FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nou Sistem De Ticketing Si Acces Pe Stadionul Steaua (fanatik)

«12»
forever_STEAUA07.08.2007 11:04

@shack3r

1. Intrați pe baza biletelor, nu aveți nevoie de buletin

2. Numele tãu va apãrea pe toate biletele cumpãrate cu buletinul tãu

3. Pe stadion veți sta pe locurile unde aveți bilete.

potra07.08.2007 11:39
plus ca pe la 4 s-au gasit si jandarmii aia sa puna garduri separatoare :wacko: .

[/size][/size][/size][/size]

mai bine mai tarziu decat niciodata.....macar a fost mai lejer cu gardurile? ca fara ele era un haos total!!!

shack3r07.08.2007 11:41

OK.Multumesc.Si daca eu cumpar 3 bilete odata,vom sta toti impreuna sau ne vor da locuri diferite in tribuna?Sau alegem noi?Chestia asta nu am priceput-o eu.Multumesc oricum

Jony_stelist07.08.2007 11:42
Ce-ai, mah, cu Biscuite? E baiat de treaba!

Bai frate o fi el de treaba, ieri la prima casa toata lumea statea la coada,cand aud din spate 'Pardon vin cu bilete" si il vad pe biscuite dand niste pusti de 15 ani pe sfert cat el sa isi i-a bilete,la care mai zicea "pai voi stiti cine sunt eu ma cetatenilor ","pai voi stiti cate am facut eu pentru Steaua"

"date ma din fata mea de laba_giu imputit ca vreau sa iau bilete",plm toti se uitat asa frumos la el,nororc ca eu mai mananc acasa si mai ma duc si pe la sala ca de mine nu s-a luat,plm prostii stateau de 4 ore la coada smecherii,stelistii adevarati,vin si in 20 min pleaca si acasa :wub: .Misto nu???? si bineinteles ca dupa el au venit o gramada de disperila care impingeau si care venisera de 20 min.Sa nu ma intelegi gresit,il respect pentru ceea ce a facut la Steaua,dar am ramas placut impresionat de un baiat de la insurgentii care a stat de cand am venit aproape pana am plecat cu mine la coada,ala ce avea,tot membru al galeriei era,tot stelist era,nu era "cetatean",ect RESPECT LUI

Meth0dMan07.08.2007 11:51

Eram ieri la casele de bilete si erau oameni care au stat de la ora 9 dimineata pana la 6 seara sa isi ia bilet si jandarmii s-au gandit si ei dupa vreo 6 ore sa puna graduri ..Sa ne bagam p in Argaseala sin Becali ca de cand a plecat MM Stoica nu mai are grija nimeni de noi **** Argaseala SI Becali

-=Danny=-07.08.2007 11:56

PAi nu a bagat ma Argaseala sistemu asta de Ticketing , Becali a dat ordine lu Argaseala , nu avea cum sa nu respecte ordinu , ca stiti ca Gigi e coleric .

Dragoshel07.08.2007 12:08

ohoooo, asta nu cred ca o sa vad miercuri, desi cred... imi si imaginez cum isi cauta aia locul ca la teatru, se aseaza frumos pe scaun ....................... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

forever_STEAUA07.08.2007 12:36

@Dragoshel

ªi când îl gãsesc ocupat începe scandalul :laugh:

PS: Mã refeream la zonã (peluze, tribuna 1, tribuna 2 etc.) Era foarte nedumerit :)

fane_casieru07.08.2007 12:44
Sa imi povestesti si mie cum a fost pe stadion , joi .......Nu am fost acolo , dar cred ca principala problema este chestia asta cu buletinele . mai bine ii lasa sa intre toti , decat ii filmau la intrare , si sa puna domen pe tot stadionu camere performante , la fiecare coltisor , sa ii vada pe toti ce fac . Daca fac ceva rau , pac trimit jandarmi pe ei , si sa le dea amenda exagerata , cat mai mare , ca sa traga toata viata .

@danny - iar bati campii ? nu-ti face probleme ca pana o sa ai si tu Carte de Identitate or sa monteze camere de luat vederi pe fiecare scaun in parte si atunci va fi de ..vis... :biggrin:

-=Danny=-07.08.2007 12:45

@Dragoshel A fost tare =))))):)))))) . Cum a zis si @forever_STEAUA , cand o sa isi gaseasca locurile ocupate o sa iasa scandal , si atunci cand vreau sa dau pe meci , o sa il confund cu wreslingul :)))

Last Edit : Pai io am demult buletin :P

fane_casieru07.08.2007 12:54

[

Last Edit : Pai io am demult buletin :P

Si ce faci cu el ????? :biggrin: :biggrin: :biggrin:

shack3r07.08.2007 14:24

@ forever_STEAUA

Nu sunt chiar atat de prost.Eram nedumerit daca vom sta pe locurile care sunt scrise pe bilet,randul x locul y sau cum e

Heart_For_Steaua07.08.2007 15:44

Eu acum m-am intors de la casele de bilete si parea ca totul merge binisor ... Numai ca scannerele de acolo incepusera sa nu mai functioneze bine , gresindu-le datele persoanelor ce cumparau bilete. Si mie mi-a gresit numele de familie , l-am intrebat pe casier daca are vreo importanta si a zis ca nu , dar eu stiu???

