Ca si înaintea returului de la Bucuresti cu Valencia,voi spune si acum ca nimic nu ma poate opri sa nu cred în calificarea Stelei.
Nu stau sa fac calcule.Simplul fapt ca nu am primit gol ma face sa cred în continuare ca vom triumfa din nou.
Am jucat cu mari echipe în decurs de câteva luni.Am pasit dupa 12 ani cu dreptul în primavara europeana eliminând valencienii.Vom trece si de actualul loc 3 în Primera Division.Pentru ca avem o echipa puternica.Mental si fizic.
Va fi un meci interzis cardiacilor.Spaniolii joaca foarte dur acasa.Nu ne vor impresiona.Vor încerca sa ne marcheze foarte repede.Nu vor reusi.Timpul va trece în favoarea noastra si ei vor începe sa se precipite si sa greseasca.Noi prin calmul nostru si prin jocul bun în aparare,vom domina moral partida.Si nu numai moral.De data aceasta cred ca se va pune accent pe posesia balonului.Lucru la care suntem buni.
Sa-i descalificam pe "galbeni" si sa devenim nasii echipelor spaniole!
Stiu ca cineva va râde si va privi cu neîncredere si iritare optimismul meu.S-a mai întâmplat,si pâna acum s-a dovedit ca am avut dreptate.Voi avea si acum!
FORZA