FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pact Temporar Cu Gigi Becali

alexzeu28.07.2007 22:33

fular-campionii fular-campionii

steagsimplu suporteri stelisti...propun sa incercam sa facem un pact temporar cu Becali impotriva PRESEI care e de kkt si strik echipele....baga zanzanie si supara jucatorii!! problema e ca presa vede numai scandal din orice......acum spunetiva si voi parerile aici..nu am dat cu paru nu sunt in PNG>..sunt doar SUPORTER Steaua !!!multumesc.. fular-campioniiforzateauafularultras steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 .astept parerile voastre...

ManiaCU28.07.2007 23:56

Sa inteleg ca tu esti initiatorul acestei mirobolante idei ? de unde le scoateti frate... :)

alexzeu29.07.2007 14:13
Sa inteleg ca tu esti initiatorul acestei mirobolante idei ? de unde le scoateti frate... :)

auzi u ce preferi ??? sa ne distruga presa sau sa ii distrugem noi pe ei ?

IL_Diablo29.07.2007 15:23

Ce distruge presa ma ? Dc nu ar fi presa unde ai mai citi comentariile meciurilor? Unde ai mai vedea partidele de fotbal? Adik sa inteleg ca tot ce se intampla rau la Steaua e din cauza presei? Iar Gigi e un sfintisor nevinovat. E doar o victima. Saracu, ca rau imi pare ca l-am injurat. Ca doar presa l-a facut sa plece in minutul 13... presa l-a facut sa trimita bodiguarzii in sud. Nu mai zic mai multe ca imi trebuie o zi sa le enumar pe toate. Minunat, da vina pe toti ca sa scape Becali cu fata curata... Cand va aud pe astia fanii lu Gigi.... Doamne ce minte, auzi... vrea sa distruga presa... frate... nu e adevarat.

cristian8629.07.2007 19:13
fular-campionii fular-campionii

steagsimplu suporteri stelisti...propun sa incercam sa facem un pact temporar cu Becali impotriva PRESEI care e de kkt si strik echipele....baga zanzanie si supara jucatorii!! problema e ca presa vede numai scandal din orice......acum spunetiva si voi parerile aici...

Presa incearca sa faca vanzari, si din pacate pe multe din maimute, pardon oameni scandalurile le ung la suflet, sunt multe nevertebrate care ne seamana printre noi.

Pact cu GB ?

NEVER DURiNG THIS LIFE TIME.

alexzeu29.07.2007 20:29
Ce distruge presa ma ? Dc nu ar fi presa unde ai mai citi comentariile meciurilor? Unde ai mai vedea partidele de fotbal? Adik sa inteleg ca tot ce se intampla rau la Steaua e din cauza presei? Iar Gigi e un sfintisor nevinovat. E doar o victima. Saracu, ca rau imi pare ca l-am injurat. Ca doar presa l-a facut sa plece in minutul 13... presa l-a facut sa trimita bodiguarzii in sud. Nu mai zic mai multe ca imi trebuie o zi sa le enumar pe toate. Minunat, da vina pe toti ca sa scape Becali cu fata curata... Cand va aud pe astia fanii lu Gigi.... Doamne ce minte, auzi... vrea sa distruga presa... frate... nu e adevarat.

mosule nu era vba de niciun Becali aici ...se discuta de un pact impotriva presei care E DE KKT U TE UITI LA TV ?? scandal la Steaua....nenorocire la Steaua....cutremur in Ghencea...dak tie ti se pare presa curata atunci...imi pare rau dar nu esti suporter stelist...nu am zis ca ce se intampla la Steaua e din cauza presei dar are o mare contributie si PRESA !!

``nu e adevarat`` e doar in in capul tau pentru ca de acum ai ceva contra Stelei nu contra lui Gigi pentru ca pe Gigi eu nu`l suport de cand a scos abn la peluza ~X( si asta sper sa nu ramana asa......imi pare rau de gandirea ta...

P.S: later : LOOK AT THIS : http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/live/Steaua-ceahla...aze-contestate/

si mai zici ca presa e OKY ??? .......off

Wally30.07.2007 19:00
auzi u ce preferi ??? sa ne distruga presa sau sa ii distrugem noi pe ei ?

Cum poti sa crezi ca am putea noi sa distrugem presa? =))))))))))))))))

alexzeu30.07.2007 19:45
Cum poti sa crezi ca am putea noi sa distrugem presa? =))))))))))))))))

NEDANDU-LE SUBIECTE !!! stelistii care sparg , stelisti care rup, stelisti care nu`j ce...la Steaua e scandal, la Steaua e cutremur, la Steaua etc....

c.ronaldo1730.07.2007 19:54

Simplu. Steaua aduce audienta si vanzari. Cele 3 mari echipe din Romania (Steaua, Dinamo, Rapid) aduc audienta de 10 ori mai mult decat restul echipelor la un loc. Plus ca daca mai zici Becali... deja juma' de Romanie e captat la TV.

pak pak.

m'ai inteles?

cristi_mold30.07.2007 20:28

Nu trebuie sa citesti toate mizeriile din presa. Cititi si voi articole despre meciuri, despre antrenamente. Chestii din astea

Viva30.07.2007 20:50

presa...presa in acest moment este un s.r.l. care apartine fie lui x fie lui y..vreau sa spun ca presa nu e sfanta dar doamne fereste sa generalizam si sa indepartam presa.potopul urmeaza.presa este o putere in stat si nu trebuie neaparat sa credem ca e impotriva ns..mai mult,cu cat e mai abil cineva sa-si atraga presa de partea lui..absolut toti vad in asta ceva pozitiv,tip garant. e doar o parere,nu sunt nici eu Dumnezeu.