Daca am mai cuparat un bilet pentru un amic , el va trebui sa intre odata cu mine in stadion? Sau poate intra oricand?

AmuntBoy07.08.2007 16:24

la intrare nu se cere buletinul

bagi codul ala in "gaura" unde a aratat nea Vali si se deschide poarta :))

MIREL6RADOI07.08.2007 16:46

Un tovaras de-al meu , a zis ca dupa experienta de azi , nu mai merge la meciurile Stelei de acasa...mai degraba in deplasari....

MadFroG07.08.2007 16:57

Case mai multe , program extins si sa poti cumpara doua bilete pe un singur buletin .

cmcsteaua9007.08.2007 17:29

STIE CINEVA?MAI SUNT BILETE LA TRIBUNA A2A???

eddie the 'ead07.08.2007 17:32

Lumeee, lumeeee ! Mare sistem mareeee!!! Deocamdata greoi si de doi lei. Pentru ca altfel nu inteleg cum e posibil sa ai abonament si sa te duci sa-ti iei biletul, dar sa ti se spuna ca l-ai cumparat deja si te mai si "recunoaste" vinzatoarea, de ramai interzis... :))) penibil!!!

In fine, noroc ca nu au fost scumpe abonamentele...

Si bine ca au aparut bisnitarii...

pe astia nu vrea jijel sa puna bita? desi nu e mare diferenta intre ei si cei 30 de indivizi cu care a aparut inconjurat la meciul cu national, asa ca...

pda07.08.2007 18:00

Mda, 4 ore am stat azi pentru bilete, dintre care vreo 3 in ploaie. Cea mai tare faza, un jandarm cica: "Intrati cate 10 va rog, las la latitudinea dumneavoastra", pai bine bai dobitocule 10 e un numar destul de mare, noi puteam sa intram si 30 de insi ca tu asteptai sa zica unu eu sunt 10. Treci de fluidizarea din parti a jandarmilor ca sa ajungi la casele de bilete. Acolo casele parca erau castele protejate cu santuri pline cu apa si noroi, mai ramanea sa apara o chestie sa ma traga in noroi. Sa vedem maine ce coada o sa fie la intrare, d-abia astept...

@cmcsteaua90 Cand mi-am luat eu mai erau si am plecat cam pe la 6. Incearca maine de dimineata, nu stiu ce sa zic.

AmuntBoy07.08.2007 18:03

O sa fie haos la porti ...

Daca va fi tot asa de "rapid" si accesul in stadion

Stelist_de_mic07.08.2007 18:09
@shack3r

1. Intrați pe baza biletelor, nu aveți nevoie de buletin

2. Numele tãu va apãrea pe toate biletele cumpãrate cu buletinul tãu

da...si viata e asa roz...

alexh07.08.2007 18:24

Speculã pentru meciul Stelei cu Zaglebie

2007-08-07 19:33:00

Speculanții și-au fãcut apariția la stadionul Steaua. Cei care doresc sã cumpere bilete și nu reușesc, sunt întâmpinați de bișnițari, care le propun tichete cu prețuri variind între 40 și 100 RON.

Astfel, la peluzã, un bilet este vândut la suprapreț cu 40 RON, prețul oficial fiind de 5 RON. Pentru tribuna a II-a, un tichet costã la speculanți 50 RON, în timp ce prețul oficial este de 10 RON, iar biletul la tribuna I se achiziționeazã de la speculanți cu 100 RON, deși prețul oficial este de 20 RON. (Cristian Otopeanu)

___

SA-I FWT IN GAT!!!! Mama ce i-as spinteca,pe toti....cum frate 400 de mii pentru un amarat de bilet la peluza?!

Quetzalcoatl07.08.2007 19:27

Mdah, am stat 5 ore sa mi iau un amarat de bilet la peluza. Jalnica organizarea din partea clublului, macar n-a mai fost degringolada din prima zi datorita implicarii mai active a jandarmilor. Oricum, trebuie revizuit sistemul asta de rahat. Bataie de joc......

«12»