FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenamente & Magazin Oficial # Steaua

cRiss4Steaua02.08.2007 12:25

Buna. Am si eu o FOARTE MARE rugaminte la voi.

In curand voi merge in Bucuresti ( eu sunt din Satu Mare ) , si as vrea sa particip la antrenamentele Stelei. Cine poate sa imi spuna intre ce ore se desfasoara acestea si daca sunt deschise. Raman dator.

Si inca ceva , unde se afla acest magazin oficial deschis de curand ? tot in Ghencea ? si ce program are daca stiti. Multumesc mult. forzateaua

Wally02.08.2007 12:53

Magazinul oficial este TOT in Ghencea, la stadion, la Tribuna I. Antrenamentele Stelei au loc pe terenul 6 din Complexul Ghencea. Programul nu-l stiu nici la magazin, nici la antrenamente.

forever_STEAUA02.08.2007 12:58

Conform site-ului oficial, magazinul va fi deschis dupã urmãtorul program:

LUNI – VINERI 10 – 18

În zilele în care Steaua va juca pe teren propriu, magazinul va fi deschis.

cRiss4Steaua02.08.2007 15:23

aha ms mult .. si dk merg cu un taxi .. oare poate sa imi spuna unde este magazinul sau terenul 6 ? :(

Wally03.08.2007 07:37

Te-ar ajunge foarte mult sa mergi cu taxiul. Eu iti recomand sa mergi asa: cu metroul pana in Crangasi sau Armata Poporului si de acolo tramvaiul 41. Si nu te costa decat 2 Ron o cartela de metrou cu 2 calatorii si 1,1 Ron un bilet RATB. Deci 3,1 Ron :tongue:

cRiss4Steaua03.08.2007 14:13

si dk as lua un taxi din centru .. de prin .. romana .. uniri ... sau Cotroceni ? :-? cam kt m`ar costa ... e departe Ghencea?

Wally03.08.2007 20:44

Nu stiu cat te-ar costa cu taxiul, dar cred ca destul mult. E destul de departe...e in vestul Bucurestiului si din centru e mult de mers chiar si cu mijloacele de transport in comun(de la Romana de exemplu ai de mers 7 statii cu metroul pana in Crangasi si inca 7 cu 41 pana in Ghencea). Tu faci cum crezi, eu ti-am zis cum cred ca ti-ar fi cel mai usor din punct de vedere financiar. La Romana e metrou, de asemenea la Unirii de unde vrei tu sa pleci. Daca vii cu trenul e si in Gara de Nord statie de metrou(iesi din gara si cobori la metrou), daca vii cu masina personala ai grija pe unde intri in Bucuresti ca daca intri dinspre Pitesti, prin Militari adica, nu are rost sa te duci pana in centru pentru ca stadionul e foarte aproape.

cRiss4Steaua06.08.2007 21:15

multumesc wally mult pentru toate informatiile pe care mi le`ai dat ... dar totusi .. un pret estimativ .. macar ... km din romana .. unirii .. cotroceni .. kt ar costa ... si inca ceva .. daca imi poti spune .. sau cine imi poate spune .. antrenamentele Stelei .. in ce interval de ora au loc ? multumesc enorm !

Wally07.08.2007 12:48

La taxi chiar nu stiu preturile si nici orarul antrenamentelor. Poate gasesti ceva pe site-ul oficial sau pe forum-ul siteului oficial privind antrenamentele.

edman08.08.2007 15:35

stie careva daca Steaua are un magazin online??? am nevoie disperata de un tricou al Stelei

cRiss4Steaua08.08.2007 21:25
stie careva daca Steaua are un magazin online??? am nevoie disperata de un tricou al Stelei

Ti-am raspuns chiar pe private mesage . Magazinul oficial al Stelei se afla in Complexul Ghencea , la stadion , deschis nu demult.

Conform site-ului oficial, magazinul va fi deschis dupã urmãtorul program:

LUNI – VINERI 10 – 18

În zilele în care Steaua va juca pe teren propriu, magazinul va fi deschis.

andy.andronache29.08.2007 14:02

auzi da antrenamentele Stelei se fak cu portiile deschise adica toti pot vedea antrenamentele ?

Wally29.08.2007 14:39

Din cand in cand mai sunt si antrenamente deschise publicului/presei.

Azzido29.08.2007 15:01
si dk as lua un taxi din centru .. de prin .. romana .. uniri ... sau Cotroceni ? :-? cam kt m`ar costa ... e departe Ghencea?

te costa cam 15 lei de la Unirii pana in Ghencea, asta cu conditia sa iei un taxi care sa te taxeze cu 1,4 lei/km.

Mare atentie in ce taxi te urci ca sunt unii taximetristi care sunt pusi pe japca si au preturi f mari/km

cRiss4Steaua02.09.2007 11:03
te costa cam 15 lei de la Unirii pana in Ghencea, asta cu conditia sa iei un taxi care sa te taxeze cu 1,4 lei/km.

Mare atentie in ce taxi te urci ca sunt unii taximetristi care sunt pusi pe japca si au preturi f mari/km

deah stiu am mai luat tzepe :))

aveti in Bucuresti cam rable la taxi .. urc in cobalcescu daca mai eeste :)) sau speed :))

cRiss4Steaua12.09.2007 15:15

Multumesc tuturor care m-au ajutat ... astazi am venit din Bucuresti .. am fost si in Ghencea , Azzidoo ai avut dreptate cu taxi-ul .

Nu am putut vizita stadionul din cauza noului sistem de ticketing presupun , paznici dormeau .. trebuiau sculati pentru a-i intreba :-j .. am fost doar la magazinul oficial de unde am facut niste cumparaturi ( preturi marisoare ) .

Am un mare regret : nu am putut vedea nici macar antrenamentul Stelei si nici stadionul ( nu am fost de 4 ani pe Ghencea :( )