FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Ma bucur pentru Bicfalvi" (GSP)!

fcsteaua.ro11.08.2007 22:26

La finalul partidei câștigate de Steaua, la limitã, împotriva Politehncii Iași, scor 1-0, tehnicianul "roș-albaștrilor" a declarat: "Nu e ușor sã joci din trei în trei zile. Oboseala mentalã și-a spus cuvântul. Am avut și perioade bune de joc, dar în prima reprizã am fost lenți. În cea de-a doua reprizã am plimbat mingea mult mai bine. Cât despre Bicfalvi, e meritul celor care l-au adus. Eu m-am trezit cu el aici. Este un bãiat inteligent, dar mai are mult de muncã. Când spui "Steaua", te aștepți la 3-4 goluri marcate pe meci. Vor veni..."

eddie the 'ead12.08.2007 03:41

Senzational, Eric! Va ajunge mare. De fapt, e mare, ii trebuie doar experienta. Ce tupeu, sa traga de acolo! Si ce executie!

Mi-a placut si Plesan. Vorba comentatorilor, se vede ca vrea. Pacat ca nu au iesit mai multe faze, dar pare ca ceva-ceva incepe sa miste in jocul echipei.

off-topic: m-am uitat prima oara la topicul Poli Iasi-Steaua 1-0, sperind sa vad ce zice lumea despre joc, despre Plesan, despre Eric... N-am avut rabdare sa citesc decit "ultimele 10 comentarii", in care un "ultras" injura de zor, incercind sa demonstreze ca nu e huligan, iar discutia se invartea in jurul sistemului de intrare (falimentar, sunt de acord), Becali contra suporteri etc. E dureros cind vezi cita vrajba produce un potlogar analfabet, dar se pare ca nici noi, ca suporteri, nu suntem departe de el, daca nu suntem in stare sa trecem peste eternul "eu fac mai multe pentru Steaua, tu esti mai prost pentru ca esti samintar/ultras"...

steaua din chicago12.08.2007 04:51

Bicfalvi mai are mult de munca? Da Lovin si Ov Petre? Dar Dica 75 de minute? Dar Neaga 89 de minute? Joaca frate cu cine-i in forma ca vin ciinii si aviarii si nu mai merge sa joci in 6-7 jucatori, e clar? Iesi la macel si lasa norocul ca nu o sa te mai tina mult si o sa dai vina pe oboseala...Si vezi de tine-l pe Plesan titular ca este peste Ov Petre la orice ora. Parerea mea si a intregii Romanii-daca mai joci cu Lovin si Ov Petre schimbati numele in Zeroroiu.

Irresistible23Steaua12.08.2007 09:30
Bicfalvi mai are mult de munca? Da Lovin si Ov Petre? Dar Dica 75 de minute? Dar Neaga 89 de minute? Joaca frate cu cine-i in forma ca vin ciinii si aviarii si nu mai merge sa joci in 6-7 jucatori, e clar? Iesi la macel si lasa norocul ca nu o sa te mai tina mult si o sa dai vina pe oboseala...Si vezi de tine-l pe Plesan titular ca este peste Ov Petre la orice ora. Parerea mea si a intregii Romanii-daca mai joci cu Lovin si Ov Petre schimbati numele in Zeroroiu.

care e problema ta frate ... 3 meciuri in campionat, 3 victorii .... nu il compara pe Hagi cu Oli ... Oli la 1-0 pentru Steaua se apara.

vasilestelistul12.08.2007 10:26

superb gol!!!!!!!!!!!! este foarte bine ca regele nostru are incredere in jucatori tineri

cred ca bicfalvi v-a ajunge un jucator mare

FORZA Steaua!!!!!!!!!

FORZA ERIC!!!!!!!!!!!!

steagsimplu steagsimplu

w3bmaster12.08.2007 14:57

Eu incepusem sa tip inainte sa suteze nuj ce ma facut sa vad ca e gol fionainte poate faptu cum se ducea spre poarta :)

La mijloc cum o arata ceva de genu Plesan Bicfavli Ochirosii B Nicolita(altu)

Felicitari lui Bicfavli imi place pustiu

fantomass_boss12.08.2007 20:26

un gol nu te face rege...uitati`va la ZAHARIA este pilaf cu carne dar pentru ca a dat golul cu zglebie toti l-am iubit pana astazi cand eric a dat un gol fenomenal....insa ma abtin sa spun ca va ajunge departe...cat de departe ajuns Cristea la vreo 600 de km de Bucuresti toooooooooooooocmai la Timisoara...si sa nu ii mai insir....oricum felicitari pentru gol...

vendy7813.08.2007 08:18

un gol superb...felicitari Eric....e un jucator bun...merita sa joace mai mult...FORZZA Steaua

suportera_nr.113.08.2007 10:38

Forza Steaua! Eric titular macar in campionat!