JDERUL30.07.2007 21:07

Orice s-ar spune,suporterii sunt peste tot aceeasi ! poate la noi putzin mai patimasi dar repet nici mai rai nici mai buni comparativ cu orice tara dupa glob.

Spectatorii insa,sunt linistitzi si elegantzi.Imbracatzi in costume si rochii de seara privesc spectacolul si aplauda intre doua acte.

Din pacate,la noi se face confuzie intre cele doua categorii care sunt total diferite.

Sa fii suporter trebuie sa iubesti iar daca iubesti esti gelos.Atunci cand iubirea iti este jignita,reactzionezi.Cand este nedreptatzita,vrei sa i se faca dreptate.Cand este furata,vrei sa prinzi hotzul si sa o razbuni.Suporterul oriunde ar fii se manifesta zgomotos si,uneori,violent.Si in fatza TV.daca sta,suporterul traieste cu si pentru echipa sa.Si acolo injura,si acolo tzipa de bucurie si se mai intampla sa mai dea un picior la scaun,cu berea de covor sau sa scoata noaptea soacra pe scari.Asa este el SUPORTERUL.

In contradictzie,spectatorul se imbraca frumos,isi ia de bratz sorcova(pardon,sotzia care si-a facut din par ditamai cuibul de barza,s-a rimelat,si-a tras gene false,si-a intins pe fatza doua cutii de creme si una de pudra,si-a inrosit buzele ca scroafa in calduri,si-a pus sutienul cu buret si doua pernutze sub clatitele pline de alunitze,si-a imbracat rochia cu doua numere mai mici sa-i scoate in evidentza talia de viespe nr 60 si a incaltzat pantofii cu toc de 12 cm de pe care risca sa cada la fiecare pas),ii da pastilele lu*socru-su,pupa catzelul,soacra si ce mai gaseste prin preajma,se urca in taxiul comandat si pleaca.Pleaca la spectacol.Acolo sta batz,priveste scena,se zgaieste la artiste si injura printre dintzi ca are abonament la balcon si nu vede si el nimic,aplauda repede intre acte,dupa care fuge repede la bufet sa-i aduca si consoartei cele necesare unei vizionari placute a spectacolului(o sticla de suc natural,una de apa plata,3-4 sandvichuri,o prajitura,doua pungi de floricele si 3-4 de semintze de dovleac ca fac bine la stomac.Cand termina nevasta-sa de mancat(pardon vizionat)se termina si spectacolul.Se trezeste si el aplauda,nnu stie pentru ce,dar asa fac totzi si...trebuie ca altfel zice lumea ca-i incuiat.Ajunge acasa,ii povesteste soacrei spectacolul pe care nu l-a vazut,da si-asa ea habar n-are,se duce in dormitor,nevasta sforaie,catzelul doarme pe perna lui,pijamaua este sub nevasta si se culca si el in fotoliu.Adoua zi,la servici intreaba asa ,intr-o doara:,,..a..fost....cineva....la...stadion....?...cat....a...fost.....scorul?Si ii povesteste si lui cineva cum a fost la stadion.In sinea lui deja incoltzeste o idee....daca ar muri socru-su ca a uitat cineva sa-i dea pastilele,soacra-sa s-ar apleca peste balcon la etajul 12 sa prinda o rufa si ar prinde-o pe la parter si nevasta-sa s-ar pupa cu vatmanul tramvaiului 14 prin parbriz....?.....E....ce bine !

Duminica viitoare ar fii si el pe stadion ! Sa urle si el de bucurie ca suporterii.Sa injure si el de necaz.Sa rupa si el un scaun si sa arunce cu el dupa arbitru cand fluiera ofsiduri imaginare.Sa dea si el un pumn la galeria adversa ca i-a jignit echipa.Sa dea si el o declaratzie la politzie.Adoua zi cand va povesti toate astea colegilor....ehe.....ce l-ar mai invidia aia !!!

axl2330.07.2007 21:11

@jderul

Frumoasa pledoarie.

Si acum o tachinare amicala. Nu te lasa sotia la meci?

fane_casieru30.07.2007 21:23
@jderul

Frumoasa pledoarie.

Si acum o tachinare amicala. Nu te lasa sotia la meci?

