FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A picat transferul lui Herea la Steaua! (Prosport)

fcsteaua.ro09.08.2007 14:23

Transferul mijlocașului Ovidiu Herea la Steaua nu se va mai realiza. Dupã întâlnirea de la palat, Ana Maria Prodan a declarat: "Nu știu unde va ajunge, probabil la Progresul, din moment ce nimeni nu se înțelege cu nimeni"

La rândul sãu finanțatorul clubului Steaua, Gigi Becali a declarat: "Am vorbit cu Iacov sã dau 1,5 milioane pe care sã îi plãtesc în trei ani, 500.000 în fiecare an, dar nu a fost de acord. Nu cred cã Herea valoreazã trei milioane. Tot ceea ce fãceam era pentru jucãtor. Bãiatul e talentat, are 22 de ani și nu a ajuns la Steaua din cauza oamenilor care nu s-au ținut de cuvânt. A fost o minciunã oferta de 2,5 milioane de euro pentru Herea de la Steaua. Era o înțelegere sã îl iau eu înaintea lui Copos. Ana Maria Prodan nu are nicio vinã. Vinovații sunt Iacov și Copos", a spus Becali.

danimarcu09.08.2007 14:50

Transferul asta s-a tergiversat atat din cauza lacomiei unor oameni ca Iacov si tzatzoasa aia de Prodan.

Totusi,eu nu cred ca baiatul asta merita mai mult de 1 milion.

Pacat de el ca va trebui probabil sa joace in "b",dar asta este.Nu stiu ce cauta infractori ca Iacov in fotbal...

arcadia09.08.2007 15:05
gestul domnului Becali de al lasa pe Herea la rapid a fost unul frumos.Herea va ajunge la rapid

vine gratis la anul :D

MoRRiS09.08.2007 15:11

Se cereau prea multzi bani pentru un jucator ca Herea ... Nu prea merita 2.500.000 euro .. Iacov ala e un mare jeg de om .. si`a batut joc de Herea plimbandu`l ba la Rapid, ba la Steaua .. La fel si impresara lui Herea .. Pacat .. Acum o sa joace TOT in Liga a 2`a

Wally09.08.2007 15:12

Herea face vreo 800.000, nu mai mult! Poate e mai bine ca a cazut transferul decat sa fi dat o gramada de bani pe el si apoi sa fi fost trimis la Buzau.

fane_casieru09.08.2007 15:17
nu cred ca Herea ar fi fost trimis la buzau

Nu la Buzau....direct la Real Madrid.

Astristul09.08.2007 15:20

Si asa sper sa ramana. Sper sa nu ma trezesc maine sau saptamana viitoare ca iar vine la Steaua. Sa se duca unde o vrea. M-am saturat de atatea telenovele. Zici ca romanii s-au ambitionat si au vazut cum italienii au avut parte de telenovela Chivu si acum hop si noi cu telenovela Herea.

Baiatul asta umflat de presa nu e vinovat ca e tratat ca o halca de carne la hale, dar sa fim seriosi, nu e un jucator de Steaua, asa cum e Plesan de exemplu!

Eu unul sunt cel mai fericit daca Herea si Camus NU VOR FI ADUSI la Steaua!

E mai important sa ai o atmosfera buna in vestiar decat sa-ti iei cine stie ce vedeta care sa o strice...

FORZA Steaua !!! steag2

danimarcu09.08.2007 15:25
daca Herea ar fi ajuns la Steaua in 2,3 ani ar fi ajuns coleg cu Mutu si Chivu la Barcelona

Bine ai venit, @amzaciprian! In ritmul in care postezi, in cateva zile vei primi calificativul "stelist pana la moarte"! Tine-o tot asa,nu te lasa! steagsahmic

vanfootball09.08.2007 15:25

Nu va mai uitati in gura lui Becali. Ce oferta e aia cu plata banilor in 2 ani? Cred ca a inventat-o acum, pe loc. A vrut sa il impiedice sa ajunga la Rapid, sa nu-l ia "comunistul", iar apoi sa gaseasca el o explicatie pentru ratarea transferului. De fiecare data sunt de vina ba impresarii, ba celalalt club, ba jucatorii etc. Ne-a mintit din nou ca face si drege, iar in loc de Belluschi ne-am trezit cu Plesan, in loc de Dady am ramas cu Zaharia si asa mai departe. Asta e stilul lui, arunca sume colosale in presa si apoi da 500.000 pe un jucator provenit de la cluburi in "foame de bani".

Nu este o campanie proasta de transferuri, dar se putea mult mai mult, avand in vedere banii primiti de la UEFA sezonul trecut, iminenta intrare in grupe (adica alte 10 milioane) si posibilitatea de a intra direct in grupe si la anul, prin castigarea titlului.

vasilestelistul09.08.2007 16:07

era de stiut ca nu il va transfera pe Herea.Becali spune numai minciuni atata stie el sa zica MINCIUNI

ASTA E dar nu avem ce face

SSK09.08.2007 16:19

@amzaciprian, daca nu incetezi cu posturile din 10-n 10 minute la toate topicurile, o sa ne parasesti pentru cateva zile.

pepsiboy09.08.2007 16:26

adevarul e ca m-am cam saturat...

amzaciprian09.08.2007 16:32

Herea nu are fata de Dinamo

danimarcu09.08.2007 16:40
@amzaciprian, daca nu incetezi cu posturile din 10-n 10 minute la toate topicurile, o sa ne parasesti pentru cateva zile.

