FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CEI 12, REPREZENTANÞII CELUI DE-AL 12-LEA…

fcsteaua.ro14.08.2007 14:35

O splendidã fotografie ocupã aproape integral paginile 28 si 29 ale "Jurnalului Național" de vineri 10 august. Sunt ei, cei pe care ii numim al 12-lea jucãtor.

Suporterii Stelei, alãturi de echipã la bine și la rãu.

Sunt ei, cei care pe arșițã, pe ploaie, pe viscol, oricând, în Ghencea, la Vaslui, la Oradea, la Sevilla sau oriunde în lume, sunt acolo, în tribune, pentru a-și sprijini favoriții.

"ªi publicul și-a jucat rolul sau, cã doar de asta suntem cea mai iubitã echipã. Ușor-ușor, lucrurile intrã în normal", a spus antrenorul nostru dupã victoria împotriva campioanei Poloniei.

Înaintea meciului, la pasul fãcut de antrenor și galerie patronul a rãspuns pozitiv, comportându-se civilizat și dând speranțe cã lucrurile vor intra în normal. Sã dea Domnul sã rãmânã așa...

Galeria s-a concentrat numai asupra meciului, încurajându-i așa cum știe ea pe bãieții noștri, împingându-i spre izbândã. Nu mai erau cei puși pe harțã, pe lovit portarul advers sau presa.

Erau ei, al 12-lea jucãtor, suporterii Stelei, alãturi de echipã la bine și la rãu.

Erau ei, cei care pe arșițã, pe ploaie, pe viscol, oricând, în Ghencea, la Vaslui, la Oradea, la Sevilla sau oriund în lumee, sunt acolo, in tribune, pentru a-și sprijini favoriții.

Lor, celor ce au pus mai presus de orice interesul comun, toata stima mea.

Va mulțumesc, bãieți!

Meciul cu ieșenii l-a convins, probabil, pe dl. Becali de imensul capital pe care îl reprezintã cei din tribune. O nouã întâlnire cu cei 12 reprezentanți ai galeriilor pare sã fi pus capãt rãzboiului. "ªi suporterii fac parte din familia Stelei", a spus patronul. Sã nu uite asta.

Sã nu uite de ei, al 12-lea jucãtor, suporterii Stelei, alãturi de echipã la bine și la rãu.

De cei care pe arșițã, pe ploaie, pe viscol, oricând, în Ghencea, la Vaslui, la Oradea, la Sevilla sau oriunde în lume, sunt acolo, in tribune, pentru a-și sprijini favoriții.

Andrei Sava

Stelist_de_mic14.08.2007 14:44

m au luat fiorii si m au incercat toate starile pozitive posibile cand am citit acest articol!!!..ooff..de am fi uniti odata..nu ne ar mai sta nimeni in cale...respect pentru toti stelistii adevarati ( cei care sunt prezenti pe arsita, ploi sau viscol ) dar si pentru cei care nu pot veni la stadion din ''n'' motive. FORZA Steaua!

MALDINI_STEAUA14.08.2007 14:57

Frumos articol.Asa este , suporterii stelisti trebuie sa fie al 12-lea jucator.Si asta MEREU !!! fularsteaua2

P.S : Forza LAZIO :)

Dragos_stelistu_200714.08.2007 15:15
Frumos articol.Asa este , suporterii stelisti trebuie sa fie al 12-lea jucator.Si asta MEREU !!! fularsteaua2

P.S : Forza LAZIO :)

ASA ESTE!! fular-campionii fular-campionii

Dragos_stelistu_200714.08.2007 15:18

foarte bine au facut ca sau impacat cu Becali.....ca inainte faceau exact ce vroiau dinamovisti!!!:se certau cu el...

nepotuuu14.08.2007 15:58

sa vedeti de acuma incolo ce o sa fie la Dinamo...mai ales dupa meciu de asta seara =))))):))))pfffff mai ca o sa imi fie mila de ei...daca erau alta echipa >:)>:)>:) Forza Lazio!!!!

Forza Steaua

fedora14.08.2007 16:31

Oarecum offtopic: cei care au deja abonament nu-si vor mai putea face si la peluza; asa ca unii din noi (eu spre exemplu) vor ramane blocati la tribune...

Ar trebui totusi sa existe o modalitate de preschimbare a abonamentului.

sile2214.08.2007 17:32

Frumos articol :) dar acuma sa ne concentram asupa unui singur lucru , ca si noi tot Romani sunt si ei , Dinamo joaca azi la Lazio . Deci sa fim alaturi de ei : Forza Lazio !

Dragoshel14.08.2007 17:34

@fedora, despre abonamente exista deja un topic SPECIAL, Abonamente

maimultdecatstelist14.08.2007 17:40

"O splendida fotografie ..." da' oare nu era frumos sa o si prezentati ?

sau toti stelistii cumpara jurnalu' national ...

era frumos daca ne-ati fi si prezentat-o!

dr.adrian914.08.2007 17:44

dragi stelisti

sa nu uitam ca suntem si noi romani.

sa mearga si dulaii in cl sa se faca de rusine ca daca merg in UEFA aduna puncte si latra de nui mai poate opri nimeni.

forta Romania

sunchaser14.08.2007 18:07
dragi stelisti

sa nu uitam ca suntem si noi romani.

sa mearga si dulaii in cl sa se faca de rusine ca daca merg in UEFA aduna puncte si latra de nui mai poate opri nimeni.

forta Romania

lasa sa nu se duca in nici un CL , sa se duca in UEFA ca pot sa se faca de ras si acolo. Ati si uitat de " I love you boro "?

