FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CEARTÃ ZENGA-GIGI

ADRIAN PACURAR21.03.2005 06:34

"Imediat dupã terminarea partidei, echipa s-a urcat în autocar și a plecat spre Valencia, de unde avionul a decolat înapoi la București. În aeroport, înainte ca Walter și Pedrazzini sã-și ia la revedere de la echipã, cei doi urmînd sã plece la Milano pentru cîteva zile, Ciobanul a avut un schimb dur de replici cu Zenga.

Patronul i-a reproșat pe un ton foarte dur, de fațã cu jucãtorii, faptul cã nu l-a folosit nici un minut pe Florentin Dumitru. «De ce nu l-ai bãgat? Cã doar ți-am zis sã-l folosești!», i-a strigat Becali. Zenga s-a uitat mirat la Gigi, s-a schimbat la fațã, dar n-a avut nici o replicã. Dupã cîteva momente, Walter a plecat fãrã sã dea mîna cu patronul.

Ciobanul a continuat disputa începutã cu italianul, de aceastã datã cu președintele Mihai Stoica. Roșu la fațã, MM i-a luat apãrarea antrenorului, însã finanțatorul din Ghencea a continuat sã acuze absența din echipã a lui Dumitru." , preluat de pe www/gsp.ro , sper sa u fie asa , sper si am preluat acest mesaj , ca sa demonstrez ca trebuie sa fim alaturi de baieti , sa umplem Ghencea, si sa ii insotim si in deplasare , pentru a castiga si noi 22!!!Sa-i facem sa se simta iubiti , chiar daca nu merita numai cativa.

Dansan21.03.2005 08:38

Eu unul, am fost, sunt si voi fi mereu langa echipa asta, singura care mai face cate ceva pentru fotbalul romanesc ...Si mai sper sa-si BAGE Gigi MINTILE IN CAP SI SA-L LASE IN PACE PE Zenga...El cu banii, Zenga cu tactica & antrenoratul...

dbd21.03.2005 09:00

ai dreptate Dansan ...si eu voi fi alaturi de echipa...

kyd21.03.2005 09:04

S-ar putea sa fie adevarat.Il cred in stare pe jj.

ADRIAN PACURAR21.03.2005 12:24
S-ar putea sa fie adevarat.Il cred in stare pe jj.
, este adevarat am vazut pe tvr1.cand il certa.
dbd21.03.2005 14:09

dar ce drept are ??? daca poate el s-o faca mai bine sa-l vedem...ca in afara de a arunca banii si-n dreapta si-n stanga nu stie...

kyd21.03.2005 14:16

Gigi are o singura problema:nu gandeste inainte sa faca ceva.Cat despre Zenga imi pare rau de el ca trebuie sa lucreze cu un asa patron.

dbd21.03.2005 14:18

atunci tre sa ne fie mila de amandoi : de Zenga ca tre sa indure iar de Jiji pentru ca nu-si da seama in ce stare e !

Bisquit21.03.2005 15:10

Zenga are ce este mai important la un antrenor: REZULTATE!!!! Ce sa-i faci lui Gigi cand el e un om dintr-o bucata care, noroc sau ghinion, nu gandeste prea mult inainte de a face ceva!! Apoi ii pare rau!!

Despartirea de Zenga???...ar fii cea mai mare prostie actuala pentru ca n-ar avea nimeni nimic ce sa-i reproseze!!! Suntem pe primul loc in campionat, am stabilit un nou record national la meciuri disputate in Europa!! Eu nu stiu de ce Gigi s-a suparat ca nu la folosit pe Florentin si de ce nu s-a suparat ca nu-l mai avem pe Neaga, caci de atacanti ducem lipsa!!! Neaga era principalul marcator al nostru, dar ce sa-i faci!!!!???...

Virgil22.03.2005 09:39

Tonul face muzica.Daca Gigi ar folosi tonuri mai domoale,desigur altceva s-ar întelege.Una e sa-i sugerezi cuiva ceva,la modul prietenesc,si alta e atunci când din tonul celui care o spune,nu razbat decât autoritate,superioritate,enervare.

La urma urmei Gigi se comporta ca un cioban printre oile lui si nu ca un om educat printre oameni de mare valoare.Pe care sa îi respecte si sa îi înteleaga.

sorin_77722.03.2005 11:26

Gigi nu are diplomatie pentru ca a trait printre oameni inculti. La el totul este pe fata de fata cu toti... URAT...

dbd22.03.2005 15:15

dar orice om ar face asa ceva ...daca nu-ti convine faci ce vrei nu ???

Dar eu zic sa nu-i mai acordam atentie !