FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pace cu fanii (Prosport)!

fcsteaua.ro13.08.2007 23:09

Finantatorul Stelei, Gigi Becali (foto), a îngropat securea razboiului cu fanii! Dupa o întrevedere cu doisprezece sefi de galerie, care a durat o ora, latifundiarul din Pipera a anuntat ca, de acum, suporterii vor face parte din nou din familia Stelei.

La discutii a participat si presedintele Stelei, Valeriu Argaseala. Astfel, de joi se vor pune în vânzare abonamentele la peluze. Desi patronul ros-albastrilor a spus ca fanii vor avea asigurate deplasarile cu avionul în strainatate, liderii de galerie spun ca nu au nevoie decât de respect reciproc.

"Au fost doisprezece sefi de galerie, am discutat cu ei si le-am spus ca de acum vor avea abonamente la peluze si toate conditiile, deplasari cu avionul asigurate, pentru ca si suporterii fac parte din familia Stelei. O sa mearga si ei în Belarus, unii dintre ei au plecat deja. Ce divergente sa avem între noi? Pe ei i-a deranjat ca i-am facut derbedei, dar nu m-am referit decât la o parte dintre ei. Important e ca de acum va fi pace si prietenie, totul e ok. Ei mi-au spus ca de acum raspund pentru eventuale incidente", a mentionat Becali.

LARI13.08.2007 23:42

Personal, mi-ar placea sa citesc un comunicat din partea AISS referitor la aceasta poveste.

Aceasta pentru ca presa evidentiaza in tuse destul de groase faptul ca "maimuta curentata" a "fost de acord" sa acorde facilitati fanilor. Cu alte cuvinte, fanii au tacut doar pentru ca becalighioana le-a daruit ceva.

Daca pe unii lideri de galerie ii cred in stare de asa ceva, am toata convingerea ca AISS are un punct de vedere mult mai plin de substanta referitor la aceasta "impacare".

Dar sper sa aflam si de la voi cum s-a desfasurat "marea intrevedere" cu patroNUL Stelei, pentru ca am inteles ca ati avut si voi reprezentanti la "sedinta".

Scuze anticipat daca am facut vreo confuzie.

danimarcu13.08.2007 23:51

Sau din seria "orice minune tine trei zile!"...

CSA14.08.2007 04:17

Cum adica s-a referit la o parte dintre ei?

Care parte, nu a precizat?

greco14.08.2007 04:21

Articolul acela vorbeste despre sefi de galerie, nu despre AISS. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti nu a acceptat si nu va accepta niciodata favoruri din partea unor oameni ca G.B., iar liderii peluzelor, cu toate ca nu au nevoie de purtatori de cuvant, gandesc probabil la fel.

jarhead14.08.2007 05:41

QED

Mishelul de parvenit a demonstrat ceea ce avea de demonstrat: totul, dar absolut totul este de vandut/cumparat!

Trist ... cumplit de amar ...

Sa-l ignori pentru binele Stelei este un rau mic dar sa stai la masa cu un asemenea specimen!?!

axl2314.08.2007 06:29

Ei mi-au spus ca de acum raspund(tot ei) pentru eventuale incidente", a mentionat Becali.

As vrea sa traiesc si eu in societatea asta utopica.

LARI14.08.2007 07:00
Articolul acela vorbeste despre sefi de galerie, nu despre AISS. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti nu a acceptat si nu va accepta niciodata favoruri din partea unor oameni ca G.B., iar liderii peluzelor, cu toate ca nu au nevoie de purtatori de cuvant, gandesc probabil la fel.

Deci AISS n-a participat la intrevederea cu pricina?

Daca n-ati fost, mai bine, sincer. Sunt convins ca mai mult va faceati nervi.

Daca a fost careva, ar fi bine sa scrie si pe aici 2-3 randuri referitor la modul in care au decurs discutiile. Ma gandeam ca daca g.b. (adica Giga Bou') a promis ceva, poate l-or fi determinat liderii aia de galerie (as fi curios cine a mers) sa promita si cercopitecu' unele chestii...

