FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din pacate Steaua si-a terminat numarul în UEFA Cup.

«12»
Virgil20.03.2005 21:19

Ceea ce speram sa se întâmple,calificarea într-o faza superioara a Cupei UEFA,indiferent de modul în care am fi obtinut-o,nu s-a întâmplat.

In ciuda faptului ca echipa a fost încurajata de circa 10.000 de spectatori români,dupa spusele comentatorilor TV,golul primit atât de repede si de stupid de Hamutovski,a avut darul de a da peste cap tactica lui Zenga.Aceea care avea la baza oprirea spaniolilor de a da gol.

In urma golului primit,Steaua a iesit mai mult la atac pentru a egala,dar cele doua vârfuri,Cristea si Oprita, au fost mult prea izolate printre aparatorii Villarrealului.Desi a muncit mult si poate ca ar fi meritat sa marcheze un gol,Steaua si-a vazut spulberate visele în repriza a II-a când din neglijenta Lovin a faultat un jucator al gazdelor si arbitrul a acordat ferm penalty.La 0-2 Steaua a pierdut din consistenta jocului,iar gazdele si-au bazat prestatia pe o prelungita posesie.

Desi nu a jucat rau Steaua aproape ca nu a contat în fazele de poarta.

Victoria Villarrealului este pe deplin meritata.

Multumim echipei noastre pentru tot ceea ce a facut bun în acest sezon al cupelor europene.O figura frumoasa care a atras atentia Europei asupra ei,dar si asupra suporterilor sai.

Odata cu iesirea Stelei din Cupa,toata atentia va fi concentrata asupra campionatului.Speram ca printr-o comportare buna sa ne încununam cu cel de al 22-lea titlu.

Steaua si-a facut cu prisosinta datoria în Cupa UEFA.

FORZA Steaua !

Nero20.03.2005 21:58

Aceeasi parere o am si eu, golul a incheiat practic partida. Regretul e cu atat mai mare cu cat l-am luat si stupid, nici macar nu putem zice "n-aveam ce-i face". Insa... viata merge inainte, Europa va zice "a fost o intamplare", depinde numai de noi sa le aratam in CL ca suntem de talie europeana.

Campionatul e lung, insa e totusi un bun antrenament pentru CL :)

Steaua forever !

Neaga8820.03.2005 23:48

ooooooooooof :cry: !!! pacat, pacat, pacat ... noi am avut si ghinionul sa cadem numai cu echipe puternice ... in grupa echipe puternice ... pe urma Valencia, acum Villareal ... oricum la cum am jucat meciu asta n-aveam cum sa-i punem probleme lui Villareal ... :( pacat ... asta e ... oricum felicitari baietzilor pt ce au facut pana aici ... si sa nu uitam ca ne asteapta un campionat greu ... dar sa speram ca va fi al nostru ... sa ne concentram acuma asupra campionatului si sa mergem impreuna SPRE 22 !!!

mountytoma21.03.2005 06:36

adevarat, multumim pentru bucuriile pe care ni le-au facut in UEFA anul asta.

dar nu putem trece cu vederea indolenta unora, care nu au ce cauta in tricoul ros-albastru. ma refer aici in special la Dica. chiar nu vede nimeni ca joaca pentru adversari? nu m-as mira sa aflu ca isi ia salariu si de la caini si de la ciori. ca pentru mine asta e: juma caine juma cioara!

si nu ar strica sa le ias fumurile din cap unora ca Radoi, Lovin, Cristea. Dica nu, ca el nu are cap!

sorin_77721.03.2005 06:52

sunt sigur ca ne vom intalnii si cu bucurii mai mari... Vine 22!

ADRIAN PACURAR21.03.2005 07:37

Neaparat , trebuie sa vina 22 ssi noi sa nu uitam sa fim alaturi de ei de sus , din tribuna , vesnic pe baricade , vom canta si vom urla ( huidui :) ) , fiecare ce va sti si va putea sa faca dupa voce si dupa antrenament , sper sa fie bine , sper sa nu se fi certat Gigi cu Zenga .

dbd21.03.2005 13:56

da ...noi tre sa ne intoarcem la 22 ul nostru...asta e ... dar asta nu inseamna ca tre sa fim suparati pe echipa...o sustinem PANA LA MOARTE !

serban2321.03.2005 13:57

a fost primul meci in care i-am dus cu adevarat dorul lui rica, adica s-a simtit nevoia unui jucator care sa poata face diferenta in fata portii...sper sa nu mai fie si altele :(

p.s.: Petre Marin a facut penalty

dbd21.03.2005 14:24

eu zic ca s-a simtit si in meciul de la Bucharest..si se va mai simti daca Jiji nu-si baga mintile in cap !

Virgil22.03.2005 10:55

Si totusi trecem prea usor peste aceasta nereusita.Poate ar trebui sa analizam putin cauzele si nu sa ne resemnam amagindu-ne cu parcursul lung de pâna acum.

Ce ar fi mai trebuit sa facem?

Ce nu a fost de ajuns ca sa promovam în sferturi?

