Bravos !!!! Asta merita marile vedete de la PRO-TV ,si ANTENA 1, care speculeaza doar stirile ,,incendiare'' -la ora 17 crime, accidente,etc, - iar in rest, un cuvant bine ,,pus'' in context la titlu ,te face sa stai sa astepti stirea , care de fapt este o gogoasa umflata de ,,vedetele media'' ce inteleg sa speculeaze necazurile , durerile oamenilor, iar atunci cand n-au asa ceva , nu se dau inlaturi sa provoace ei un scandal sau sa-l inventeze .
Foarte bine observa cineva mai sus, am ajuns o tara de pesti, pana acum 1-2 ani , ma obisnuisem sa aud ca Andreea Esca este femeia anului, mama anului, vedeta anului, personalitatea feminina a anului , etc, etc, desi aceasta cucuoana , inafara faptului ca citeste de pe un prompter , nu presteaza vreo activitate care necesita inteligenta de nivel mediocru macar,dar asa-i in '' tenis'' ......
Apoi, astia ar manca si-un rahat , numai sa creasca minutul de reclama,in 1999
l-am vazut in direct la TV pe Cristian Tabara cum ii pupa in dos pe unii mari la vremea aia , si - promova bombardarea civililor in Belgrad , nenorocitul,oricum Dinamo, se pare are mai multe antene in televiziuni, stati ca incepe circul lui IOANITOAIA, care-i improasca atunci cand nu-s de fata si-ii pupa in bot cand sunt invitati la emisiune !!!
Intr-adevar, asa a fost in 1999. Eu mi-l amintesc pe dl. Liiceanu, sustinand, pe la diverse televiziuni, "necesitatea stringenta a bombardarii Iugoslaviei din considerente umanitare, blah-blah", de imi venea sa vomit.
Asa ca ce sa ne mai miram de idioteniile difuzate doar pentru rating, cum au fost si astea, ultimele, despre "conflictul" Hagi - Becali. Sunt curios cum vor comenta (mai ales antenele) erorile de la Mioveni. Parca da, este o solutie ignorarea canalelor de sport, chiar si a ziarelor. Ca tot am ajuns aici, trebuie spus ca gazetarii sportivi romani sunt literalmente muci cand vine vorba de cultura fotbalistica. Am vazut, nu o data, greseli flagrante, chiar de prima pagina.
Asta e, ei cu ale lor, noi cu ale noastre, pacat ca intoxica mintile celor naivi, altfel poate bine intentionati.
Forza Steaua!!!!!