Lasa-l frate ca a fost simpatic... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

JDERUL30.07.2007 21:55

Cine nu glumeste nu rade,cine nu rade imbatraneste repede,cine imbatraneste moare.Si dupa ce mori,totzi care te-au cunoscut,,Asta d-al dracu ce-a fost a crapat ! Nu l-am vazut o data razand ! De ce-o mai fii trait dom"le atat ?"

Khalid30.07.2007 21:58
Orice s-ar spune,suporterii sunt peste tot aceeasi ! poate la noi putzin mai patimasi dar repet nici mai rai nici mai buni comparativ cu orice tara dupa glob.

Spectatorii insa,sunt linistitzi si elegantzi.Imbracatzi in costume si rochii de seara privesc spectacolul si aplauda intre doua acte.

Din pacate,la noi se face confuzie intre cele doua categorii care sunt total diferite.

Sa fii suporter trebuie sa iubesti iar daca iubesti esti gelos.Atunci cand iubirea iti este jignita,reactzionezi.Cand este nedreptatzita,vrei sa i se faca dreptate.Cand este furata,vrei sa prinzi hotzul si sa o razbuni.Suporterul oriunde ar fii se manifesta zgomotos si,uneori,violent.Si in fatza TV.daca sta,suporterul traieste cu si pentru echipa sa.Si acolo injura,si acolo tzipa de bucurie si se mai intampla sa mai dea un picior la scaun,cu berea de covor sau sa scoata noaptea soacra pe scari.Asa este el SUPORTERUL.

In contradictzie,spectatorul se imbraca frumos,isi ia de bratz sorcova(pardon,sotzia care si-a facut din par ditamai cuibul de barza,s-a rimelat,si-a tras gene false,si-a intins pe fatza doua cutii de creme si una de pudra,si-a inrosit buzele ca scroafa in calduri,si-a pus sutienul cu buret si doua pernutze sub clatitele pline de alunitze,si-a imbracat rochia cu doua numere mai mici sa-i scoate in evidentza talia de viespe nr 60 si a incaltzat pantofii cu toc de 12 cm de pe care risca sa cada la fiecare pas),ii da pastilele lu*socru-su,pupa catzelul,soacra si ce mai gaseste prin preajma,se urca in taxiul comandat si pleaca.Pleaca la spectacol.Acolo sta batz,priveste scena,se zgaieste la artiste si injura printre dintzi ca are abonament la balcon si nu vede si el nimic,aplauda repede intre acte,dupa care fuge repede la bufet sa-i aduca si consoartei cele necesare unei vizionari placute a spectacolului(o sticla de suc natural,una de apa plata,3-4 sandvichuri,o prajitura,doua pungi de floricele si 3-4 de semintze de dovleac ca fac bine la stomac.Cand termina nevasta-sa de mancat(pardon vizionat)se termina si spectacolul.Se trezeste si el aplauda,nnu stie pentru ce,dar asa fac totzi si...trebuie ca altfel zice lumea ca-i incuiat.Ajunge acasa,ii povesteste soacrei spectacolul pe care nu l-a vazut,da si-asa ea habar n-are,se duce in dormitor,nevasta sforaie,catzelul doarme pe perna lui,pijamaua este sub nevasta si se culca si el in fotoliu.Adoua zi,la servici intreaba asa ,intr-o doara:,,..a..fost....cineva....la...stadion....?...cat....a...fost.....scorul?Si ii povesteste si lui cineva cum a fost la stadion.In sinea lui deja incoltzeste o idee....daca ar muri socru-su ca a uitat cineva sa-i dea pastilele,soacra-sa s-ar apleca peste balcon la etajul 12 sa prinda o rufa si ar prinde-o pe la parter si nevasta-sa s-ar pupa cu vatmanul tramvaiului 14 prin parbriz....?.....E....ce bine !

Duminica viitoare ar fii si el pe stadion ! Sa urle si el de bucurie ca suporterii.Sa injure si el de necaz.Sa rupa si el un scaun si sa arunce cu el dupa arbitru cand fluiera ofsiduri imaginare.Sa dea si el un pumn la galeria adversa ca i-a jignit echipa.Sa dea si el o declaratzie la politzie.Adoua zi cand va povesti toate astea colegilor....ehe.....ce l-ar mai invidia aia !!!

Si eu fac rau cand echipa nu merge bine, injur, strig, mai sparg vreo vaza insa sper sa nu ajung sa-mi scot soacra din casa :D.

JDERUL30.07.2007 22:07

@

Da lasa frate ca ii face bine aerul racoros de pe casa scarii ! Si pana la urma,soacra este un,,giuvaer"care se pastreaza cel mai bine impodobita cu flori pe piept si impachetata in pamant galben la adancimea de 2,5 m.

forever_STEAUA31.07.2007 06:29

Ați deviat de la subiect. Nu cã ar fi fost ceva atât de interesant. Cu presa nu poți câștiga niciun rãzboi.

PS: @alexzeu

nu trebuie sã le dea cineva subiecte, le inventeazã singuri cã de aia se numește PRESÃ.

Topic închis!