FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Câștigãtorii celor 3 bilete la Steaua - Poli Iași

fcsteaua.ro10.08.2007 15:40

Concursul propus de Asociația Independentã a Suporterilor Steliști s-a încheiat! În urma tragerii la sorți, au fost stabiliți câștigãtorii celor 3 bilete la tribuna a II-a a stadionului "Steaua" pentru meciul Steaua București - Poli Iași, din cadrul etapei a III-a a Ligii I. Aceștia sunt:

Rãzvan Andrei Vasilache

Eugen Boban

Cristi-Alexandru Giurgicã

Cei 3 au rãspuns corect la cele 2 întrebãri propuse de AISS:

1. Cine a înscris golurile Stelei în partida Steaua - Paris Saint-Germain?

Rãspuns corect: Iosif Rotariu (pen.), Dennis ªerban, Marius Lãcãtuș.

2. Cine a fost cãpitanul Stelei în finala de la Sevilla?

Rãspuns corect: ªtefan Iovan (în lipsa lui Tudorel Stoica, suspendat)

Felicitãri celor 3 câștigãtori!

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

minymal10.08.2007 19:45

Voi va dati premiile astea intre voi ?

alexandruoro10.08.2007 20:48

dar si eu am raspuns exact la fel

SSK10.08.2007 21:48

Cum de te-ai prins?

danimarcu10.08.2007 22:18

Ca orice concurs de genul asta,probabil ca majoritatea concurentilor raspund corect,iar dintre raspunsurile corecte se trag la sorti cei trei castigatori.Cel putin asa cred eu...

SSK10.08.2007 22:38

Asa se si intampla. Si cu asta ii raspund si lui alexandruoro: nu toti cei care raspund corect castiga! Dintre participantii cu raspunsuri corecte, sunt trasi la sorti 3.

Pana acum, niciunul din cei 6 nu este membru AISS. In rest, e o chestiune de incredere.

Bodanel11.08.2007 06:11

Eu nici macar nu particip. Chiar daca stiu raspunsurile n-am bafta la tragerea la sorti(de fapt, nu am bafta la orice implica norocul).

La meciul cu Zaglebie unul dintre castigatori a avut accident cu masina si nu a putut ajunge asa ca biletul a fost dat ultimei persoane care era la coada sa isi ia bilet.Daca vrei poti sa vii diseara cand o sa dau biletele castigatorilor sa vezi.

bodanelu11.08.2007 07:46

nici eu nu particip :)

axl2311.08.2007 07:48

Eu nu particip din cauza ca nu stiu raspunsurile la intrebari, sunt prea grele. Organizatorii concursului se comporta ca niste tirani. Micii Nero!!!!

stelutawillis11.08.2007 09:43

Mie personal imi place ca se fac astfel de concursuri, asa mai invat unele lucruri despre Steaua:) (lucruri constructive...)

forzza Steaua

danimarcu11.08.2007 11:05
Eu nu particip din cauza ca nu stiu raspunsurile la intrebari, sunt prea grele. Organizatorii concursului se comporta ca niste tirani. Micii Nero!!!!

:biggrin: da,ce enervanti! ...De unde sa stie omul ce a fost acu' cativa ani?

Puteau si ei sa intrebe chestii mai recente,de pilda" ce a spus ieri Jiji Becali" sau" de cate ori a aparut patronul Stelei la ultimele stiri sportive?",ca in felul asta toata lumea ar avea sanse mai multe... :biggrin:

Gaby098911.08.2007 12:52
:biggrin: da,ce enervanti! ...De unde sa stie omul ce a fost acu' cativa ani?

Puteau si ei sa intrebe chestii mai recente,de pilda" ce a spus ieri Jiji Becali" sau" de cate ori a aparut patronul Stelei la ultimele stiri sportive?",ca in felul asta toata lumea ar avea sanse mai multe... :biggrin:

clar! ca ne si intereseaza pe noi de jj.....pfff....mda....cine stie participa cine nu,nu.felicitarii AISS pentru aceste concursuri!

sadeyes13.08.2007 07:09
dar si eu am raspuns exact la fel

Si eu, diferenta e ca eu am castigat, dar cum am plecat vineri seara la mare, an renuntat ca un gentleman la biletul castigat, asa ca e pe bune.