FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ciocoiu... o inutilitate...

-=Stelist=-17.03.2005 18:24

fratilor, sunt pur si simplu indignat de "jocul" lui Ciocoiu!!! In meciul tur cu Valencia a demonstrat tuturor cum un atacant poate fugi de minge 45 de minute, sau cat naiba a jucat, iar in meciul cu Villareal ne-a mai facut o demonstratzie de cum anume sa fii inutil pe teren. Un asemenea specimen cu greu il pot cataloga fotbalist si inca ma intreb: Ce dreaq cauta asta in lotul Stelei????

Refuzat de toate echipele, inalturat de peste tot, a venit la noi sa ne infesteze echipa cu antitalentul lui... O fi fost el luat fara bani, da' asta era valoarea lui... ZERO!!!

Tare sunt curios de parerile voastre vis-a-vis de acest "jucator"...

kyd17.03.2005 20:06

Nu e chiar zero valoarea lui dar e tipic romanesc sa se sapuna ca un jucator nu are valoare cand nu joaca bine.Din punctul meu de vedere a fost bagat prea tarziu ca sa poata sa mai faca ceva dar totusi parca a avut ceva sclipiri dar tot nu putea sa faca nimik in 3 minute

sile-jardel17.03.2005 21:35

nu e chiar asa,atunci ce mai spunem de Dica care a jucat[vorba vine ca a jucat] aproape tot meciul?Ciocoiu a fost bagat prea tirziu.La fel si Bostina sau Dumitru.Nu-l putemjudeca pentru 10 min.Are si moralul un pic scazut,dar e util acolo.

dbd18.03.2005 04:08

ai putina dreptate ...nu joaca cum juca inainte...dar de aceea am votat cu da caci zic sa-i acordam putin timp...

sorin_77718.03.2005 06:58

Am votat cu nu pentru ca vreau sa ma insel in privinta lui... Oricum la Villareal va juca mai mult de 3 minute... asa cred...

-=Stelist=-18.03.2005 16:25

Parerea mea in continuare e ca nu e jucator de fotbal... Au fost 2 meciuri de care am amintit, insa sa nu uitam si restul meciurilor, cand a jucat la fel de execrabil... Cred ca ar trebui sa se sesizeze cineva pana la urma si sa-l dea la tineret... Am avea nevoie de un varf autentic care sa joace bine...

dbd18.03.2005 16:29

si cum ai de gand sa-l duci tu la tineret sau la alta echipa...daca lui Zenga ii place cum joaca ???

eu unul cred ca tre sa-i mai acordam o ultima sansa in ultimele 10-15 miute la Villareal...

Bisquit19.03.2005 08:54

Ciocoiu e deja la o varsta cand greu mai ajungi la o forma fizica buna dupa ce in ultimii ani a cam " labarito"!!! In momentul de fata nu putem sa renuntam la serviciile lui pentru ca am avea doar 3 atacanti!! Poate cu venirea lui Bucur sau a altuia, am putea oarecum sa spunem ca am fi cat de cat acoperiti si atunci lucrurile ar sta altfel!!!Dar pana atunci sa avem rabdare ca poate..... cine stie???..

sorin_77719.03.2005 10:53

Poate cine stie o sa inscrie in campionat gol dupa gol... E suficient... :)

bobby_ro19.03.2005 11:45

Ma fratilor ... Nu stiu ce aveti cu Ciocoiu, dar parerea mea este ca noi avem nevoie de el. Vom trece de Villiarreal si va trebui sa facem fata si meciurilor din campionat ... Credeti voi ca Andrei Cristea, la cei 20 de ani pe care ii are, ar putea sa faca fata ritmului alert in care se va juca (din 3 in 3 zile).

Un lucru e cert ... Ciocoiu, chiar daca are, chiar daca nu are valoare de Steaua, este jucatorul Stelei, iar noi trebuie sa avem incredere in el.

Cat despre Dica ... eu cred ca este un jucator foarte valoros. Nu stiu ce se intampla acum cu el ... poate nu este destul de motivat, sau poate nu mai are incredere in el cum avea, sau poate ar trebui sa fie jucat de Zenga in spatele varfurilor. Are stiinta jocului si cred ca Dica e singurul capabil sa verticalizeze jocul. Sper sa ajunga iar in forma maxima si va garantez ca ve-ti vedea un Dica magnific.

FORZA Steaua ! Trup si suflet pentru culori !

gianini19.03.2005 12:03

eu n-am nimic cu Ciocoiu, oricum in meciul cu valencia a jucat prea putin.

gianini19.03.2005 12:03

eu n-am nimic cu Ciocoiu, oricum in meciul cu valencia a jucat prea putin.

dar ne mai trebuie un varf.

horace_198120.03.2005 15:12

PAREREA MEA E CA "STELIST"ASTA NU ARE NICI O TREABA CU Steaua!

DRAGA STELIST AM O INTREBARE PT TINE:STI CINE E CEL VECHI STELIST SI CEL CARE ARE CELE MAI MULTE CAMPIONATE CU Steaua DIN ACTUALUL LOT?

SA ITI MAI REAMINTESC MECIURILE DIN EUROPA,GOLURILE CU RAPID SI Dinamo!

A FOST IDOLUL GALERIEI Stelei CU MEMORABILELE CANTECE:"Ciocoiu SA TRAIESTI AI DAT M..E IN GIULESTI!

"Ciocoiu,Ciocoiu A INGROPAT GUNOIU"

ASA CA SFATUL MEU E SA-TI VEZI DE TREABA TA SI LASA-L TU PE Ciocoiu IN PACE!

TU SI CU Jiji V-ATI GASIT SA VORBITI DESPRE FOTBAL!

mountytoma21.03.2005 06:17

Ciocoiu nu are cum sa joace bine daca nici macar nu joaca...

din pacate s-a vazut aseara ca Cristea (CACOFONIA ESTE VOITA) este pe dinafara! lsi la meciul cu valencia din greseala a bagat mingea in poarta de doua ori :la primul gol a tras pe langa poarta dar a deviat-o spaniolul in gol, iar la golul doi i-a sarit mingea exact inainte de a trage si de aceea a nimerit-o asa de bine!

execrabil si complet inutil, de fapt parca joaca pentru adversari, este Dica.

cum ieri Steaua a jucat si cu Dica si cu Cristea, era greu sa faca ceva in 9 oameni impotriva unei echipe care ne-a cam umilit. daca voiau ne dadeau si cinci. cel ce il sustine pe Dica nu se simte oare?

abia astept ziua cand Dica va pleca de la Steaua, iar lui Cristea ii vor trece aerele de vedeta.