Normal ar fi sa mai deschida Anca 10 case
Cine-i Anca?
Normal ar fi sa mai deschida Anca 10 case
Cine-i Anca?
PENTRU TOTI CEI CARE SCRIU AICI SA VA INTRE BINE LA CAP ODATA SI PENTRU TOTDEAUNA,JUCATORII,CONDUCATORII,ANTRENORII SUNT PROFESIONISTI,IAR EI JOACA,FAC STRATEGIA,ANTRENEAZA IN FUNCTIE NU DE SENTIMENTELE SALE PE CARE LE ARE LA UN MOMENDAT FATA O ECHIPA,FIE EA SI Steaua,CI DE PROPRIUL LOR INTERES,ASA CA NU Piturca 2002 NU TE AGITA CA UN PESTE PE USCAT IMPOTRIVA LUI Adi Ilie CA A JUCAT IN 1998(IAR NOI PARCA SUNTEM IN 2007,NU?).DACA AM STA IN JUCATORUL CARE A FOST LA O ECHIPA SI ACUM JOACA PENTRU O ALTA ECHIPA,NU AM MAI FI AVUT IN LOT JUCATORI GEN RADA,BADOI,Radoi,ZAPATA,Ochirosii,Goian,Vali Badea,CA SA SPUN DOAR NUME DIN PREZENT,CA DOAR EI NU S-AU NASCUT LA Steaua,CI AICI AU CONFIRMAT CA JUCATORI.CAT DESPRE FOSTII CONDUCATORI SA LE MULTUMIM PENTRU PROFESIONISMUL PE CARE L-AU ARATAT CAND AU FOST LA Steaua SI TOATE CELE BUNE FAMILIILOR:))ATAT SI NIMIC MAI MULT.
1.Argaseala e un mare rahat
2.ce p... mea fac acum,samantarii fara umbrele pe stadion,o sa fie udati
3.s-a introdus acest sistem pentru siguranta in stadion.cine se simtea in nesiguranta pe Ghencea?????????
4.unii ,mai si muncesc in tara asta,cum **** sa-mi iau bilet din prima zi,mai bine puneau in vanzare abonamente
5.Argaseala e un mare rahat
6.putea,jegul,sa renunte la cativa lei si sa lase intrarea libera,daca tot au vazut ca nu fac fata
7.Argaseala minte si in comunicat"Situatia de sambata seara a fost cauzata de faptul ca, doar cu 30 de minute inaintea startului partidei, un numar mare de fani a dorit sa achizitioneze bilete"-am fost acolo cu o ora si jumatate inainte de inceperea meciului si am supt-o
8."un numar mare de fani a dorit sa achizitioneze bilete, depasindu-se, astfel, capacitatea caselor, chiar daca operatorii de emitere a biletelor luasera masuri pentru scurtarea timpului de eliberare a unui tichet"-cat sa fii de dobitotc,sa nu iti dai seama ,ca nu poti face fata,cand scoti un bilet la 10min,poate nu stia ,ca Steaua are cea mai mare afluenta de suporteri din tara
9.Argaseala e un mare rahat
10.din comunicat ,inteleg ca ,isi cer scuze, dar, noi am fost de vina,bravo coaye!
11.ce inseamna ca ,multumesc spectatorilor care au asistat la partida si au sustinut? adica muye peluzelor?poate sunt eu idiot si inteleg aiurea
in dorinta de a indeparta"golanii"inventati de presa ,au suferit parinti cu, copii in brate,oameni cu probleme de sanatate,oricum joi se va face pace,oricum anumite persoane raman de kkt,oricati bani ar avea
Argaseala e un maimutoi...o sa avem abonamente la peluze,sper sa fie mai bine.
Foarte bine!
Sper sa puna la dispozitie si un mod de a preschimba abonamentul de la T2 la peluza.
Sau macar sa mai cumpar un abonament pe acelasi buletin.
PENTRU TOTI CEI CARE SCRIU AICI SA VA INTRE BINE LA CAP ODATA SI PENTRU TOTDEAUNA,JUCATORII,CONDUCATORII,ANTRENORII SUNT PROFESIONISTI,IAR EI JOACA,FAC STRATEGIA,ANTRENEAZA IN FUNCTIE NU DE SENTIMENTELE SALE PE CARE LE ARE LA UN MOMENDAT FATA O ECHIPA,FIE EA SI Steaua,CI DE PROPRIUL LOR INTERES,ASA CA NU Piturca 2002 NU TE AGITA CA UN PESTE PE USCAT IMPOTRIVA LUI Adi Ilie CA A JUCAT IN 1998(IAR NOI PARCA SUNTEM IN 2007,NU?).DACA AM STA IN JUCATORUL CARE A FOST LA O ECHIPA SI ACUM JOACA PENTRU O ALTA ECHIPA,NU AM MAI FI AVUT IN LOT JUCATORI GEN RADA,BADOI,Radoi,ZAPATA,Ochirosii,Goian,Vali Badea,CA SA SPUN DOAR NUME DIN PREZENT,CA DOAR EI NU S-AU NASCUT LA Steaua,CI AICI AU CONFIRMAT CA JUCATORI.CAT DESPRE FOSTII CONDUCATORI SA LE MULTUMIM PENTRU PROFESIONISMUL PE CARE L-AU ARATAT CAND AU FOST LA Steaua SI TOATE CELE BUNE FAMILIILOR:))ATAT SI NIMIC MAI MULT.
mad79 ai avea dreptate daca ai face referire la alta echipa aici insa vorbim de Steaua ca sa iti enumar insa si alti jucatori profesionisti cum zici tu Bumbescu Piturca militaru Danciulescu dobos si multi ani insa acesti jucatori au jucat cu sufletul la Steaua fapt ce le-a facut uitate scurtele lor perioade jucate la Dinamo sau Craiova nu il critic acum pe Adrian Ilie pentru ce a facut in 1998(apropo ce conteaza ca acum suntem in 2007 dupa logica ta nu ar trebui puse la socoteala nici perioada 1986-1989 nici victoria extraordinara de pe camp nou din Barcelona nici C.C.A-ul care ii umilea pe englezi la ei acasa Steaua traieste din aceasta istorie si tocmai aceasta istorie o obliga la un viitor cel putin la fel de glorios) pe Adi Ilie il critic pentru pupincurism se vede ca a fost adus de Olaroiu un mare jucator insa nu se pricepe la impresariat si la transferat jucatori
1. sistemul mi se pare interesant chiar bun doar ca tre sa mai fie inca vreo 50 de case.
2. nu bgs-ul este de vina pentru. prostia cu umbrele , cutii cu suc( care ATENTIE NU ESTE STICLA, SI DECI SE POATE INTRA IN VOIE PE STADION), breloace, brichete etc. etc. - ESTE CLUBUL(REPREZENTAT DE ARG.) SI IDIOTII IN UNIF.
3. in agentii bgs poti da fara frica ca te baga la ultraj- nu au haina statului pe ei...(asta daca ne tin ouale..)
4. sfatul meu (daca ma lasati ) este sa nu mai provocam incidente in stadion....daca ne tine si avem cu ce pe strada...
5. SUCCES TUTUROR!
Sistemul este bun, el este aplicat prost.
Faza cu betele de la steaguri si umbrelele, o MARE aberatie, care o sa dispara.