizeze niște controale periodice, dar cum e sportiv de performanțã, cred cã le va face oricum. A primit aviz favorabil de a-și continua activitatea sportivã", a declarat doctorul Drãgulescu.

st_194715.08.2007 01:20

in sfarsit..ma bucur :) steagsahmic

Dragoshel15.08.2007 07:55

ma bucur pentru el dar si pentru noi ca nu a fost o investitie pierduta.

cristian01415.08.2007 08:30

Ma bucur in primul rand pentru Eme ca om, sper sa revina in forta pe teren, si in al doilea rand ma bucur pentru club, din punct de vedere al investitiei. Oricum nu saracea el Becali..

milovan djilas15.08.2007 08:43

Intr-adevar, o veste foarte buna pentru jucator dar si pentru noi. Chiar avem nevoie de un fundas bun de banda stanga, fiindca p. Marin (altfel cel mai constant jucator al Stelei in ultimii ani) are o varsta respectabila, iar Nesu are nevoie de concurenta reala pe post.

Din decenta pentru omul Emeghara nu voi comenta implicatiile financiare pe care le-ar fi produs abandonul vietii sportive.

forever_STEAUA15.08.2007 08:47

@milovan djilas

Ce implicații financiare? Cã doar banii dați pe Eme sunt bani de țigãri pentru Jiji...

-=Danny=-15.08.2007 09:32

Nu pot sa ii urez decat un bun venit , si sa aiba un joc mai bun decat in amicale ........si felicitari medicilor care au dat acest verdict :P .

axl2315.08.2007 11:16

Cred ca Eme ar trebui sa faca un control serios la o clinica din strainatate pentru a fi absolut sigur ca e ok. Nu stiu de ce (ba stiu) dar n-am incredere in serviciul medical romanesc.

nikk3615.08.2007 11:55

bravo Eme fi tare te iubim avem nevoie de tine

IONUTZ-CIPRIAN15.08.2007 12:22

Multa sanatate!!Ma bucur sa aud ca este sanatos,cand am vazut stirea am ramas piatra!!

minastire15.08.2007 12:23

Ma bucur pentru el ca om cat si ca jucator al Stelei,cat despre banii investiti de Becali nu cred ca ar fi fost vreo problema. HAI Steaua fular-campionii

Oradeanu15.08.2007 19:58

Sper sa fie OK. Cred ca r fi o mult mai mare conurenta la fundasii laterali. Plus ca e un jucator care e tupeist.

Forzza!!!!! fularultras steaua_ro