Opio14.08.2007 07:29
Finantatorul Stelei, Gigi Becali (foto), a îngropat securea razboiului cu fanii! Dupa o întrevedere cu doisprezece sefi de galerie, care a durat o ora, latifundiarul din Pipera a anuntat ca, de acum, suporterii vor face parte din nou din familia Stelei.

La discutii a participat si presedintele Stelei, Valeriu Argaseala. Astfel, de joi se vor pune în vânzare abonamentele la peluze. Desi patronul ros-albastrilor a spus ca fanii vor avea asigurate deplasarile cu avionul în strainatate, liderii de galerie spun ca nu au nevoie decât de respect reciproc.

"Au fost doisprezece sefi de galerie, am discutat cu ei si le-am spus ca de acum vor avea abonamente la peluze si toate conditiile, deplasari cu avionul asigurate, pentru ca si suporterii fac parte din familia Stelei. O sa mearga si ei în Belarus, unii dintre ei au plecat deja. Ce divergente sa avem între noi? Pe ei i-a deranjat ca i-am facut derbedei, dar nu m-am referit decât la o parte dintre ei. Important e ca de acum va fi pace si prietenie, totul e ok. Ei mi-au spus ca de acum raspund pentru eventuale incidente", a mentionat Becali.

Trist foarte trist.Acest lucru demonstreaza un singur lucru, ca liderii actuali de galerie nu au mandrie in ei, si sunt niste sclavi a lui G.B.Imi pare rau sa aud asa ceva, deja ma gandesc ca la meciurile Stelei sa nu mai stau in peluza,stiind ca stau cu niste oameni care sunt platiti de acest personaj.Sper ca A.I.S.S. sa emita un comunicat in aceasta privinta, cu toate ca sunt sigur ca G.B. va spune ca acesti oameni din A.I.S.S sunt niste "derbedei, hahalere,zdrente s.a.m.d." Eu unul sa fiu in locul liderilor de galerie m-as simti ca o femeie de pe centura, care a fost cumparata pentru a oferi niste servicii.Si inca odata Gigi Becali a demonstrat ca banul are putere.Un mesaj, pentru liderii galerii care au fost la intalnire "sunteti jalnici, mi-e rusine sa fiu stelist alaturi de voi" fularsteaua2

kozmyn_ksa14.08.2007 08:01

Eu ma bucur ca a facut pace.....totusi voi nu va ganditi.... ca alti oameni nu bagau atatia bani in Steaua cat a bagat Becali...Borcea nu le da avioane lu galeria spurcata... Copos... asta nici autocare nu le da.... se roaga de aia de la CFR sa ii duca la Timisoara , Bistrita etc ....Va zic ca este destul de bine Becali...Stim ca a gresit cu Thereau si cu Elton... Dar Steaua are jucatori mai mari decat ei...

onlySteaua14.08.2007 08:14

Intr-adevar, cel putin din modul in care a fost formulat articolul, reiese ca aceste compromisuri s-au facut in schimbul unor "favoruri". Am ajuns sa impartasesc aceasta idee deoarece desi "liderii de galerie spun ca nu au nevoie decât de respect reciproc", pe cioban l-a cam luat gura pe dinainte: "O sa mearga si ei în Belarus, unii dintre ei au plecat deja."

Intr-un fel nici nu ma mir. A fost nevoie ca analfabetul de mustata sa intre la parnaie si Steaua sa fie umilita in ultimul hal de cioban pana ca tribunele sa se poata exprima liber. Si acum vad ca o luam de la capat....

Poate o parere oficiala din partea renumitilor "lideri" ar mai clarifica putin situatia. Desigur, daca vor gasi prin belarus vreun internet cafe.

CSA14.08.2007 08:28

Terminati ma cu supozitiile. Eu cred, si sper, ca cai care s-au intalnit cu domnul Becali au vrut sa faca clara intentia lor de a-l ignora, si de a-i cere sa ne ignore. De aia au fost asa de multi, toate grupurile si grupuletele au avut cate un reprezentatnt, ca sa nu existe suspiciuni de intentii ascunse. Lucrurile murdare se fac in intalniri restranse.

