FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

impresii dupa meci si nu numai...

horse3717.03.2005 08:50

1..nu degeaba au ajuns submarinezii astia aici.

2..joc superior valenciei, vezi locul pe care se gasesc in Liga spaniola adica trei.

3..nea Sorin scula de jucator! mereu cu capul pe sus

4..scarbosul de jose mari a aratat de ce a jucat si la Milan. ia "suta" in patru metri de teren.

5..o echipa care este abonata nr unu la castigarea cupei UEFA.

una peste alta nu am jucat rau dar am intalnit o formatie care ne este un pic superioara(si asta fara riquelme!!!) la capitolul tehnicitate.

nu stiu daca ai nostri au atins limita maxima de exprimare posibila dar mai stiu ca acolo arma contraatacului este la indemana noastra si putem castiga.

si de-i vom scoate cu siguranta eu voi fi pe stadionul unde se va juca finala.

ma repet, villarreal este echipa momentului in Cupa UEFA!

60% villarreal si 40% Steaua pt ca se joaca in spania altfel sansele sant egale.

hai baieti, faceti posibila o noua betie a fericirii. sa mai dam inca odata ora exacta noi stelistii din piata universitatii!

hai Steluta!!!

ps. cu siguranta daca mai era nevoie sa demonstram, suporterii Stelei au aratat ce inseamna sa-ti iubesti echipa!

santem de champios league fara doar si poate! si o sa jungem noi si acolo cat de curand!

Virgil17.03.2005 09:44

Villarreal.O echipa foarte puternica.Profesionista în cel mai adevarat sens al cuvântului.

Cu tot profesionismul lor,Steaua a avut ghinion.De trei ori.La golul anulat lui Dica,pentru ca Andrei a încercat sa joace mingea fiind în offside.La ocaziile lui Andrei si Dinita,uriase,clare,aproape imposibil de ratat.

Ocazia "submarinistilor" din final a fost si ea imensa.Gratie lui Ogararu ne mai putem gândi azi la o eventuala posibilitate de a întoarce pe dos ceea ce de acum e evident.Ca noi vom ramâne pe aceasta treapta a Cupei UEFA,iar spaniolii vor urca pe urmatoarea.

Mi s-a parut ca Steaua nu ar fi fost în cea mai buna zi a ei.Pentru ca nici sansa sau Divinitatea,cum le place unora sa spuna,nu a fost 100% cu ea.

Pentru duminica mai pastram sanse.Teoretice evident.Atâtea câte sunt,sa credem în ele.Nu numai pentru ca speranta moare ultima,dar si pentru ca balonul e rotund.

Cred în continuare în echipa.In forta ei,în determinarea cu care joaca,în faptul ca stiu ca vor face totul pentru a se califica.Cred în Steaua!

Sa nu uitam ca Steaua e o religie pentru noi,iar noi,cei care credem în ea,trebuie sa credem pâna la capat.

FORZA

sorin_77717.03.2005 09:53

sansa si nesansa la un loc... asta am vazut eu... meci frumos si plin de daruire din partea ambelor formatii:

Sanse date in procente: 40% Villareal 60% Steaua... De ce? Pentru ca noi nu avem ce pierde si putem juca dezinvolti... Pe ei este o presiune in plus...

Ce ii trebuie Stelei...

Doi atacanti care sa stie sa faca un-doi (s-a vazut la ofsaidul inexistent din repriza a doua). Cristea si Dinita sa exerseze pana la epuizare un-doiuri...

Ce ii va lipsi...

Neaga... in meciul de la Villareal ne va lipsi Neaga... Cu el ne era un picut mai bine...

dbd18.03.2005 04:00

deci nici Steaua nu a ajuns degeaba pana aici ...si nu cred ca va avea de gand sa se opreasca...NU UITATI : NOI FACEM LEGEA !