FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florian Pittiș A Murit

1on05.08.2007 13:04

ULTIMA ORÃ: Florian Pittiș a murit

Duminicã 05 august 2007, 15:47

Cântãrețul, actorul și realizatorul radio Florian Pittiș a încetat de viațã.

Florian Pittiș avea de mai bine de un an de zile un adenom de prostatã pe care medicii nu l-au putut opera.

Artistul a fost internat la Institutul Oncologic Fundeni în urmã cu douã sãpentruãmâni. Starea lui s-a agravat pe zi ce a trecut. Familia a ținut în tot acest timp la confidențialitatea informațiilor legate de starea lui Florian Pittiș.

Actorul, cântãrețul de folk și producãtorul radio s-a nãscut în octombrie 1943. Este unul dintre membrii fondatori ai grupului "Pasãrea Colibri", a lucrat la teatrul Bulandra cu regizori precum Liviu Ciulei, Andrei ªerban sau Alexandru Tocilescu, a jucat în câteva filme, printre care "Gioconda fãrã surâs", "Adio", "Dragã Nela", "Veronica se întoarce", "Înnebunesc și-mi pare rãu", iar vocea sa se poate auzi în varianta dublatã a filmului de animație "Mașini", din 2006.

Pittiș a fost și directorul singurului post de radio din România ce emite doar pe internet, Radio3Net.

Sursa: Realitatea TV

-=Danny=-05.08.2007 13:14

Sa ii fie tarana usoare !!! Dar macar spunene ......a fost Stelist ??:D

bodanelu05.08.2007 13:32

nu, era rapidist

-=Danny=-05.08.2007 13:35

Oricum nu conteaza ....Dumneazeu sa il ierte !!!!

JDERUL05.08.2007 13:41

Dumnezeu sa-l ierte !

Prin disparitzia lui,cultura romaneasca mai pierde un slujitor. Noi sunrem mai saraci cu un caracter!

Adio !

Condoleantze familiei si tuturor celor care i-au fost apropiatzi !

SSK05.08.2007 13:59

Un artist.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace!

Cristocea_05.08.2007 14:04

Dumnezeu sa-l ierte

korynna05.08.2007 14:14

Dumnezeu sa-l ierte!

IL_Diablo05.08.2007 14:22

Nu conteaza cu ce echipa a tinut. A fost un artist important. Chiar daca atunci cand am lucrat cu el nu am fost in cele mai bune relatii vreau totusi sa imi exprim condoleantele familiei si prietenilor. Ramane o voce inconfundabila, un spirit liber si mereu tanar. Cultura romaneasca a mai murit putin odata cu disparitia lui Florian Pittis. Dumnezeu sa-l odihneasca!

1on05.08.2007 14:27

S-a stins Moțu Pittiș

Duminicã 05 august 2007, 16:40

Boala l-a doborât pe Florian Pittiș. Artistul s-a stins, în jurul orei 15, la Institutul Oncologic Fundeni, unde era internat de douã sãpentruãmâni. Starea lui s-a agravat de la o zi la alta, iar cancerul de prostatã de care suferea s-a transformat în metastaze multiple.

Florian Pittiș a fost internat luni de urgențã la Institutul Oncologic Fundeni, dupã ce cu o sãpentruãmânã înainte fãcuse un set de analize tot la Institutul Fundeni.

Familia a ținut la confidențialitate și le-a cerut medicilor sã nu vorbeascã cu presa despre starea artistului. ªi Florian Pittiș a dorit ca informațiile privind starea sa de sãnãtate sã nu fie divulgate presei sau persoanelor neautorizate, a declarat medicul Mãdãlina Drãgãnescu, citând o notã semnatã de Florian Pittiș, pe 2 august. Medicul care l-a îngrijit pe artist a spus cã acesta a suportat ultima perioadã din viațã cu mult umor și demnitate.

Cunoscut interpret de muzicã folk și om de radio, Florian Pittiș era alintat cu porecla de Moțu. S-a nãscut pe 4 octombrie 1943 la București și a devenit cunoscut într-un trio cu Anda Cãlugãreanu și Dan Tufaru, iar mai târziu, în Cenaclul Flacãra.