Pana am sa-l vad pe primul lider de galerie plimbandu-se cu avionul prin Europa am sa ma abtin de la a arunca cu noroi, si le sugerez si altora de pe forum sa faca la fel, mai ales daca au sub 20 de ani si au vazut mai multe meciuri la TV decat pe stadion.

EDIT: Si asta este doar punctul de vedere al domnului Becali, stim cu totii cam cat valoreaza, haideti sa asteptam si punctul de vedere al celor 12, sau mai bine sa lasam faptele sa vorbeasca pentru ei.

scream3r14.08.2007 10:27
Intr-adevar, cel putin din modul in care a fost formulat articolul, reiese ca aceste compromisuri s-au facut in schimbul unor "favoruri". Am ajuns sa impartasesc aceasta idee deoarece desi "liderii de galerie spun ca nu au nevoie decât de respect reciproc", pe cioban l-a cam luat gura pe dinainte: "O sa mearga si ei în Belarus, unii dintre ei au plecat deja."

Intr-un fel nici nu ma mir. A fost nevoie ca analfabetul de mustata sa intre la parnaie si Steaua sa fie umilita in ultimul hal de cioban pana ca tribunele sa se poata exprima liber. Si acum vad ca o luam de la capat....

Poate o parere oficiala din partea renumitilor "lideri" ar mai clarifica putin situatia. Desigur, daca vor gasi prin belarus vreun internet cafe.

Stau si ma uit mereu peste articolele voastre "stupide" si stau si ma intreb de unde sunteti si ce faceti ?! Ca daca ati fi din galerie si ati face parte din vreun grup din PN sau PS ati stii exact ce a insemnat articolul asta ... dar din tribuna nu ai sa vezi decat un teren si 11 jucatori !

Piticu Militari (Charly)

st_194714.08.2007 12:00

tot ce conteaza e Steaua:X:X:X:X:X:X sa nu mai fie scandaluri cu suporterii ca la meciul cu Poli Iasi cand sefii de galerie ne au cerut sa stam tot meciu jos p scaun si sa nu cantam ..[din cauza ca nu au fost lasatzi aia cu steaguri] ps: sa mi bag p..a in sistemu lor de ticketing spre cl

sanbk200214.08.2007 12:21

Dupa ce am citit raspunsurile voastre, imi dau seama ca ar trebui ca cineva din cei care au fost acolo sa intre si sa spuna ce s-a discutat, pentru ca, din ce am vorbit eu cu cineva care a participat...indirect, situatia nu e nici pe departe cum e descrisa atat de ziaristul infect cat si de voi.

Intalnirea cred ca a fost destul de constructiva, se pare ca se vor pune si abonamentele pe care voi le doreati atat de mult ( caci eu am spus ca pot sa-mi iau si bilet la fiecare meci, doar pentru a nu ma supune ) se vor intelege cumva ciobanul cu ceilalti presedinti astfel incat sa intram in deplasari ( pe banii nostri ) si alte lucruri pe care reprezentantii suporterilor le-au cerut.

Doua lucruri pe care le-am inteles, caci nu am fost acolo:

1) Suporterii nu au cerut si , mai mult, nu au acceptat gratuitati astfel incat nu se poate vorbi de "cumpararea" lor.

2) Daca si de cei de la PS pot fi "cumparati" atunci chiar ma duc la tribuna! Am spus asta tocmai pentru ca am convingerea ca nu s-a intamplat asa.

PS : Eu stau la Nord.

SSK14.08.2007 12:23

Pana la un comunicat oficial din partea peluzelor si al AISS (care a avut un reprezentant la intalnire), 3 lucruri trebuie sa va spun:

1. Cei prezenti nu au facut nimic altceva decat sa urmeze linia din ultimul comunicat, in care se spunea clar ca e mai importanta sustinerea echipei decat conflictul cu Becali!

2. Cele obtinute de la club (abonamente la peluze, posibilitatea de a face deplasari, de a intra cu steaguri) sunt drepturi absolut normale ale oricarui suporter, nu avantaje si nu facilitati ale nimanui!

3. Nimeni nu a primit si nu va primi nimic pe gratis! Abonamentele se vor plati, deplasarile la fel, inclusiv cele externe!

