FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Neaga, suspendat, Vranjkovic si Rusmir, iertati (Prosport)

«12»
fcsteaua.ro02.08.2007 14:21

Comisia de Disciplina a LPF a analizat cartonasele rosii acordate in timpul meciul Steaua-Ceahlaul, scor 2-1, din prima etapa a Ligii 1. Astfel, atacantul echipei Steaua, Adrian Neaga, a primit o etapa de suspendare, in timp ce jucatorii echipei oaspete, Vranjkovic si Rusmir, nu au fost sanctionati considerindu-se ca decizia arbitrului Sebastian Coltescu a fost exagerata. Hotarirea oficialilor LPF a survenit in urma disecarii atente a inregistrarii video a meciului.

"S-a analizat dupã casetã, conform noului regulament intrat vigoare la 10 iulie, și s-a constatat o eroare de arbitraj. Comisia a anulat astfel consecințele juridice ale eliminãrii celor doi jucãtori", a declarat președintele Comisiei de Disciplinã a LPF, Iosif Robi Urs.

"În baza art.91, Alin.1, lit.b, coroborat cu art.64.2 din R.D. rectificã erorile arbitrului partidei FC Steaua - FC Ceahlãul Piatra Neamț referitoare la eliminãrile prin acordarea cartonașului roșu pentru jucãtorii Rusmir Dejan și Vranjkovici Voijslav, în sensul anulãrii consecințelor juridice ale eliminãrii", se aratã într-un comunicat pe site-ul LPF.

Adrian Neaga va lipsi din formația antrenatã de Gheorghe Hagi, în meciul de vineri, 3 august, susținut, în deplasare, cu Farul Constanța. (Ora 20,30; Kanal D)

mi e jena02.08.2007 14:36

SI CE VRETI SA SUGERATI? hai lasati o ..ca Neaga a lovit ca un golan...asta pe langa ca joaca cum joaca...si nu uitati ca am castigat meciul ala asa cum l am castigat (ma refer la arbitraj).

Dulah02.08.2007 14:37

Ce bataie de joc .Astia fac ce vor ei . Acum iar iasa cu scandaluri ca a fost arbitrul de partea noastra .Azi maine anuleaza 3 puncte ca defapt era offside la un gol.

danimarcu02.08.2007 14:44

Pai atunci ar fi cazul sa se analizeze si faultul lui Cristea la un jocator al Buzaului,sau a altor dinamovisti care au avut in acel meci multe intrari dure,fara macar sa fie avertizati...

catalingl02.08.2007 15:04

nedrept...

AmuntBoy02.08.2007 15:24
SI CE VRETI SA SUGERATI? hai lasati o ..ca Neaga a lovit ca un golan...asta pe langa ca joaca cum joaca...si nu uitati ca am castigat meciul ala asa cum l am castigat (ma refer la arbitraj).

tu mars la tine pe forum

ce cauti aici?

vasilestelistul02.08.2007 15:31

sa va frec pe totzi din comisie gunoaielor

MULTA MUJE

vasilestelistul02.08.2007 15:33
Pai atunci ar fi cazul sa se analizeze si faultul lui Cristea la un jocator al Buzaului,sau a altor dinamovisti care au avut in acel meci multe intrari dure,fara macar sa fie avertizati...

aici ai foarte mare dreptate am vazut si eu cateva secvente din meci si am vazut faulturi ale spurcatilor si pe care nu le-au sanctionat nici macar cu fault dapi cu cartonase

Robitzi02.08.2007 15:45

Daca din prima etapa incepe comisia asta cu decizii defavorabile Stelei...atunci deja va fi greu de tot mai tarziu..sper sa nu se urmareasca stoparea Stelei din cursa pentru titlu in favoarea echipelor potente din punct de vedere al jocurilor de culise!Fiti corecti domnilor din comisie....si Dinamo trebuie sa fie judecata cu aceeasi masura!

SSK02.08.2007 16:26

Nu va mai dati cu fundul de pamant. In primul rand, Dinamo a luat 2 etape, nu e ca si cand i-ar fi iertat. In al doilea, Neaga a scapat ok cu o etapa, pentru rosu direct, luat pentru lovirea adversarului. Singura scapare este iertarea lui Rusmir ala, care a facut exact ce a facut si Neaga.

-=Danny=-02.08.2007 16:31

intr-un fel au avut dreptate aia din comisie ...... Normal echipele de top din Romania ar trebui sa fie mult mai aspru pedepsite , ca sa fie un exemplu pentu echipele din provincie , si sa nu ne faca tara de ras , pentru ca in alta tara lumea stie de echipele mari , ca Steaua , nimeni din afara tarii nu stie de Farul , sau de Ceahlaul .

AndreyCor02.08.2007 16:35
Nu va mai dati cu fundul de pamant. In primul rand, Dinamo a luat 2 etape, nu e ca si cand i-ar fi iertat. In al doilea, Neaga a scapat ok cu o etapa, pentru rosu direct, luat pentru lovirea adversarului. Singura scapare este iertarea lui Rusmir ala, care a facut exact ce a facut si Neaga.

Dinamo o sa faca apel si "conform noului regulament a lu masa " o sa scape doar cu amenda si avertisment...pe noi cand o sa ne toarne o sa ne umfle vreo 6 etape,consideri ca asta e dreptate?