E de neoprit baiatul asta!

Am impresia ca doar scrie intr-una,dar nu citeste in urma niciodata!

nemilosul09.08.2007 16:41
Nu va mai uitati in gura lui Becali. Ce oferta e aia cu plata banilor in 2 ani? Cred ca a inventat-o acum, pe loc. A vrut sa il impiedice sa ajunga la Rapid, sa nu-l ia "comunistul", iar apoi sa gaseasca el o explicatie pentru ratarea transferului. De fiecare data sunt de vina ba impresarii, ba celalalt club, ba jucatorii etc. Ne-a mintit din nou ca face si drege, iar in loc de Belluschi ne-am trezit cu Plesan, in loc de Dady am ramas cu Zaharia si asa mai departe. Asta e stilul lui, arunca sume colosale in presa si apoi da 500.000 pe un jucator provenit de la cluburi in "foame de bani".

Nu este o campanie proasta de transferuri, dar se putea mult mai mult, avand in vedere banii primiti de la UEFA sezonul trecut, iminenta intrare in grupe (adica alte 10 milioane) si posibilitatea de a intra direct in grupe si la anul, prin castigarea titlului.

ai dreptate

el si cu panarama aia si-au batut joc de saracu copil

chiar daca ma doare ca spun asta dar trebuia sa il lase sa se duca la milogi,acum ciobanul si-a facut ambitia si poate prin minciunile lui a distrus cariera la un jucator care promitea foarte mult

iar daca Herea e jucator de trimis la buzau la modul cum se prezinta mijlocul nostru atunci nu stiu ce sa mai zic

suma de 2.500.000 e imensa pentru un jucator ca el,dar era frumos sa faci o oferta reala si sa o respecti

Herea sincer mi se pare un jucator bun care putea sa creasca foarte mult iar pe langa alde Lovin,Banel si ov Petre nu strica deloc mai ales ca poate juca pe orice post la mijloc

amzaciprian09.08.2007 17:08

scz pentru cate topicuri am scris.am sa incetez

-=Danny=-09.08.2007 17:47

Ma bucur ca a picat transferul lui Herea . Sincer nu l-am vazut nici o data cum joaca , dar mai mult de 1.5 milioane de euro , nu as da pe el , mai bine mai pune Becali i9nca 1.5 mil de euro si il ia pe Camus , ca e si coordonator de joc .

MadFroG09.08.2007 19:25

Nu mai pot de suparare.

vlad stelistu09.08.2007 20:48
Ma bucur ca a picat transferul lui Herea . Sincer nu l-am vazut nici o data cum joaca , dar mai mult de 1.5 milioane de euro , nu as da pe el , mai bine mai pune Becali i9nca 1.5 mil de euro si il ia pe Camus , ca e si coordonator de joc .

Mey danny u ai zis ca nu l-ai vazut niciodata jucand da zici ca n-ai da mai mult de 1 milion de euro p el.Atunci de unde jtii cum joaca?? :rolleyes:

Tupac Amaru10.08.2007 05:22

Referitor la aceasta stire, va pot spune urmatoarele: ma Bucur Obor colt cu Mihai Bravu.

potra10.08.2007 05:43
el si cu panarama aia si-au batut joc de saracu copil

mie de data asta chiar nu mi se pare ca a fost Becali de vina...poate a vehiculat sume imense e adevarat si poate intradevar nici nu avea de gand sa-l ia, POATE desi eu zic ca-l lua.....e vina patronului de la Progresul care a spus clar ca la Steaua nu-l da si s-a ambitionat sa i-l dea lui Copos, numa ca ala-i prea chitros ca sa dea atatia bani vreodata pe un jucator. stiu ca am vazut la televizor la un moment dat si declaratia patronului cum ca el la Steaua nu-l da, si l-am auzit si pe pusti care a zis ca-si doreste sa vina la noi.e adevarat, e o incurcatura mare acolo si asta din cauza ca manariile sunt prea imputite si interesele prea mari.dar oricum, parerea mea e ca aici Becali nu are nici o vina, era a treia roata la bicicleta si a fost data afara....pacat de baietzasul ala!

sevilia8610.08.2007 09:10

Pacat ca nu a ajuns la noi,este talentat pustu(nu de 3 mil de euro) si cred ca Hagi ar fi facut jucator mare din el

steaua_gloria10.08.2007 11:57

Mie imi e mila. Aia se joaca cu cariera lui.

w3bmaster10.08.2007 13:58

Herea are 22 ani si nu mai e o "tanara speranta" sigur nu merita atatia bani

In rest asta e mai bine aducem straini decat "romanasi de ai nostri"

Forza Steaua

Oradeanu11.08.2007 06:21
Herea are 22 ani si nu mai e o "tanara speranta" sigur nu merita atatia bani

In rest asta e mai bine aducem straini decat "romanasi de ai nostri"

Forza Steaua

Da' foarte multi straini a adus Steaua acum. 2 din 14, nu?