]AS DORI SA SE PUNA PE SITE UN SHOP ONLINE CU ARTICOLE ALE Stelei.
CUM AS PUTEA FACE COMANDA UN TRICOU PENTRU BAIETELUL MEU DE 3 ANI?
FORZA Steaua! steagsimplu steagcruce2
]AS DORI SA SE PUNA PE SITE UN SHOP ONLINE CU ARTICOLE ALE Stelei.
CUM AS PUTEA FACE COMANDA UN TRICOU PENTRU BAIETELUL MEU DE 3 ANI?
FORZA Steaua! steagsimplu steagcruce2
AS DORI SA SE PUNA PE SITE UN SHOP ONLINE CU ARTICOLE ALE Stelei.CUM AS PUTEA FACE COMANDA UN TRICOU PENTRU BAIETELUL MEU DE 3 ANI?
FORZA Steaua!
steagsimplu steagcruce2
ia legatura cu fostul lider al galeriei steliste jean pavel el te poate indruma.
daca nu stii adresa si nr de tel lasa un mesaj pe privat
@nec-teo
Am impresia ca poti comanda prin intermediul revistei clubului (Suporter Steaua) dar nu stiu exact daca mai fac sau nu livrari.
aici ii este locul acestiu topic ![]()
ia legatura cu fostul lider al galeriei steliste jean pavel el te poate indruma.daca nu stii adresa si nr de tel lasa un mesaj pe privat
hai frate ce treaba are jean pavel articole pentru copii cu emblema Stelei,ba de unde`ti aparut in ultimu timp e plin forumu de sustinatori "jean".
Baieti, dar la Chisinau livrari se fac?? as vrea un tricou macar sau un fular
am un proiect despre un magazin online FC Steaua , dar as dori sa fiu ajutat de suporteri .. astept aici sa imi spuneti daca ma puteti sprijini in legatura cu asta ? nu cu bani ...
as vrea sa stiu daca pot da numele siteului pe care puteti intra sa va documentati despre aceasta problema .
Pai pune-l daca il ai , ca io cel putin nu stiu care e .... ![]()
Vintrati lume aici : http://www.fcsteaua.biz/ Si votati da , ca vretyi magazin online Steaua , votrile astea vor ajnuge la clb , si vor decide daca o sa faca sau nu magazin online .... vedeti ca scrie acolo mai in detaliu ....
la Chisinau se vor face livrari??
@stelist24/24
oriunde in tara (plus Moldova) si poate peste granita prin curier, dar trebuie sa avem voturi... minim 500 si 2000 pentru aprobarea proiectului
Era parca odata magazin online pe site-ul oficial...
Era parca odata magazin online pe site-ul oficial...
Era..