De ce s-au ratat atât de usor cele trei bune ocazii de a înscrie din meciul tur?Etc.

Fara analiza si corectarea erorilor,cu automultumire,cu suficienta,nu vom ajunge curând acolo unde am fost.

Trebuie sa ne punem întrebari si sa gasim raspunsurile cele mai bune.Altfel an de an,poate nici macar atât,ne vom grozavi ca suntem mai buni decât echipele de provincie din Divizia A,inclusiv Sportul,National si echipele alea din groapa si de sub Podul Grand.

dbd22.03.2005 14:47

Deci eu cred ca la toate era o singura solutie : lipsa unui sau a mai multi jucatori de experienta...nu zic ca Oprita Cristea Radoi nu-s buni ...dar nu-s de ajuns...

dbd22.03.2005 14:47

Deci eu cred ca la toate era o singura solutie : lipsa unui sau a mai multi jucatori de experienta...nu zic ca Oprita Cristea Radoi nu-s buni ...dar nu-s de ajuns numai 3 jucatori buni...

reddog22.03.2005 19:46
Si totusi trecem prea usor peste aceasta nereusita.Poate ar trebui sa analizam putin cauzele si nu sa ne resemnam amagindu-ne cu parcursul lung de pâna acum.

De ce s-au ratat atât de usor cele trei bune ocazii de a înscrie din meciul tur?Etc.

Fara analiza si corectarea erorilor,cu automultumire,cu suficienta,nu vom ajunge curând acolo unde am fost.

Trebuie sa ne punem întrebari si sa gasim raspunsurile cele mai bune.Altfel an de an,poate nici macar atât,ne vom grozavi ca suntem mai buni decât echipele de provincie din Divizia A,inclusiv Sportul,National si echipele alea din groapa si de sub Podul Grand.

Echipele alea va vor bloca accesul la 22!!!! :roll: Cred ca era Dinamo si Rapid, nu? Te-am ajutat eu, Virgile... :wink:

Grinch23.03.2005 09:36

Eu zic sa ne calmam. E primu sezon dupa atatia ani in care Steaua mai scoate capul in UEFA . Oare ce trebuia sa ne asteptam ? Vedem la anul...peste 2 ani..3.. Important e ca s-a vazut ca in Europa doar Steaua poate.

Virgil23.03.2005 10:32

Echipele alea va vor bloca accesul la 22!!!! :roll: Cred ca era Dinamo si Rapid, nu? Te-am ajutat eu, Virgile... :wink:

Da,de ele era vorba.

Dar au niste nume atât de neînsemnate încât cu foarte mare greutate mi le amintesc.

Noroc cu tine ca esti saritor.Oricum daca nu sareai repede sa ma ajuti nu era nici o paguba.Merci totusi.In ceea ce priveste blocajul de care te temi,îti aduc la cunostinta ca SuperSteaua merge pe autostrada proprie,pe care e scrict interzis accesul animalelor.Iar pasarile care se vor încumeta sa se puna în fata Maybach-ului,vor fi facute una cu pamântul.

Forza Steaua !

dbd23.03.2005 13:14

sunt curios daca intrebam pe un jucator sa zicem pe Oprita cand s-au intors de la Villareal daca mai cunosc echipele Dinamo si Rapid ???

So bored!23.03.2005 15:48

cred ca mocirla din Ghencea v-a intrat in ochi.v-ati imbatat cu zapada topita si cu o victorie daruita pe tava de o echipa care urmarea sa scape de conducere,care a jucat degajat si care nu si-a facut pomana cu voi,ci doar v-a dat ocazia sa vedeti cat de maruntei sunteti.lasa-i sa nu mai stie de echipele din campionat.traiti cu mirajul europei.asta e tot ce puteti face.nimicnicia carecterizeaza sufletele orgolioase si putrezite pe care le afisati cu o superioritate pseudomeritata.

serban2323.03.2005 17:00

so boooring...

reddog23.03.2005 17:14
sunt curios daca intrebam pe un jucator sa zicem pe Oprita cand s-au intors de la Villareal daca mai cunosc echipele Dinamo si Rapid ???

Parerea mea umila: reveniti-va cu piciorusele pe pamant pana nu cadeti si va rupeti ceva.

dbd23.03.2005 17:19

dar voi cred ca deja v-ati rupt ceva...si anume creieru... :wink:

reddog23.03.2005 17:42

De cand se rupe creierul????????? :roll:

dbd23.03.2005 17:44

de cand au aparut cateii pe lume :lol: :wink: .

reddog23.03.2005 17:45

Pune mana pe carte ca e nasol... mai ai putin si imi spui ca rama are coloana vertebrala.

dbd23.03.2005 17:49

nici chiar asa de batut in cap nu sunt...

dar am o intrebare : de ce se rezema cainii cu piciorul pe un pom cand isi fac nevoia ?

reddog23.03.2005 17:57

Ce intrebare de doi lei... Nu am raspunsul la aceasta intrebare, eu spun sa incerci sa il descoperi singur. Cainii rosii nu asa isi fac nevoile. Sa nu ma intrebi cum ca imi iau ban...

«12»