FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

DICA-ce cauta baiatul asat la noi?

sile-jardel17.03.2005 21:27

cind joaca baiatul asta fotbal?Chiar trebuie sa jucam in 10 mereu?NU alearga,nu face pressing,nu paseaza,NU FACE NIMIC.Du-te bai baiatule de unde ai venit,aici e Steaua,trebuie sa muncesti mult.Trintori au mai fost dar nu au rezistat.Altfel,CU Steaua PINA LA MOARTE|

Motanu D19.03.2005 12:11

Dupa meciul tur cu Valencia, am postat un topic cu titlul : "Mai merita Nicolae Dica sa joace la Steaua". Cauta acolo si vei gasi raspunsurile...

gianini19.03.2005 12:12

lasa-l bre in pace, fiecare are perioade mai slabe.

e un jucator valoros, chiar daca a jucat mai slab.

mountytoma21.03.2005 06:23

e valoros ca vier poate, sau caine de prasila. e un dobitoc fara creier, fara picioare, fara joc de cap. nu face altceva decat sa joace pentru adversari in tricoul Stelei.

M..e Dica! pana cand pleaca!

horse3721.03.2005 07:10

e valoros ca vier poate, sau caine de prasila. e un dobitoc fara creier, fara picioare, fara joc de cap. nu face altceva decat sa joace pentru adversari in tricoul Stelei.

M..e Dica! pana cand pleaca!

auzi prietene! aici nu-i siteul lui Dinamo sa-i dai tu cu ..ue. sper ca-i ultima data, altfel tare-mi este teama ca ai sa scrii in alta parte. exprimate civilizat! fa diferenta intre noi, caini si zburatoare.

kyd21.03.2005 09:08

Pana acuma mereu i-am luat apararea lui Dica pe acest site dar aseara nu a jucat de loc bine.Alaturi de Hamutovski si Petre Marin a facut cel mai slab joc.

Dar s-a intamplat ceva in final.......a tras la poarta fara frica din cornerul executat bine de Bostina.Asta da minune.

dbd21.03.2005 14:12

nu are ce cauta Dica la Steaua....joaca de prea mult timp asa prost...

Bisquit21.03.2005 15:20

Dica a fost sub asteptari!!!! Nimic nou in asta caci ne-am obisnuit. O fi el valoros, o trce printr-o perioada mai proasta dar sa fi mereu iesit din joc, intr-o-o partida in care trebuia sa dea totul pe teren e de nepermis!!! Rezerva scrie pe el!!

Virgil22.03.2005 10:21

Ce cauta Dica la noi?De ce este introdus în fiecare meci?De ce nu este macar schimbat în repriza secunda?Toti ne punem astfel de întrebari.Aproape în unanimitate.Am ajuns sa facem front comun si sa-l taxam,un stadion întreg,pentru orice pasa gresita.

Or avea orbul gainii cei care-l folosesc sau care l-au folosit?Zenga,Iordanescu...

Iata ca acum este chemat la lot si de Piturca.

In mod sigur baiatul asta are o calitate mare.Pe care noi,simpli suporteri nu reusim s-o descoperim.

Hotarât lucru,pe ansamblu face mai mult bine decât strica.

Nu ramâne decât sa fim mai atenti la jocul lui si sa încercam sa întelegem.

Dar sa nu privim cu ideea preconceputa ca e zero barat,cum mai spun unii.

sorin_77722.03.2005 11:19

Virgil, casa il privesc asa cum zici tu de la inceputul partidei trebuie sa imi pun ochelarii marmotei cu care numara alunele.... :)

kyd22.03.2005 12:05

in momentul de fata nu vade nici o calitate ascunsa la Dica(cred ca e ascunsa bine sa o pastreze doar pentru el).Nu pot sa il inteleg de ce in meciul de la villareal cand avea mingea alegea mereu optiunea mai complicata si asa venea si pasa gresita.A avut ceva ocazii de sut dar cred ca ii este frica ca altfel nu imi explic acest complex al lui de a nu trage la poarta.

Motanu D22.03.2005 14:32

Nu e prima data cand lumea ia atitudine fata de prestatiile lui Dica. Si, daca nnimeni nu ia masuri, ma tem ca-l vom mai injura pe Dica vreo 10 ani de-acum incolo.

Cateva lucruri trebuie evidentiate:

1. Ori Zenga are ochelari de cal, ori Gigi B. se crede mare antrenor, ori, ceea ce e cel mai grav, rezervele Stelei sunt sub Dica !!!

2. Eu nu contest valoarea lui Dica, ci sustin faptul cau acest jucator nu merita sa joaca la Steaua. are o atitudine in joc cum rar intalnesti, paseaza imprecis, finalizeaza ca la amatori,nu face faza defensiva, si de multe ori strica fazele...

3. Dica chiar nu intelege ca in momentul de fata nu poate mai mult? Chiar nu intelege ca nu-l injura lumea degeaba ? In loc sa-i ceara antrenorului sa-l lase pe banca, el se cearta cu galeria...

4. Cei de la Valencia au de ce sa se simta umiliti: i-a batut o echipa care a jucat in 10.

Asadar eu consider subiectul epuizat: Dica nu merita sa joace la Steaua. Si poate cateva meciuri cu Dica in tribuna ar facebine si Stelei si fotbalistului...

dbd22.03.2005 15:04

nu stiu dar eu zic ca n-are ce cauta la noi...