Decat sa credeti ce spune presa, mai bine credeti ce spunem noi!

sanbk200214.08.2007 12:24

Gresesti.

Cei care au plecat in belarus au plecat total independent de cioban, plecasera dinainte, de fapt.

Pana la un comunicat oficial din partea peluzelor si al AISS (care a avut un reprezentant la intalnire), 3 lucruri trebuie sa va spun:

1. Cei prezenti nu au facut nimic altceva decat sa urmeze linia din ultimul comunicat, in care se spunea clar ca e mai importanta sustinerea echipei decat conflictul cu Becali!

2. Cele obtinute de la club (abonamente la peluze, posibilitatea de a face deplasari, de a intra cu steaguri) sunt drepturi absolut normale ale oricarui suporter, nu avantaje si nu facilitati ale nimanui!

3. Nimeni nu a primit si nu va primi nimic pe gratis! Abonamentele se vor plati, deplasarile la fel, inclusiv cele externe!

Decat sa credeti ce spune presa, mai bine credeti ce spunem noi!

Parca am anticipat acest raspuns.

Corect! Sunt perfect de acord cu voi.

Si eu il urasc, dar ma bucur ca s-a ajuns la un acord de ...ignorare reciproca!

Getodacu14.08.2007 14:11

S-au pus in vanzare abonamente la peluza

Joi 16.08.2007 - 09.00 - 21.00

Vineri 17.08.2007 - 09.00 - 21.00

Sambata 18.08.2007 - 09.00 - 21.00

Duminica 19.08.2007 -10.00 – 16.00

Pretul unui abonament este de 50 lei.

carminastan14.08.2007 14:42

excelent. vad ca sunt la acelasi pret cu alea de anul trecut, in vreme ce la T2 s-au dublat :D

E bine si ca au program prelungit

onlySteaua14.08.2007 17:31
Stau si ma uit mereu peste articolele voastre "stupide" si stau si ma intreb de unde sunteti si ce faceti ?! Ca daca ati fi din galerie si ati face parte din vreun grup din PN sau PS ati stii exact ce a insemnat articolul asta ... dar din tribuna nu ai sa vezi decat un teren si 11 jucatori !

Piticu Militari (Charly)

Scumpul meu, sper ca fiecare poate avea dreptul la o opinie. Faptul ca nu sunt un obisnuit al peluzelor nu ma poate face sa nu observ (chiar si dinafara) anumite lucruri. La fel cum asta nu inseamna ca nu am prieteni care sunt destul de activi pe acolo si care nu o singura data au fost opriti (uneori plesniti) chiar de catre asa zisii "lideri" ( nu vreau sa-i bag pe toti in aceeasi oala), pentru ca vroiau sa-i strige cateva "de dulce" ciobanului sau lui olita. De fapt, din cauza asta s-au si mutat la Sud. Si asta s-a petrecut chiar inainte de meciul cu spurcatii cand atmosfera de la club era de tot rahatul si echipa "juca" din ce in ce mai "bine". Cred ca sti si tu foarte bine situatia din acea perioada.

Daca tot a avut loc aceasta intalnire, nu vad ce era asa greu sa fie detaliata putin de cei care au participat, nu doar de presa (pe care cu drag ma kc).

Si daca te uiti mai atent, exprimarea mea este "cel putin din modul in care a fost formulat articolul", deci evident am facut o presupunere, nu o afirmatie certa.

Numai bine!

Gresesti.

Cei care au plecat in belarus au plecat total independent de cioban, plecasera dinainte, de fapt.

Nu ca ar fi treaba mea, dar sa pleci cu 2-3 zile mai repede!? Frumusetile Belarusului probabil...Si oricum, ciobanul de unde stia?

Sa fie clar, din partea mea poate sa-i trimita unde vrea el, poate sa le faca si lor palate pentru ca mi-e totuna. Chiar nu m-ar deranja deloc. Singurul lucru care ma nelinisteste e faptul ca prin aceasta "impacare", vocea liderilor sa nu cumva sa devina de fapt vocea ciobanului.

Sanatate!