Între 1992-2001 a cântat alãturi de Pasãrea Colibri. A jucat și în câteva filme: Gioconda fãrã surâs, Adio, dragã Nela, Veronica se întoarce, Înnebunesc și-mi pare rãu. Cunoscutã este și pasiunea sa pentru fotbal, Pittiș fiind membru al Clubului Aristocratic al Rapidului.

bodanelu05.08.2007 15:43

Dumnezeu sa-l ierte!

Azzido05.08.2007 17:08

Nici nu mai conteaza ce echipa a sustinut.

Inainte de toate suntem oameni si trebuie sa ne purtam ca atare.

Dumnezeu sa-l ierte !

S-a mai pierdut un om de calitate sau mai bine zis "another one bytes the dust" :sad2:

I.N.Money05.08.2007 20:10

"Nu conteaza cat de lung am parul,ci conteaza cat si cum gandesc "

Dumnezeu sa-L ierte !

Mihai Somanescu05.08.2007 20:31
ULTIMA ORÃ: Florian Pittiș a murit

Duminicã 05 august 2007, 15:47

Cântãrețul, actorul și realizatorul radio Florian Pittiș a încetat de viațã.

Florian Pittiș avea de mai bine de un an de zile un adenom de prostatã pe care medicii nu l-au putut opera.

Artistul a fost internat la Institutul Oncologic Fundeni în urmã cu douã sãpentruãmâni. Starea lui s-a agravat pe zi ce a trecut. Familia a ținut în tot acest timp la confidențialitatea informațiilor legate de starea lui Florian Pittiș.

Actorul, cântãrețul de folk și producãtorul radio s-a nãscut în octombrie 1943. Este unul dintre membrii fondatori ai grupului "Pasãrea Colibri", a lucrat la teatrul Bulandra cu regizori precum Liviu Ciulei, Andrei ªerban sau Alexandru Tocilescu, a jucat în câteva filme, printre care "Gioconda fãrã surâs", "Adio", "Dragã Nela", "Veronica se întoarce", "Înnebunesc și-mi pare rãu", iar vocea sa se poate auzi în varianta dublatã a filmului de animație "Mașini", din 2006.

Pittiș a fost și directorul singurului post de radio din România ce emite doar pe internet, Radio3Net.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

cRiss4Steaua05.08.2007 20:35

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !

Wally05.08.2007 22:26

Dumnezeu sa-l ierte! Nu pot sa uit atmosfera pe care o facea an de an la Sighisoara...

karas_ultras05.08.2007 22:42

Dumnezeu sa-l odihneasca!

M-a invatat sa ascult muzica adevarata: Bob Dylan, Fleetwood Mac, The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, etc.

Era ultimul hipiot!...

horse3706.08.2007 07:36

nu conteaza cat de lung am parul,

mai presus e cat si cum gandesc,

sa nu uitam aceste cuvinte fratilor! sa nu-l uitam in veci pe cel care a fost FLORIAN PITIS.

odihna vesnica motule...

Vînare de vînt

How many roads must a man walk down before you call him a man?

How many seas must a white dove sail before she sleeps in the sand?

How many times must the cannonballs fly before they are forever banned?

The answer, my friend, is blowing in the wind,

The answer is blowing in the wind.

Cîte drumuri un om ar avea de fãcut pînã ei sã-l considere om?

Cîte mãri pescãrușii mai au de bãtut pînã ajung pe nisip pentru somn?

Cîte bombe vor mai sfîrteca vieți întregi pîn' sã le interzicem pe veci?

Rãspunsul prieteni e vînare de vînt,

Rãspunsu-i vînare de vînt.

Cîți ani poate un munte în lume trãi pînã marea sã-l spele într-o zi?

ªi cîți ani și oameni pot viețui pînã liber permis le-a fi?

De cîte ori omul vede un rãu și tace întorcînd capul sãu?

De cîte ori omul în sus va privi pînã cerul sã-l vadã-ndeajuns?

Cît de multe urechi necesare le sunt ca sã audã al drumurilor vînt?

Cîți mai au de murit ca sã afle în sfîrșit cã oameni prea mulți au murit.

axl2306.08.2007 07:59

Dumnezeu sa te odihneasca, Florian Pitis. Multumesc pentru noptile albe din liceu.

Nu conteaza cat de lung am parul, important e ca am parul lung.