FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Am Nevoie De Ajutor !!!

Linu11.08.2007 07:31

Salut, ma numesc Linu, si sunt din Ardeal, am venit in Bucuresti si as vrea sa merg la un meci de-al echipei mele favorite, am luat bilete, tot, (pentru. meciul cu Poili Iasi) ceea ce vreau sa va intreb :

1. Exista magazin cu suveniruri Steaua(fular, esarfa, steag)

2. Ce obiecte sunt interzise in incinta stadionului.

Multumesc anticipat.

bodanelu11.08.2007 07:40

1. da, este un magazin, exact sub tribuna 1 a stadionului

2. sticle, arme albe, fumigene, torte, petarde, brichete,

fane_casieru11.08.2007 10:10
1. da, este un magazin, exact sub tribuna 1 a stadionului

2. sticle, arme albe, fumigene, torte, petarde, brichete,

.....steaguri fara bete , trompete,.....

1on11.08.2007 10:19

Sfatul meu e sã nu mai iei nimic în afarã de telefon, buletin și cheile de la mașinã. Nici mãcar umbrela, vreun pix uitat prin buzunar sau o sticlã cu apã.

Linu11.08.2007 12:16

Aparatul foto, se poate ? si inca ceva, este si alt magazin, inafara stadionului unde sa gasesc articole sportive cu Steaua, adica in alta parte, alt sector, asa mai departe, deci un magazin Steaua, astept raspuns, multumesc anticipat

1on11.08.2007 13:57

Pe site-ul oficial scrie cã poți introduce pe stadion și aparate foto neprofesionale. Poți sã mai iei și portofelul.

Linu12.08.2007 09:06

Am fost la meci, a fost extraordinar(e priam data cand merg pe Ghencea) frumos meci, am reusit sa imi iau 2 fulare de la magazinul ala de sub tribuna 1, dar din pacate nu aveau tricouri originale cu firma aia cu virgulita, as vrea daca ma paote ajuta cineva sa imi spuna unde gasesc tricouri replica firma aia cu Steaua, si prin ce zona in Bucuresti este magazin cu tricouri, steaguri, echipamente, cu Steaua !!! pls pls pls ms anticipat steagsimplu forzateaua

fane_casieru12.08.2007 09:12
Am fost la meci, a fost extraordinar(e priam data cand merg pe Ghencea) frumos meci, am reusit sa imi iau 2 fulare de la magazinul ala de sub tribuna 1, dar din pacate nu aveau tricouri originale cu firma aia cu virgulita, as vrea daca ma paote ajuta cineva sa imi spuna unde gasesc tricouri replica firma aia cu Steaua, si prin ce zona in Bucuresti este magazin cu tricouri, steaguri, echipamente, cu Steaua !!! pls pls pls ms anticipat steagsimplu forzateaua

@linu - pentru tricouri d`alea cu virgulita incearca la magazinul Unirea sau pe Calea Mosilor ( la intersectia cu Eminescu ) firma se numeste NIKE (sau naic ) si costa 170 roni.

Gezets12.08.2007 10:06
:)))))))))))))))))) naic si are ca semn o virgula..:)))))))))))))))))))))))
-=Danny=-12.08.2007 18:11

Nu mai faceti ma atata reclama la firma aia cu virgulita , ca omu folosea expresia asta , ca sa respecte regulamentu si sa nu faca reclama :D ( i0 mi l-am tras si la imprimanta ....)

fane_casieru12.08.2007 18:51
Nu mai faceti ma atata reclama la firma aia cu virgulita , ca omu folosea expresia asta , ca sa respecte regulamentu si sa nu faca reclama :D ( i0 mi l-am tras si la imprimanta ....)

Asa e Danny ....mare dreptate ai....da si io`sa nu-mi dau seama ca fac reclama la NIKE.M-am luat cu vorba si am comis-o...daca-mi iau ban ?ce ma fac ????

Ce inseamna o imprimanta .......

costincoco16.08.2007 19:03

am o intrebare:ce inseamna "AISS" si "triada"

bodanelu16.08.2007 19:14

AISS=Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Triada, conform DEX:

TRIÁDÃ, traide, s.f. Reunire de trei elemente care formeazã împreunã o unitate. [Pr.: tri-a-] – Din fr. triade, lat. trias, -adis

In cazul de fata este o grupare ultra` din Peluza Nord, Steaua

ra2 for ever08.09.2007 08:46

:!: cn are program de downland skin-uri pentru winamp sau cum se numeste :(:( scz dap nu am unde la sc.. :oops: nu e un top potrivit dar imi tr

Dragoshel08.09.2007 09:04
:!: cn are program de downland skin-uri pentru winamp sau cum se numeste

sincer, nu am auzit de program cu care sa dow skinuri de winamp, stiu doar de progr cu care faci skinurile, eu foloseam Skinner too cauta pe google.