FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

L-am injurat pe Dica la meci ... de ma doare shi gura ...

Neaga8816.03.2005 22:22

In afara de Dica, toata echipa a jucat bine ... Dica nu alearga, greseste pase ... parca zici ca e mort ... nu poate niik ... nu intzeleg ce mai cauta pe teren ... oare Zenga nu o fi observat ? de la tzinut pe teren 88 de minute ? si dupa prima schimbare cand la bagat pe Bostina in locu' lu Cristea, la mai trecut si atacant ... asta e ... oricum calificarea a fost in piciorul lui Dinitza ... daca dadea gol ... eram calificatzi in proportzie de 90% dupa parerea mea ... desi mai avem sanse si acum ... dar mai mici :( ...

sorin_77717.03.2005 08:41

De la noi nu Dica a fost cel mai slab... Eu cred ca P.Marin a avut niste pase mult mai gresite decat Dica...

Bisquit17.03.2005 11:05

Petre Marin a jucat cat de cat slab, dar sa nu uitam ca pe partea lui a evoluat in cea mai mare parte a meciului Jose Marie, care este totusi un atacant ..... Dar de recuperarea la limta a lui Petre de la finalul meciului, cand el era ultimul din banda dreapta, ce ziceti? Eu cred ca si-a recuperat greselile!!

sorin_77717.03.2005 12:43
Petre Marin a jucat cat de cat slab, dar sa nu uitam ca pe partea lui a evoluat in cea mai mare parte a meciului Jose Marie, care este totusi un atacant ..... Dar de recuperarea la limta a lui Petre de la finalul meciului, cand el era ultimul din banda dreapta, ce ziceti? Eu cred ca si-a recuperat greselile!!

Intradevar, dar tot nu il consider pe Dica cel mai slab de pe teren...

kyd17.03.2005 17:42

De ce i se imputa atatea greseli lui Dica de parca el ar fi fost singur pe teren?Si chiar daca a gresit cel putin nu a afectat scorul iar cand a dat si el gol s-a semnalizat ofsaid ca a sarit Cristea aiurea.

De ce nu ziceti de Cristea ca a ratat singur cu portaru?

Virgil17.03.2005 20:05
...nu il consider pe Dica cel mai slab de pe teren...

Nici pe departe nu a fost cel mai slab.Mie mi se pare ca mai slab a fost în primul rând P.Marin.Cu cel putin 2-3 kile. :lol:

dbd18.03.2005 03:52

si mie mi s-a parut ca Dica era cam mort...nu prea a facut nimic...dar asta e...se mai intampla sa aiba si unii jucatori zile rele...

sorin_77718.03.2005 09:13

Probabil ca Dica are si moralul foarte afectat... Dar macar sa alerge... El nu trebuie neaparat sa inscrie. Daca face recuperari si mai arunca cate o pasa buna, sau scoate 2-3 jucatori din joc deja e idol...

hipgnosis18.03.2005 10:51

E clar ca alt mijlocas mai bun ca Dica pe postul lui nu avem!!

:idea:

Chestia e ca daca Radoi ar juca la mijloc ar fi o eroare imensa! Nu s-ar simti nici el bine si ar fi si apararea slabita.

O alta eroare ar fi sa intre Dumitru. Cat a jucat cu Villareal, a facut-o de nota 2!!! Plus va intrem si eu. Isi aminteste cineva ultimul meci bun al lui Dumitru la Steaua?? Eu nu :))

dbd18.03.2005 12:17

eu imiamintesc ...a fost in campionatul trecut...

Neaga8818.03.2005 15:39

dar pe mine nu m-a enervat doar la meciul asta ... mie mi se pare ca din jocu' ala de pe lia manoliu ... numai stiu exact cu cine am jucat, parca cu brasovul ... cand s-a injurat cu suporterii, si a dat golul ala .. mie nu mi s-a mai parut ca a jucat in aproape nici un meci bine ... nici chiar in cel cu Valencia cand ne-am calificat, mi s-a parut cel mai slab dintre totzi ai nostri ... zice-tzi-mi si mie de la meciul cu brasovul, daca a mai facut vreun meci bun ... si care ?

dbd18.03.2005 16:21

ai dreptate...dar asta e ...nu putem face nimic noi...