FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce Ziare Ofera Stiri Credibile Despre Steaua

cristi_mold11.08.2007 12:34

Am deschis acest topic pentru a vedea ce ziare,siteuri, posturi de televizune, cititi sau urmariti cel mai mai mult si care considerati ca sunt cele mai credibile.

De asemenea as dori sa aflu ce editorialisti va plac cel mai mult.

forever_STEAUA11.08.2007 12:38

Nici un ziar.

Andrei Vochin și... atât!

cristi_mold11.08.2007 12:48

@forever

Analizele lui Vochin sau ce?

forever_STEAUA11.08.2007 12:52

ªi articolele lui.

c.ronaldo1711.08.2007 17:11
ce ziare,

Niciunul.

siteuri

Site-ul oficial.

posturi de televizune

Niciunul.

ce editorialisti va plac cel mai mult.

Niciunul nu imi place in mod special. Insa nu o pot suporta pe Maria Andries.

weeezer11.08.2007 20:28

Din nou un meci slab, din nou nici o idee in atac...

Din nou un meci in care s-a vazut dorinta jucatorilor de a invinge, dar nimic mai mult. Hagi a fost "scos" de jucatori a patra oara.

Din nou un meci in care exista remarcati (Plesan, Bicfalvi, Nesu, Rada, Lovin, Croitoru), si cu toate astea echipa nu a existat.

1on11.08.2007 21:18

La televiziuni io aș pune TVR-ul care se ține departe de subiecte cretine (gen cuculețul lui Prunea). Da și mai intrã-n derapaj. Ziare - nici unul.

Editorialiști îmi plac Tudor Octavian, Andrei Vochin, Maria Andrieș, Adrian Georgescu.

cristi_mold12.08.2007 08:33
Din nou un meci slab, din nou nici o idee in atac...

Din nou un meci in care s-a vazut dorinta jucatorilor de a invinge, dar nimic mai mult. Hagi a fost "scos" de jucatori a patra oara.

Din nou un meci in care exista remarcati (Plesan, Bicfalvi, Nesu, Rada, Lovin, Croitoru), si cu toate astea echipa nu a existat.

Si ce legatura are asta cu topicul?