FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Virgil Slv:duminica voi crede în calificare.

Virgil17.03.2005 13:59

Ca si înaintea returului de la Bucuresti cu Valencia,voi spune si acum ca nimic nu ma poate opri sa nu cred în calificarea Stelei.

Nu stau sa fac calcule.Simplul fapt ca nu am primit gol ma face sa cred în continuare ca vom triumfa din nou.

Am jucat cu mari echipe în decurs de câteva luni.Am pasit dupa 12 ani cu dreptul în primavara europeana eliminând valencienii.Vom trece si de actualul loc 3 în Primera Division.Pentru ca avem o echipa puternica.Mental si fizic.

Va fi un meci interzis cardiacilor.Spaniolii joaca foarte dur acasa.Nu ne vor impresiona.Vor încerca sa ne marcheze foarte repede.Nu vor reusi.Timpul va trece în favoarea noastra si ei vor începe sa se precipite si sa greseasca.Noi prin calmul nostru si prin jocul bun în aparare,vom domina moral partida.Si nu numai moral.De data aceasta cred ca se va pune accent pe posesia balonului.Lucru la care suntem buni.

Sa-i descalificam pe "galbeni" si sa devenim nasii echipelor spaniole!

Stiu ca cineva va râde si va privi cu neîncredere si iritare optimismul meu.S-a mai întâmplat,si pâna acum s-a dovedit ca am avut dreptate.Voi avea si acum!

FORZA

sorin_77717.03.2005 14:47

Virgil, aseara am vazut un meci care s-a mai jucat pe Ghencea: Steaua-Kusisilahty 0-0. Teren moale insa atunci si burnita... A urmat apoi ca si acum meciul din deplasare si am invins cu 1-0, gol Piturca. Cred ca a fost cea mai tare echipa pe care o putea intalnii Steaua in acea stagiune. Era revelatia Cupei Campionilor. De ce nu am trai si duminica cu gandul la acel meci si la victorie... fie si ea la scorul de 1-1, 2-2... Pentru noi asta inseamna victorie...Pentru ei NU... :)

Virgil17.03.2005 16:06

La fel ca tine gândesc si eu.Iar câstigarea Cupei UEFA o iau ca pe un mizilic,înaintea marelui festin:intrarea în grupele UEFA CL.Daca n-o fi sa fie,spritul oricum îl bem.Totusi,

SA FIE !

Bisquit17.03.2005 16:55

Si eu cred ca ne vom califica! Baietii nostri au dovedit ca au putere de caracter si ca pot lupta de la egal la egal cu marile puteri ale europei!! Faptul ca noi nu avem nimic ce pierde in deplasare face ca moralul baietilor sa fie potrivit pentru " ULTIMA BATALIE A UNUI MARE RAZBOI"! De partea cealalta, Villarrealul nu a fost invinsa in Cupa UEFA niciodata acasa, ceea ce cred eu va face ca jucatorii spanioli sa fie prea siguri pe ei si oarecum sa ne subestimeze valoarea!! Ce greu e sa lupti cu cineva care n-are ce pierde!!!! Eu cred ca daca dam un gol AVEM CALIFICAREA!!!!!!!!!!!!!

ADRIAN PACURAR17.03.2005 17:17

A fost frumos pana acum si cred ca nu ne vom opri , hai sa vedem ce se va intampla si sa credem in baieti pentru ca merita

sorin_77717.03.2005 19:41
A fost frumos pana acum si cred ca nu ne vom opri , hai sa vedem ce se va intampla si sa credem in baieti pentru ca merita

Indiferent ce se va intampla baietii merita tot respectul din lume si trebuiesc intampinati la aeroport... Dar eu zic ca facem 2-2 si ne calificam. la pauza o sa avem 1-0... Va fi un meci dramatic, sa aveti pastile langa voi...

kyd17.03.2005 20:00

Si eu cred in calificare ,ne trebuie doar un joc bun si cateva goluri,si asa o sa ne faca sa iesim iarasi in strada de fericire.

Oricum e bine ca am ajuns pana aici.Din sezonul 97-98 o echipa romaneasca nu a mai disputat 12 meciuri in europa si atunci tot Steaua cu 11 meciuri

gianini19.03.2005 11:46

toti credem in calificare chiar daca e greu.

Neaga8819.03.2005 11:54

intotdeauna mi-au placut posturile lui virgil ... pe cuvant ... ! felicitari virgil ... asa trebuie sa fim totzi ... optimisti, si chiar prea optimisti ... ! nu stiu ce scor va fi duminica ... dar stiu si sper ca ne vom califica ; in proportzie de 80% !!! Doamne Ajuta ...

Motanu D19.03.2005 12:20

Am fost, sunt, si voi fi, mereu alaturi de Steaua. Si asa ar trebui sa fie orice suporter...

Duminica voi fi din nou alturi de Steaua. Si stiu ca vom castiga. 20 - 03 - 2005 - Steaua scufunda submarinul galben... Asa-i ca suna frumos...

Tot o zi de 20 martie reprezinta cea mai trista (a se citi dezastruoasa) zi din existenta mea. De maine insa, imi voi aduce aminte de ziua de 20 martie ca de un simbol al bucuriei...

Virgil, daca si fotbalistii ar gandi la fel de pozitiv ca tine, Cupa UEFA ar fi doar o chestiune de zile....

FORZA

reddog22.03.2005 19:20

Din pacate pentru voi v-ati cam oprit traseul in Europa. Nu ati jucat rau, dar ce naiba cauta Lovin si Dica la voi??? :twisted:

reddog22.03.2005 19:20
Ca si înaintea returului de la Bucuresti cu Valencia' date='voi spune si acum ca nimic nu ma poate opri sa nu cred în calificarea Stelei.

Nu stau sa fac calcule.Simplul fapt ca nu am primit gol ma face sa cred în continuare ca vom triumfa din nou.

Am jucat cu mari echipe în decurs de câteva luni.Am pasit dupa 12 ani cu dreptul în primavara europeana eliminând valencienii.Vom trece si de actualul loc 3 în Primera Division.Pentru ca avem o echipa puternica.Mental si fizic.

Va fi un meci interzis cardiacilor.Spaniolii joaca foarte dur acasa.Nu ne vor impresiona.Vor încerca sa ne marcheze foarte repede.Nu vor reusi.Timpul va trece în favoarea noastra si ei vor începe sa se precipite si sa greseasca.Noi prin calmul nostru si prin jocul bun în aparare,vom domina moral partida.Si nu numai moral.De data aceasta cred ca se va pune accent pe posesia balonului.Lucru la care suntem buni.

Sa-i descalificam pe "galbeni" si sa devenim nasii echipelor spaniole!

Stiu ca cineva va râde si va privi cu neîncredere si iritare optimismul meu.S-a mai întâmplat,si pâna acum s-a dovedit ca am avut dreptate.Voi avea si acum!

[b']FORZA

Si cine anume va rade, Virgile? :wink:

Virgil22.03.2005 20:50

Unul care sta prost cu vederea.

reddog22.03.2005 20:51

:twisted: Eu stau foarte bine cu vederea...

Virgil22.03.2005 20:55

Stai linistit.Nu era vorba de tine.

reddog22.03.2005 21:01

M-am lamurit in cele din urma. Scuze. :lol:

Virgil22.03.2005 21:30

Esti scuzat.