SSK02.08.2007 16:41

In primul rand ca nu poti fi sigur ca se va intampla cum spui tu.

In al doilea rand, daca lor le taie ambele etape, conform noului regulament, nici noi nu putem fi considerati recidivisti la o eventuala abatere, conform aceluiasi regulament.

mi e jena02.08.2007 17:09
tu mars la tine pe forum

ce cauti aici?

da...la ce pot sa ma astept..sunt mai stelist decat tine..se pare ca pentru tine a fi stelist inseamna sa injuri si sa dai cu pumnu...vezi meciu cu charleroi...trebuie sa fii PROST intentionat sau necunoscator sa nu admiti ca arbitraju a fost cu noi in meciu cu Ceahlaul

danimarcu02.08.2007 17:28

Eu vorbeam de duritatile din teren,care nu au fost sanctionate,in contrast total cu meciul nostru unde orice intrare mai barbateasca era cartonas...

Dinamo a fost suspendata pentru duritatile din tribuna.Vor face apel si vor scapa cu amenda.Prietenii stiu de ce...

Lucas02.08.2007 17:49
da...la ce pot sa ma astept..sunt mai stelist decat tine..se pare ca pentru tine a fi stelist inseamna sa injuri si sa dai cu pumnu...vezi meciu cu charleroi...trebuie sa fii PROST intentionat sau necunoscator sa nu admiti ca arbitraju a fost cu noi in meciu cu Ceahlaul

Stai linistit baiete, ca pentru penalty-ul clar neacordat Stelei in a doua repriza nu-i scoate nimeni ochii arbitrului.

Singurul "prost intentionat" esti tu, ai o dubla masura ca toti frustratii care pun victoria Stelei pe seama ajutorului arbitrilor.

Daca ai fi stelist, ai sti ca nu-ti poate fi niciodata jena ca tii cu aceasta echipa. NICIODATA!

SSK02.08.2007 17:56

mi_e_jena, am un presentiment ca ne vei parasi in curand. De tot. Esti pe drumul cel bun.

dica 10002.08.2007 18:18

Adica Neaga e suspendat si vranjkovic ,care a intrat cu talpa direct pe piciorul lui Lovin,scapa de suspendare.Nu amr deranja asa tare dak ar juca Ceahlaul cu nu stiu ce echipa,dar joaca cu Buzaul,iar yo dupa Steaua tin cu Buzaul mai ales ca acel oras e stelist.Iar buzaul are 6 juc. de la Steaua,si stiti voi legaturile.

grizzly02.08.2007 22:32

nu cred ca e vreo nenorocire ca e suspendat Neaga. se compenseaza sau chiar mai mult cu penalty-ul din meciul de debut.

udaradu03.08.2007 07:29

calmati-va Neaga poate fi trimis dupa Bostina....nici o paguba

udaradu03.08.2007 07:39

calmati-va Neaga poate fi trimis dupa Bostina....nici o paguba

forever_STEAUA03.08.2007 07:59

@udaradu

Nu e vorba neapãrat de Neaga. Ideea e cã au fost schimbate douã decizii ale arbitrului de centru. Ce facem? Peste o etapã, douã schimbãm și rezultatele finale ale meciurilor?

mi e jena03.08.2007 09:23
mi_e_jena, am un presentiment ca ne vei parasi in curand. De tot. Esti pe drumul cel bun.

da..super...sunteti incredibili! pai voi nu sunteti cu nimic mai deosebiti decat Gigi..pe langa gestul cu charleroi, care a fost echivalent cu cel cu fularul, acum veniti cu atitudini din astea...pai voi vreti numai atitudini gen Argaseala : vai vai ce nedreptate..rica a fost suspendat,dupa ce a jucat fulminant in cele 2 meciuri de inceput de an si a dat doar un pumn din intoarcere fundasului sau de marcaj...ce nedrepate ..o sa ne fure titlu cu arbitri...vai ce hoti etc etc etc. Iar arbitru ne a furat cu ceahlau (asta e chiar culmea)...nu ne a dat un penalty in repriza a 2...ce hotii..asta e mana lui Borcea...etc etc etc.

S au dus vremurile cu Jean Pavel si Armata Ultra...acum galeria Stelei e formata din manelisti semintari sau copilandrii abia iesiti din pubertate , care isi fac fiecare brigada, ca la jocurile lego si se gandesc numai la bataie si smechereala.

si nu mi e jena cu Steaua , mi e jena cu Argaseala, Gigi si majoritatea suporterilor stelisti de azi.

aaa...si nu va obositi sa mi dati ban..ca nu mai intru pe site ul vostru..despre care aveam o parere mai buna...credeam ca e unu de ATITUDINE...care sa mai schimbe din manelismu care guverneaza azi Steaua....m am inselat

hai Steaua!

danimarcu03.08.2007 17:28
In primul rand ca nu poti fi sigur ca se va intampla cum spui tu.

Iata ca s-a intamplat.E si normal,se stie de zeci de ani ca Dinamo are pile la comisie

fan8304.08.2007 04:33

eU IN LOCUL LUI Neaga AS CONTESTA ACEASTA DECIZIE(PARTIAL)CU TOTII STIM, E VINOVAT!DARSAL SUSPENDEPSI PE VRANICOVIC MACAR.DESI NU CRED CA SE VA SCHIMBA CEVA.****.....ALORA DE LA LPF

«12»