FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hamutovski: "Steaua este marea favorita" (MediaFax)!

fcsteaua.ro04.08.2007 22:13

Hamutovski spune ca Steaua este favorita in fata echipei BATE Borisov

Fostul portar stelist Vasili Hamutovski, acum la Tom Tomsk, a declarat ca Steaua este favorita intr-o eventuala dubla mansa cu BATE Borisov din Belarus, in turul 3 preliminar al LC, informeaza cotidianul Komsomolskaia Pravda.

"Nu pot spune ca BATE a avut noroc. Steaua este antrenata acum de celebrul Gheorghe Hagi. Anul trecut, Stua a ajuns in primavara europeana dintr-o grupa de LC foarte puternica. Este cel mai titrat club din estul Europei, ce-ar mai fi de spus? Steaua joaca foarte bine acasa, asa ca rezultatul din tur va conta foarte mult pentru BATE", a precizat Hamutovski.

El a mentionat ca jocul Stelei este ordonat de capitanul Mirel Radoi, "pentru care nu degeaba multe cluburi sunt gata sa plateasca sase-sapte milioane de euro". "L-au vrut si TSKA Moscova si Spartak Moscova, dar nu a vrut sa mearga in Rusia. Apoi, mai e si Dica. Echipa este bine structurata si joaca excelent tactic", a explicat fostul portar stelist.

Komsomolskaia Pravda scrie ca antrenorul echipei BATE, Igor Kriusenko, nu a dorit sa comenteze tragerea la sorti de vineri, motivand ca formatia sa inca nu este calificata in turul trei preliminar al LC, mai avand de disputat mansa secunda cu Hafnarfjordur.

"BATE nu a cazut cu granzi precum Liverpool sau Valencia, ceea ce creste intrucatva sansele sale de a ajunge in grupe, insa Steaua nu este mult mai slaba decat echipele amintite si este indiscutabil favorita", a notat sursa citata.

shack3r04.08.2007 22:39

Mie mi-e tare frica de meciul cu Zaglebie.Apropo,stiti daca in ziua meciului mai pot gasi bilete?Credeti ca o sa fie inghesuiala la casele de bilete?

narkiss05.08.2007 09:56

e Steaua mare favorita dar ne trebuie un atacant care sa marcheze ca nu orea avem suturi pe poarta deloc se vede ca ne lipseste Thereau deoarece zaharia nu are valoare l-au adus pentru ca a dat un gol si gata tipic romanesc. "La pomul laudat nu te duce cu sacul"

lucvald-190205.08.2007 10:45
Mie mi-e tare frica de meciul cu Zaglebie.Apropo,stiti daca in ziua meciului mai pot gasi bilete?Credeti ca o sa fie inghesuiala la casele de bilete?

eu cred ca o sa fie ceva inghesuiala pentru ca e primul meci oficial de acasa ..cu ..public...sper sa fie doar un antrenament ..:))

ar fi mai indicat sa-ti procuri bilet chiar maine ..sunt cam ieftine biletele si o sa vrea tot cetateanu' sa vina la meci! ;)

Bafta !

steaua din chicago05.08.2007 19:50

"Echipa este bine structurata si joaca excelent tactic." Da, joaca minunat-cistiga numa din noroc. Bah, Steaua joaca excelent tactic cind ataca in draci. Steaua este bine structurata cind Lovin este titular la Mioveni. Joc aiurea, dependent de noroc...come on treziti-va, Steaua se tireste nu joaca. Multumim Olaroiu si tie Hagi ca vad ca ii semeni aluia. In locul tau i-ash fi spus lui Becali "bah Bostina joaca titular si daca nu iti place sa nu vi sa ne vezi in grupele cupei campioniilor." Dar nu, Hagi se bazeaza pe Lovin, noi impresionam Constanta cum am impresionat si pe Ceahlaul...in fine ce imi pasa, sunt deja obisnuit cu o echipa ce joaca oribil. Dar tactic hahahaha.

SSK05.08.2007 20:31

Vezi poate te reprofilezi pe Bulls, daca Steaua iti displace atat de tare ;)

stifler_cale05.08.2007 21:48
Mie mi-e tare frica de meciul cu Zaglebie.

nu trebuie sa iti fie deloc teama...Steaua va bate sigur...poate va bate chiar la scor..sa ajute D-ZEU steagsimplu

Sylvyx06.08.2007 05:48

Normal Steaua va incepe sa joace tot mai OK si dupa parerea mea Steaua va castiga mai clar decat la Lubin,nu trebuie sa uitam ca jucam acasa.Si intr-adevar, cum spune si Hamtutovski Steaua este marea favorita in meciul cu BATE plus de asta ca jucatorii vor fi concentrati la maximum stiind ca daca elimina aceasta modesta echipa vor juca pentru a doua oara consecutiv in grupele LC.

FORZA Steaua