LUPANU14.08.2007 18:13

vreau sa vad si eu fotografia va rog...cu toate ca am stat in peluza si stiu atmosfera...dar vreau sa o vad ...un reply va rog steaua_ro

The Flyer14.08.2007 18:20

sunt emotionat,Andrei!DOMNUL Becali e piinea lui Dumnezeu,si-a dat seama,in al 12-le ceas,ca suporterii Stelei sunt importanti!imi dai voie sa pling 5 minute?de emotie,nu de alta!

a nu se intelege ca sunt cel care vrea sa duca un razboi cu un timpit pina la absurd,da' asemenea articole ma fac sa vomit!

andyro14.08.2007 19:42

Admir exercitiul literar, si daca as inchide ochiii si as visa frumos, chiar i-as recunoaste pe cei 12 lideri de galerie si pe patronul din Ghencea.

tsouha14.08.2007 19:43

Chiar ma mir!!! Pot sa va spun numai un lucru: noi cei de la GRUPPO CHISINAU am cerut sprijinul conducerii clubului Steaua pentru a pleca la Borisov pentru a ne sustine echipa... Tot ce trebuiau sa faca era sa trimita un fax catre cei din Belorusia si atat... Doar de atat am avut nevoie... Insa ne-am dat seama ca nu au nevoie de noi... Pace ziceti?

ANTIgigi14.08.2007 19:54

Ma gandesc la urmatorul meci in care publicul va avea ceva de obiectat cu privire la vreun jucator sau eventual la jocul echipei in cazul in care rezultatul va fi nefavorabil. Dupa meci, ca de obicei, "lucratorii" mass-media ii vor adresa niste intrebari foarte intepatoare legate de public(gen....ce parere aveti de reactia suporterilor?.... sunteti de acord cu injuriile adresate lui X sau Y?....s-a redeschis razboiul Becali - suporteri?). Atunci sa vedem cat de serios a vorbit ciobanu' ca s-a impacat cu suporterii.

Timpul le va rezolva pe toate...

st_194714.08.2007 21:48

steag2 Lazio ..o mare dezamagire azi x((((((

shack3r14.08.2007 22:07

12 persoane nu raspund si nici nu vorbesc in numele a 6 milioane.Eu de exemplu sunt impotriva lui Becali,nu vreau nicio favoare de la el,asa cum nici bunica-mea nu vrea de la patriarh ceva pentru ca merge la biserica.E alegerea mea sa sustin neconditionat Steaua,indiferent de patron,jucatori,antrenor s.a.m.d.

Ce rezolvam daca facem pace cu el?O sa isi dea iar in petec,iar o sa angajeze oameni care o sa faca tot posibilul sa fie stadionul suspendat,echipa sa joace in alte localitati acolo unde oamenii il idolarizeaza pe Becali si tot asa..

Pentru abonamentele la peluze?Sau pentru ce?Daca erati baieti destepti faceati pace cu el inaintea incheierii sezonului trecut,poate asa rezolvati unele lucruri cu adevarat importante,si anume pastrarea lui Elton sau a lui Cyril.

In fine,o sa continui sa fiu impotriva lui pana la sfarsit..

steag2 Lazio ..o mare dezamagire azi x((((((

Hai mah,lasa-i in pace.Stam sa ne legam de subiectul asta,poate ajungem si noi la fel de frustrati ca patrupezii.Am urmarit meciul,pot sa spun ca am fost total impartial.M-as bucura sa se califice deoarece astfel am da o palma marelui fotbal italian,insa pe de alta parte mi-ar parea bine si sa nu intre Dinamo in Liga pentru ca daca se califica nu mai putem sa le ajungem la nas.

st_194715.08.2007 01:14
Hai mah,lasa-i in pace.Stam sa ne legam de subiectul asta,poate ajungem si noi la fel de frustrati ca patrupezii.Am urmarit meciul,pot sa spun ca am fost total impartial.M-as bucura sa se califice deoarece astfel am da o palma marelui fotbal italian,insa pe de alta parte mi-ar parea bine si sa nu intre Dinamo in Liga pentru ca daca se califica nu mai putem sa le ajungem la nas.

totusi n ar strica un 0-1 pentru LAZIO cu un gol in prelungiri:X sa ii unga pe sufletzel steagsimplu[retur]

Andrei SAVA15.08.2007 06:33
vreau sa vad si eu fotografia va rog...cu toate ca am stat in peluza si stiu atmosfera...dar vreau sa o vad ...un reply va rog steaua_ro

Cu parere de rau ca imaginea e prea mica si nu poate reda grandoarea celei din ziar...thumb300_28_29_mr-HK2F4360.JPG

andreea_steaua4ever24.08.2007 19:00

ce mi-ar placea ca Dinamo sa o ia pe coaja....3,4 goluri acolo le ajung..... sprecl2 fular-campionii