FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ochirosii A Revenit La Antrenamente (fanatik)

fcsteaua.ro06.08.2007 20:20

Razvan Ochirosii a revenit la antrenamentele ros-albastrilor dupa o pauza indelungata.

Mijlocasul stelist a fost unul dintre remarcatii lui Hagi in cantonamentul de la Kaprun, insa "Regele" nu a putut conta pe el in acest inceput de sezon.

Sylvyx07.08.2007 06:12

Foarte bine asa avem inca un jucator apt de joc si incet incet ne completam lotul.Mai urmeaza sa se refaca Badea, Ghionea si Iacob si vom avea lotul complet.Steaua are o super echipa mai ales ca s-a intarit cu Mihaita Plesan.Ochirosii este o tanara speranta a clubului care va fi jucator de baaz dupa parerea mea, deoarece are potential din plin.

Mosuc07.08.2007 07:10

ma bucur pentru el pentru ca va deveni un titular al Stelei, Forza Steaua

vasilestelistul07.08.2007 07:59

o stire f buna avem nevoie de Ochirosii

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!

-=Danny=-07.08.2007 08:01

Nu cred ca Ochirosii va juca in returul cu Zaglebie de miercuri , pentru ca nu este 100% in forma acum , dupa o accidentare .

catalingl07.08.2007 09:21

Ochirosii e de perspectiva ..

al_gogo1007.08.2007 11:07
Nu cred ca Ochirosii va juca in returul cu Zaglebie de miercuri , pentru ca nu este 100% in forma acum , dupa o accidentare .

Nici nu cred ca este trecut pe lista UEFA

stelista anului(stefy)07.08.2007 13:20

Razvan ochii rosii e un jucator de valoare si merita tot ce e mai bun..... fular-campionii el e o minune a lu Steaua pentru ca alti jucatori care sunt la varsta lor nu fac ce face el fularsteau2 fularultras steaua_ro

Magnifica Steaua09.08.2007 00:21

steagsahmic Daca in grupe fularsteau2 va face treaba buna ( si cu siguranta va face ) , iar daca Ochirosii va juca nu ma va mira faptul ca echipe cu nume mare in Europa sa faca oferta pentru el...Si i-mi doresc din suflet ca este un copil care da toul pe teren atunci cand intra si va ajunge departe... FORZA Steaua steaua_ro Bravo Razvane pentru curajul de care dai dovada ... steaua_ro

Wally09.08.2007 09:32

Sper sa-si revina cat mai repede pentru ca avem mare nevoie de el. Nu avem mijlocas stanga, iar Banel si Croitoru nu dau randament pe acest post.