Am deschis acest topic pentru a vedea ce ziare,siteuri, posturi de televizune, cititi sau urmariti cel mai mai mult si care considerati ca sunt cele mai credibile.
De asemenea as dori sa aflu ce editorialisti va plac cel mai mult.
Am deschis acest topic pentru a vedea ce ziare,siteuri, posturi de televizune, cititi sau urmariti cel mai mai mult si care considerati ca sunt cele mai credibile.
De asemenea as dori sa aflu ce editorialisti va plac cel mai mult.
Nici un ziar.
Andrei Vochin și... atât!
@forever
Analizele lui Vochin sau ce?
ªi articolele lui.
ce ziare,
Niciunul.
siteuri
Site-ul oficial.
posturi de televizune
Niciunul.
ce editorialisti va plac cel mai mult.
Niciunul nu imi place in mod special. Insa nu o pot suporta pe Maria Andries.
Din nou un meci slab, din nou nici o idee in atac...
Din nou un meci in care s-a vazut dorinta jucatorilor de a invinge, dar nimic mai mult. Hagi a fost "scos" de jucatori a patra oara.
Din nou un meci in care exista remarcati (Plesan, Bicfalvi, Nesu, Rada, Lovin, Croitoru), si cu toate astea echipa nu a existat.
La televiziuni io aș pune TVR-ul care se ține departe de subiecte cretine (gen cuculețul lui Prunea). Da și mai intrã-n derapaj. Ziare - nici unul.
Editorialiști îmi plac Tudor Octavian, Andrei Vochin, Maria Andrieș, Adrian Georgescu.
Din nou un meci slab, din nou nici o idee in atac...Din nou un meci in care s-a vazut dorinta jucatorilor de a invinge, dar nimic mai mult. Hagi a fost "scos" de jucatori a patra oara.
Din nou un meci in care exista remarcati (Plesan, Bicfalvi, Nesu, Rada, Lovin, Croitoru), si cu toate astea echipa nu a existat.
Si ce legatura are asta cu topicul?