Razvan Ochirosii a revenit la antrenamentele ros-albastrilor dupa o pauza indelungata.
Mijlocasul stelist a fost unul dintre remarcatii lui Hagi in cantonamentul de la Kaprun, insa "Regele" nu a putut conta pe el in acest inceput de sezon.
Razvan Ochirosii a revenit la antrenamentele ros-albastrilor dupa o pauza indelungata.
Mijlocasul stelist a fost unul dintre remarcatii lui Hagi in cantonamentul de la Kaprun, insa "Regele" nu a putut conta pe el in acest inceput de sezon.
Foarte bine asa avem inca un jucator apt de joc si incet incet ne completam lotul.Mai urmeaza sa se refaca Badea, Ghionea si Iacob si vom avea lotul complet.Steaua are o super echipa mai ales ca s-a intarit cu Mihaita Plesan.Ochirosii este o tanara speranta a clubului care va fi jucator de baaz dupa parerea mea, deoarece are potential din plin.
ma bucur pentru el pentru ca va deveni un titular al Stelei, Forza Steaua
o stire f buna avem nevoie de Ochirosii
FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu cred ca Ochirosii va juca in returul cu Zaglebie de miercuri , pentru ca nu este 100% in forma acum , dupa o accidentare .
Ochirosii e de perspectiva ..
Nu cred ca Ochirosii va juca in returul cu Zaglebie de miercuri , pentru ca nu este 100% in forma acum , dupa o accidentare .
Nici nu cred ca este trecut pe lista UEFA
Razvan ochii rosii e un jucator de valoare si merita tot ce e mai bun.....
el e o minune a lu Steaua pentru ca alti jucatori care sunt la varsta lor nu fac ce face el fularsteau2
steaua_ro
steagsahmic Daca in grupe fularsteau2 va face treaba buna ( si cu siguranta va face ) , iar daca Ochirosii va juca nu ma va mira faptul ca echipe cu nume mare in Europa sa faca oferta pentru el...Si i-mi doresc din suflet ca este un copil care da toul pe teren atunci cand intra si va ajunge departe... FORZA Steaua steaua_ro Bravo Razvane pentru curajul de care dai dovada ... steaua_ro
Sper sa-si revina cat mai repede pentru ca avem mare nevoie de el. Nu avem mijlocas stanga, iar Banel si Croitoru nu dau randament pe acest post.