FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Concursul s-a încheiat!

fcsteaua.ro06.08.2007 12:27

Concursul propus de Asociația Independentã a Suporterilor Steliști s-a încheiat! În urma tragerii la sorți, au fost stabiliți câștigãtorii celor 3 bilete la tribuna a II-a a stadionului "Steaua" pentru meciul Steaua București - Zaglebie Lubin, din turul al II-lea preliminar al UEFA Champions League. Aceștia sunt:

David Silviu Petrus

Florin Catrina

Claudiu Iordache (Ploiești)

Cei 3 au rãspuns corect la cele 3 întrebãri ale concursului:

1. Ce fost celebru jucator al Stelei a "fugit" in Germania la inceputul anilor 80?

Rãspuns corect: Marcel Rãducanu

2. Care este numarul titlurilor de campion cucerite de Marius Lacatus cu Steaua?

Rãspuns corect: 10

3. Care este ultimul an in care Steaua a cucerit eventul?

Rãspuns corect: 1997 (sezonul 1996-1997)

Precizãri:

La prima întrebare, o serie de participanți au rãspuns "Viorel Nãstase". Am hotãrât sã-i includem și pe aceștia în concurs, deși considerãm cã singurul fotbalist celebru care a fugit de la Steaua în acea perioadã nu poate fi decât Marcel Rãducanu. Cu toate acestea, pentru a nu lãsa loc interpretãrilor, am decis sã acceptãm rãspunsul drept corect. Pe viitor, vom încerca sã punem întrebãri cu rãspuns unic.

Ultimul event (câștigarea titlului și a Cupei în același sezon) al Stelei a fost realizat în 1997, când Steaua a caștigat campionatul și a învins FC Național în finala Cupei României cu scorul de 4-2. În 1999 (un rãspuns des întâlnit), Steaua a cucerit doar Cupa României, campionatul fiind câștigat de echipa Rapid București.

Felicitãri celor 3 câștigãtori!

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

Dragoshel06.08.2007 12:43

felicitari si din partea mea celor 3 castigatori si la mai multe concursuri AISS.

ultras_florin2006.08.2007 13:15

Bilete la meciul Steaua-Zaglebie se pot procura si prin rezervare?Eu sunt din provincie si as dori sa vad meciul cu mai multi prieteni,dar nu-mi pot procura bilete decat in ziua meciului.Daca-mi poate raspunde cineva astept raspuns.

SSK06.08.2007 13:25
Bilete la meciul Steaua-Zaglebie se pot procura si prin rezervare?

Nu.

rockist06.08.2007 13:28

din pacate , nu se poate prin rezervare ...ar insemna sa fim un club de talie europeana in privintza organizarii/managementului ... ceea ce nu e cazul in momentul de fatza :(

LeoKinG06.08.2007 16:06

Felicitari castigatorilor si AISS pentru consurs...la mai multe!

elika06.08.2007 17:41

am si eu o intrebare biletele se pot lua doar cu buletinul? va multumesc steag2 mereu superiori

SSK06.08.2007 17:53

Da, doar cu buletinul*.

*in limita stocului disponibil la casele de bilete

elika06.08.2007 18:15
Da, doar cu buletinul*.

*in limita stocului disponibil la casele de bilete

ms ms mult :* ;)

bogdan_elvetianu06.08.2007 20:24

BUNA SEARA!NU VREAU SA DERANJEZ SI STIU CA NU SUNT LA SUBIECT DAR POT SA STIU SI EU DE CE PE EMBLEMA A.I.S.S. ESTE SCRIS semper superiores, NE ESTE RUSINE SA SCRIEM IN ROMANA?ESTE FOARTE URAT LANGA TRICOLORUL NOSTRU SI FRUMOASELE CULORII ALE CLUBULUI NOSTRU IUBIT SA SCRIEM CEVA IN ALTA LIMBA, MERSI SI POATE VA MAI GANDITI SI VOI DACA VA IUBITI TARA SI ECHIPA FAVORITA CA MINE

SSK06.08.2007 20:26

Ne-am gandit si noi ca romana tragandu-se din latina...

andyro06.08.2007 22:03
BUNA SEARA!NU VREAU SA DERANJEZ SI STIU CA NU SUNT LA SUBIECT DAR POT SA STIU SI EU DE CE PE EMBLEMA A.I.S.S. ESTE SCRIS semper superiores, NE ESTE RUSINE SA SCRIEM IN ROMANA?ESTE FOARTE URAT LANGA TRICOLORUL NOSTRU SI FRUMOASELE CULORII ALE CLUBULUI NOSTRU IUBIT SA SCRIEM CEVA IN ALTA LIMBA, MERSI SI POATE VA MAI GANDITI SI VOI DACA VA IUBITI TARA SI ECHIPA FAVORITA CA MINE

Nickname-ul tau ne dovedeste foarte clar, prin puterea exemplului, cat de mult iti iubesti tara. Cu Citius Altius Fortius cum era ?

alexblaja07.08.2007 15:42

Da, nici eu nu inteleg de ce se spune "De gustibus non disputandum" si nu "Nu te caci in gusturile omului"...

Propun sa intram peste latinii astia si sa ii obligam sa invete romana pe toti! Este inadmisibil sa scriem in limbi straine pe steme! Macar o placuta bilingva, ceva...

axl2307.08.2007 16:19

@alexblaja

Hi hi hi.