FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tragerea la sorti alkmar; newcastel sau sporting

slim18.03.2005 12:47

ce parere aveti de traseu daca tecem de galbejiti astia eu zic ca trecem si de alkmar dar in semifinale cam greu zic yo dar sa dea D-zeu sa ajungem acolo ca eu unu sunt multumit de performanta daca e sa ajungem daca nu sunt si acum numai sa nu iesm rusinos din UEFA cum am iesit cu psg (blat ordinar pe vremea aia )sper sa fim fericiti si duminica FORZA Steaua :D :D :D :D

dbd18.03.2005 12:54

trecem trecem si de semifinala...

Bisquit18.03.2005 14:42

Eu cred ca daca trecem de Villarreal suntem 80% castigatorii cupei UEFA!!! De englezi nu mi-e frica pentru ca jucatorii romani sunt net superiori pe plan tehnic si se stie ca echipele romanesti mereu au avut succes in confruntarile cu echipele engleze!! Olandezii sunt ca si Steaua, surpriza competitiei dar eu zic ca la ce echipe am intalnit noi pana acum, nu ne vom incurca tocmai cu astia!! Portughezii sunt destul de tehnici si sa nu uitam ca vin dintr-o tara unde se practica un fotbal oarecum in genul nostru, dar nu se compara cu Valencia, cu..... Deci avem mari sanse daca reusim sa ne calificam!!!!!!!FORTA Steaua!!!!

slim18.03.2005 15:57

eu zic ca e greu cu sportig daca e sa ajungem acolo ca de olandezi nu pre mie frica asa rau vilareal si sporting dar sa ajungem.Dar ia ganditiva voi daca ajungem ce fac asti prin camp pe la noi stadioane pline si vor juca cu noi de parca ar fi sf lumi ia sa vedeti voi cat faulturi o sa fie in 2 meciuri cu echipa blat si apulum:(

Neaga8818.03.2005 16:45

Doamne Ajuta sa trecem de Villareal ... ca de Alkmaar sunt sigur ca trecem fara probleme .... si avem locu' asigurat in semifinale, dar asta daca trecem de villa ...

doar_stelist18.03.2005 19:34

fratiloe nu-mi vine sa cred . dupa meciul cu valencia (de la ei) , mai speram o p**a ,si acum facem calcule pentru finala.doamne sa ajungem pana in finalaaaaaaaaaaa :!:

dbd19.03.2005 09:41

eu mai sper ca trecem si de Villareal...si de semifinala...

gianini19.03.2005 12:09

doamne, macar un tur sa mai trecem.

Neaga8819.03.2005 12:10
doamne, macar un tur sa mai trecem.

:) .. asa am zis totzi de cand am ajuns in grupe ... :) bine macar ca avem ce zice .. sa dea Domnu' sa zicem asa pana in finala ! :)

slim20.03.2005 18:08

hai fratilor ca se apropie ora sa vedem daca rugamintile noastre au fost auzite eu sper sa fi fost un 1-1 ar fi mparfum si abia apoi sa vb de alkmar BAFTA BAIETILOR NOSTRI SI HAI O FORZA Steaua SA MOAR catei si milogi FORZA Steaua GOOOOOOO 2 THE FINAL